Fórum témák
» Több friss téma |
Biztosan érdekes lehet, de:
Idézet: „Page not found The requested page could not be found.”
Biztosan nem vagy eléggé érdeklődő.
![]()
Jogos a szemrehányás, lemaradt a link végéről egy "s".
![]()
Idézet: „Page not found”
Ja, ja ...
Csak az az "ENTER" -em lenyomása után publikálódott.
Sziasztok
LAD4212BBL kapcsolóüzemű táp - ez most éppen egy IIYAMA LCD monitorban de sok máshoz láttam a NET-en - nagyfeszültségű elko (400 Voltos lehet) kapacitását nem tudja valaki véletlenül? ( most a kapacitása 0 )
Nincs ráírva? Amúgy nagyon nem tudsz mellé fogni, rakd a legnagyobbat, ami befér és 450-400V-os. Ezekben nincs pfc úgyse.
Nincs érték csak hőmérséklet, meg a papírcédulán a táp típusa.
Lehet 120 mikró? Egy hasonló táp, amit a típust feldobott a Gugli 120 u 400 V van rajta. Most találtam 120 u 450 V-ost itthon, de meg kell faragnom egy helyen a műanyag házat. De ennyit megér. Meg lenne 47u de az valós. túl kevés. Kösz a segítséget
Hát nagyobb monitorokban, kisebb tvkben 82-150 között szokott előfordulni. A papír alatt kell értéknek lennie, ha hőmérséklet van rajta. 120 az elhihető, kicsit kevesebb is elég lehet, ha az befér.
Megoldottam, 120/450-nel farigcsálással és lábpótlással (mert ennek pici karmos lábai vannak)
Egy talán 20 éves monitor becsületére váljon, hogy eddig bírta. A papírlapot leszedtem semmi. Az alján meg ragacs, azt nem tudtam leszedni, de nem látszik ott sem. Én is furcsállom. ![]() Mindegy, lényeg hogy megy. Köszi mégegyszer.
Sziasztok!
Egy 3.6V-os Li-SOCI2 AA méretű elemhez volt forrasztva a következő csatlakozó (hőmennyiségmérőből származik), nem tudjátok véletlenül mi a típusa? A méretei: érintkező raszter: 1.5mm, szélesség: 6mm, magasság: 4.6mm, hossz: 5mm.
Valószínűleg ez az: Bővebben: Link. Az érintkezőtávolság nem 1.5 hanem 2 mm.
Sziasztok. Az ipari porelszívóban használt 230v os automatikusan indúló vagy kapcsoló elektronikát minek hívják, vagy esetleg aliról beszerezhető e egy olyan modúl? Az elszívómat akarnám kiegészíteni vele. Köszönöm
Lágyindítóra gondolsz ?
Ha gondolod van lágyindítóm, teljesítményszabályzóval.
Amennyiben érdekel, írj privátba
Nem, arra gondol, hogy ha elindítja a fúrógépét, akkor a porszívó is elinduljon. Ha megállítja a fúrót, akkor a porszívó is álljon meg. Tehát árammérésen alapul a kapcsolás.
Igen pontosan olyan kapcsolást vagy modúlt keresek.
A 16699 Ft, hány évre fedezi a standby-ra elpacsált energiát? Figyelembe véve, hogy pár tized Wh energiát fogyasztanak.
A kérdező azt szeretné, hogy ha bekapcsolja a munkagépet, akkor induljon el az elszivó porszivó is. Nekem teljesen értelmes igénynek tűnik...
Erre van harmadáron is. Két dugalj egy vezérléssel. Amúgy sem szerencsés megoldás. Inkább as fő gépre tenni az elszívó kapcsolóját, esetleges reteszeléssel.
A hozzászólás módosítva: Szept 19, 2020
Senki nem mondta, hogy ezt kell venni, szerintem is macska drága.
Szerintem a kérdezőnek meglehetősen kényelmetlen lenne a javasolt megoldás. Szerintem döntsön a kérdező, hogy neki mi a jó. ![]() Standby fúrógép/porszivó áramfogyasztásáról meg eddig senki nem beszélt. Csapjuk hozzá a távirányitóba vásárolandó elemek árát is. ![]()
Egy mágneskapcsoló (relé) elég érintkezővel. Egyszerre indít, leállít. Mit kell ezen komplikálni?
![]()
Időben eltolással indítva a két gépet, nincs akkora rántás a hálózaton bekapcsoláskor.
Ez milyen trafó lenne eredetileg? Fojtóra gyanakodtam. Isten bocsássa meg a vétkemet de nem volt autó amivel a komplett csöves tévét haza tudtam volna hozni. Lomtalanítás volt a szomszéd városban. Csak a panelt hoztam haza bontásra.
Függőleges eltérítés kimenőtrafója.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |