Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   100 / 3611
(#) zenetom válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Én nem hiszek az ilyen telihold matyikban. Meg semmi ilyesmiben. Esetleg csökken a Föld ránk ható gravitációs ereje, mert a Hold közelebb van és "kioltja" (vagyis csak úgy tűnik). De ez miért befolyásolná az agy működését? Mondjuk ha kisebb a gravitáció akkor könyebben és gyorsabban áramlik a vér és ez okozhat agressziót. No mehetnék filozófusnak
(#) wg_kezdo válasza levii hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Életem első villogója működött ma és már fényre is érzékeny én kifejezetten happy vagyok felőlem lehet akármilyen hold, de a tapasztalat szerint tényleg hatással van az emberek idegeire a hold.

Amúgy mi ilyenkor ráhagyjuk a veszekedőkre igaz a mi portálunk pszichológusokat foglalkoztat és mentális problémákkal küzdők jönnek hozzánk, de mindig van egy-két hasonló eset és mondhatom, lehetetlen megoldani. Ezért is jöttem el az adott témáról ide.
Megnézem a másik kettőt is jó téma lenne belőle egy tanulmány számára

Ja és ma végre a repülőm is megjavult.
(#) wg_kezdo válasza zenetom hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Én sem hiszek csak elfogadom azt amit tapasztalok.
Na meg hány biológiai folyamat van beállítva pont egy holdciklusra? Hát nem egy-kettő.
(#) El_Pinyo válasza eSDi hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Egyetértek.
+ Labortápegység készítése topic
(#) Báddzsó válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Mire mi milyen hatással van, vagy nincs esetleg lehet szerintem ne akarja megmondani senki, főleg amíg a nők teljes szinkronban "működnek" a holddal.
(#) eSDi válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Valamit biztosan bekavar a hold, mert én ilyenkor eléggé nehezen tudok aludni.
Idézet:
„Lehet, hogy van egy másik énem ami ilyenkor bújna elő....”
(#) wg_kezdo válasza eSDi hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Esetleg lehetne építeni egy vérfarkas riasztó áramkört?
(#) wg_kezdo hozzászólása Jún 17, 2008 /

De amúgy tényleg kell valaminek lennie, mert a hestore-n olyan szinten megy a dolog, hogy magam is meglepődtem.

Asszem este kiviszem a teleszkópom és megnézem a holdat, hogy mit csinálnak azok odafenn.......
(#) zenetom válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Amikor danirobot idétlenkedett akkor is telihold volt?
(#) levii válasza zenetom hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Most is meglátszik a telihold nézzétek a friss témát
(#) Ricsi89 válasza levii hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Segítség!!! hangszóróra mágnes kell.
Jó kis téma cím. Tényleg lehet hogy befolyásol valamit a telihold.
(#) wg_kezdo válasza levii hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

A elkeseredés sokmindenre képessé teszi az embert.
DE: biztosan lesz mágnese, célratörő, határozott.
(#) sound.man válasza wg_kezdo hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Ez most ugye nem bíztatás hogy mindig új topikot nyisson valaki ha akár mi kell neki?
(#) kobold hozzászólása Jún 17, 2008 /

Csak ámultam ma... Ha lenne újságom, ezt írnám bele :

Idézet:
„2008.06.17-e, kedd estére talán történelmi mélypontra jutott a Hobbielektronika néven ismert, és - mint azt a neve is mutatja - jellemzően hobbi elektronikásokat, szabadidős forrasztgatókat tömörítő oldal nívója. Független elemzők szerint az éppen jelentkező telihold mentális hatásai szabadíthatták fel azokat az indulatokat, melyek addig a felszín alatt rejtőztek, de egy neve elhallgatását kérő szakértő azt sem tartja kizártnak, hogy az újabb benzin-áremelés, vagy a kék Multi gyakori hiánya is döntő szerepet játszhat a villongásokban.
A reggel óta több témában is megfigyelhető csatározásokat olykor szokatlanul kemény hangú beszólások kísérik, miközben az oldal moderátorai és lelkes támogatói kissé szélmalomharcot vívnak a széleskörűen elismert szakmai színvonal megőrzése céljából. "A küzdelem kimenetele, vagyis a rend helyreállása nem kérdés, az viszont nyitott téma, hogy kell-e ebben a fórumban hosszú oldalakon keresztül ugyanarról a semmiről elbeszélnünk egymás mellett" - tudtuk meg a fórum egy tagjától. Az illető azt is megemlítette, hogy a személyes (vagy annak érzett) sérelmek közlésére, rendezésére tökéletesen megfelelne a mindenki által igénybe vehető privát üzenet küldése, de a mai napon mintha ezt többen elfeledték volna.
A kedélyek valószínűleg már az este folyamán csillapodni fognak, a tévé előtt elfogyasztott sörökkel egyenes arányban, és pár napon belül megtörténnek a bocsánatkérések is, ahogy az a tagok részéről mostanáig megfigyelhető volt. A többség mindenesetre bízik (és bízhat is) abban, hogy előbb vagy utóbb érvényesül a nagylétszámú csoportok önszabályzó jellege (melyet néha egy-egy kis piros háromszög segít nyomatékosabbá tenni), és ismét arról szólhat az oldal, amiért létrejött.”

Bár lehet, hogy rosszul látom... Mindenesetre, fogyhatna már a Hold.
(#) Norberto hozzászólása Jún 17, 2008 /

Erre pedig senkinek semmit nem kell reagálnia, csak megjegyzés, nagyon halkan, amolyan költői gondolat. Talán az illetékes óvodás olvassa. Aki Pafi-nak leadott bizonyos drótot, a telefonszámommal karöltve, kitörő örömmel remélem, hogy "sokáig" fog élni. :yes:
(#) Muri hozzászólása Jún 17, 2008 /

Ma este 7-kor jelent meg a Firefox 3, és a letöltések számával Guiness rekordot szeretnének felállítani.
Én már letöltöttem, és nekem tetszik.

Innen lehet letölteni.
(#) levii válasza Muri hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Én segítek én is töltök
(#) Ricsi89 válasza Muri hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Én már régóta használom a béta verziót, de egy pár nappal ezelőtt frissítette magát és azóta a névjegynél már csak annyi van, hogy Firefox 3. Azelőtt még ott volt a béta is.
(#) Norberto válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

A béta verziótól sokban különbözik? Mármint optimalizálták jobban a sebességre?
(#) zenetom válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

jobb mint a kettes??
(#) Muri válasza zenetom hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Az újdonságoknál van néhány jó dolog.
(#) sound.man válasza kobold hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Az tény, hogy ma jó forgalmas nap volt...
(#) Ricsi89 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Jé tényleg igazam volt. Nekem már napok óta a teljes verzió volt meg. Letöltöttem most is, feltettem, de semmi nem változott. A névjegyben is ugyanaz.
A béta verzióhoz képest van egy kis gyorsulás. Nem kell annyit várni, amíg betöltődik a lap. De nem nagyon vehető észre különbség.
(#) wg_kezdo válasza sound.man hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Természetesen nem.

Én magam részéről egyszemélyes bojkottot hirdetek az FF ellen, mert megint dupla munkát ad nekünk webprogramozóknak hogy két külön böngésző van és totálisan nem követi egyik sem a másikat.
Az IE-t is utálom, de sokkal könnyebb vele dolgozni, mint az FF-et (programozói oldalról). És nem tudjuk a pluszköltségeket a cégekre hárítani.

(#) Sergei hozzászólása Jún 17, 2008 /

Bővebben: Link

hogy mik vannak
szigoruan csak programozoknak
(#) wg_kezdo válasza Sergei hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Nagyon jóóóó
(#) válasza Sergei hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Hehe ez tetszik de nem kicsit!
(#) KTobi válasza Sergei hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Itt weboldalakat lehet írni?
(#) Sergei válasza KTobi hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

nem.ez a google keresö
(#) Muri válasza Sergei hozzászólására (») Jún 17, 2008 /

Ez nagyon jó!
A készítője nagyon unatkozhatott, hogy ilyet talált ki...
KTobi:
Alul villog a kurzor, írd be hogy help.
Következő: »»   100 / 3611
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem