Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Mivelközvetlen link nincs:
Ákos barátom egy időben egy autó szervizben volt raktáros. Néha beugrottam dumálgatni kicsinység őkelméhez. Mostan leírom nektek a látottakat. Ákos ül a kiadó pult mögött, és erőteljesen az ebédjére koncentrál(na), ha hagynák. De természetesen nem teszik. Ilyenkor Ákosban felébred a gonosz. (no nem mintha egyébként nagyon szunnyadozna) Ember jön, pultra dobja a kivételezési könyvet. Beröffen a kisablakon Egy kispolszki olajszűrőt adjál! Ákos legyűri az arcába tett felig megrágott kolbászt, s mosolyogva kiszól: BAROM! A kispolszki az léghűtéses! Ja! Kap a homlokához emberünk, s némileg megszégyenülve sarkon fordul. Megtesz három ruganyos lépést, majd mintha megállna az idő, szinte látni hogy a két láb egyszerre a levegőben a megtorpanás előtt, egy hirtelen perdülés következik, majd egy torokszakadtából való üvöltés. MI AZ TÖKÖM KÖZE VAN AZ OLAJSZŰRŐNEK A LÉGHŰTÉSHEZ? Ákos teljesen ártatlan arccal: Nem tudom! Én csak egy raktáros vagyok. Itt a forrás és a többi: Béka u.i.: aki ismeri úgy is elolvassa .... mert ez sokadszori olvasásra is hatalmas
Körülbelül fél kettő óta olvastam ezidáig, de ez valami eszméletlen jó!
Mivel kapcsolodik az oldal temajahoz is es en mar fuldokoltam vagy husz percet a rohogestol, gondoltam ide fogom belinkelni a kovetkezo videot.
engem nem nevettet hanem inkább írígy vagyok
hát ez nagyon aranyos
a "feje" az kamera vagy mikrofon vagy fotoellenállat?
szerintem az egy ultrahang adó-vevő páros
Engem felettebb feldobott.
Amikor meglattam a cimet meg a preview kepet, gondoltam megnezem mi a fene koze lehet egy dobgepnek egy kicsi sarga lanctalpas robothoz. Aztan neztem egy darabig, nem tortent semmi csak forgolodott, gondoltam biztos csak poenbol adtak neki "dobgep" nevet ahogyan kopog amikor a lanctalp megy a padlon. Majd forgolodott egy darabig es egyszer csak varatlanul elkezdett fankizni. Na akkor esett le (en meg majdnem a szekrol). Egyebkent magad is konnyeden megepitheted, a legtobb dolog szinte beepitesre keszen megveheto hozza es amennyire elneztem nem draga cuccokbol all. Idézet: „Egyebkent magad is konnyeden megepitheted, a legtobb dolog szinte beepitesre keszen megveheto hozza es amennyire elneztem nem draga cuccokbol all.” Mekora ötlet :yes:
ez nagyon gonosz hozzászólás volt de szerintem jogos
A férj hazamegy és egy cetlit talál amire a következő van írva:
Átmentem a szomszédba 5 percre. Fél óránként kavargasd meg a levest. Szerető feleséged
Mi az ellenállás mértékegysége?
Partizán/négyzetméter Melyk az az állat, amelynek nyomása, ellenállása és fázisszöge van? Bar-ohm-fí Minek a mértékegysége a szellem/négyzetméter? A lidércnyomásé
Ez a múltkori PM-ezésünk miatt volt... Nem tetszett, hogy meghagyott egy számomra megalázó hozzászólást...Lehet egyedül vagyok vele, de úgy gondolom mostanában túlzásba viszi Frankye úr a dolgát...
Kezdjük elölről? Nem hiszem, hogy kellene! Nem én húznám a rövidebbet, azt gondolom!
Valaki találkozott már ezzel ? nekem is meg van ez a játék, nagyon lol!
Nézelődtem konrádéknál és mit találtam??
NA most az vagy nem az??
ez jó!
Megveszed ezekután és fogadjunk, hogy az lesz a használati utasításában hogy ajánlott 18-32 éves korig
Adjuk már meg akkor a módját
AMD eltünt a smile-d! remélem nem törlitek a hsz.-em Elnézést kérek a moderátoroktól, de ezt nem tudtam kihagyni!
Én meg a kedvencekből törlöm a smile-is oldalt.
Smiley-ről jut eszembe hogy az mennyire idegesítő ha ír neked valaki msn-en utána meg annyit válaszol h aha vagy egy smiley falra tudok mászni tőle... Utána meg hogy miért nem írsz?... Annyira fel tudom ezen magam húzni hogy áhh már ez kicsit néha vicces
|
Bejelentkezés
Hirdetés |