Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Kösz, de elég gonosz vagyok a nélül is... :hehe:
Majd július 5-én lehull rólad a lepel! Aki degukkal és vasút modellezéssel foglalkozik, szerintem nem lehet gonosz!
Ez fura...
Bővebben: Link Idézet: „elég gonosz vagyok a nélül is...” És B nélkül?
(Most majdnem az mondtam, hogy "lol")
Inkább: Laugh Out Loud! Jé! Hiba a Mátrixban! A két topik utolsó hozzászólása kísértetiesen hasonlít egymásra. Deja vue.
Ezt én is észrevettem csak nem ide hanem az OFF topikba írtam
Átolvasgattam az elözö oldalon lévő linket.
Különösen tetszik egy-két megfogalmazás. pl: "CoD (Call of Duty)-FPS játék" "EAL (eat and laugh) - MMORPG-kben mondják, azokra mondják ..." "..pl RPG-kben is)" VAlahogy kicsit fura érzésem van. Rövidítéseket, szlengeket akarnak megmagyarázni másik rövidítéssel... Sok esze lehetett annak aki ezt beírogatta...
Akkor bocsánat
Legelőször azt hittem, hogy "kellően illuminált" állapotban vagyok, de miután belegondoltam, rákellett jönnöm, hogy ma még nem ittam semmit.
Üdv!
Jól van az megírva, pl az FPS is meg van magyarázva, csak végíg kell olvasni az egészet!(nem lehet mindenhol mindent külön kifejteni) Rövidítést magyaráz rövidítéssel amit megmagyaráz
Még 1 érdekes dolog: most vettem észre az MSN-en ezt a hirdetést, ami ROSSZ! Ugyanis megoldásnak csak PH-t veszi jó megoldásnak!
Serj Tankian mióta magyar?? Lehet, hogy tévedek, de ő nem az! Pl:Bővebben: Link
Akik azt a hirdetést berakták MSN-be ők se tudnak ezekről sokmindent de azt tudják hogy PH nem magyar. .Ez az egész a marketing-ről szól.
Találtam egy régebbi archív CD-men pár darab mókás képet...
Második felvonás.
Nagyon jók a képek! Az utolsó képen az utolsó "szerszám" jó még! :merges3: :alien2: alias ungarische...
még régebben fényképeztem telóval...
Na igen, az ilyenektől pusztulok! Meg az ásványvíz, nem tudom melyik. 1 millió éve innen, meg onnan jött, de ha ránézek a palack nyakára, akkor ott díszeleg a lejárási dátum! Nem értem, hogy nézhetik ennyire hülyének az embereket!?
jha, meg a friss tej és társai azért elég furcsa... még jó hogy friss!
De tényleg. Az ásványvizben minek tud lejárni a szavatossága???
Talán a mesterségesen előállított "ásványi anyagoknak"... Meg a "természetes" jelző... Nah igen, szóval van a szénsav mentes, és az azzal dúsított (nem lepődnék meg, ha uránnal dúsítanák) ásványvíz. Namármost a VALÓDI ásványvíz, ha létezik egyáltalán ilyen, akkor az milyen jellegű? Mentes, vagy dúsított? Szóval azt is el tudom képzelni, hogy tisztított vizet felnyomnak egy kis szénsavval, ízesítik és így küldik a boltokba!
És mi fán terem a buborék?
zolee a hozzászolásod után, most már tényleg kíváncsi lennék milyen az igazi ásványvíz
az, amelyik pl. wartburgban folyik, az igazi ásványvíz, és nagyon jóízű! (bár furcsa víznél ezt mondani, de víz és víz között is eszméletlen különbségek vannak)
persze magyarországon is van pár vízlelőhely, ami még simán iható minden külön előkészület (forralás) nélkül... (pl. a budai hegységben is, de a pontos helyét most megmondani nem tudom)
első olvasatra mondtam volna, hogy a wartburg léghűtéses. Aztán belegondoltam, hogy a 4ütemű már nem. És akkor rájöttem, komolyan beszélsz. Adja meg a jó Isten, hogy egyszer ellátogathassak oda! (csempészek haza nektek is ha kell )
Uli
4 ütemű is van léghűtéses, például a régebbi Porsék, de nem kell olyan messzire menni, hisz' a "kispolszki" is léghűtéses, és 4 ütemű. (de a wartburg az már tényleg vízhűtéses)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |