Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Új emberke lehet
Bővebben: Link Különösen tetszik az első hozzászólás első sora Idézet: „sziasztok! én vagyok a zsolt, és én segítséget szeretnék kérni tőletek,” De rendes srác legalább bemutatkozott
Mint a viccbe.
Megy az emberke a temetőn keresztül hazafelé, és egyszer csak halja hogy, "én vagyok a James!". Erre szaporázni kezdi a lépteit. Kis idő mulva ismét halja,"én vagyok a James!". Erre megijed és elfut. Mire a hang, Hö, hogy megijedt, pedig nem is én vagyok a James!
Hehe.... nagyon Lol...
Ravasz módon az "o" helyett nullát használt, csak így tudott regisztrálni, ... én márcsak tudom
Valaki mondja meg nekem.mi az a Lol? :csodalk:
Egy undorító internetes kifejezése a nevetésnek.
Ha eddig nem tudtad, hogy mi, és nem használtad, akkor inkább szerintem ne is szokj rá. Nagyon irritáló egyébként... sokan mégis "imádják" használni, mivel természetes módon óriási a szókincsük.
Nagyjábol annyit jelent, hogy valamin nagyot nevetsz, mert vicces. Bővebben Itt olvashatsz az internetes szlengről.
Na, látod, mostmár ezt is tudod.
alacsony szókincsű emberek használják (pl én). Azt a linket érdemes azért átolvasni. Különösen ez a passzusát ajánlom a figyelmedbe: " UTFG – Use The Fuckin' Google! = Használd a Kib...ott Google-t!"
Na, már azt hittem, csak engem irritálnak ezek a "kifejezések"... De amitől tényleg falra lehet mászni:
"köcce", "koxie", no meg a "plíííííííz"... :bummafejbe:
Nem csak Téged irritálnak! Mi, moderátorok, "tűzzel-vassal" (értsd: warn-nal, kitiltással) irtjuk is!
Mélységesen egyetértek, ez a fajta szleng csak arra jó, hogy egy oldal szinvonalát, a békának egy anatómiai szegmense alá helyezze. Tehát érdemes irtani.
Fery
Nem írtani kell hanem át kell pakolni a cset-re. Oda való. Szerintem egy lapát kevés lesz.
Szerintem, oda se. Gyanitom csak azért lett kitalálva, mert a lustaság fél egészség.
Fery
Engem is idegesít, nem kicsit. Főleg a divatból "ijen, ojan, mijért, oan, XXDDD" és társai.
Bár az is hagy némi kívánni valót magaután, hogy mostmár mindenki DJ előtaggal bír. Megépített egy erősítőt, és ő már dídzséé... Áhh. szóra sem érdemes, csak idegesítő. Egy igazi DJ, aki nem csak a nick-jében DJ igencsak érti a dolgát. Nem rajongok a diszkó muzsikáért, de azért nem egy olyan képviselője van a szakmának aki le is tesz valamit az asztalra a dj "előtagért", egy-egy zenébe beletesz nem kevés munkát. Pl. Egy két Armin Only... Szerk: Ezzel nem akarok senkit megsérteni, de sok kis tizenéves elkezd diszkó zenét hallgatni és ilyen diszkó zene készítő programokban kész elemekből összerak zenéket és ő dj...
Akkor jó. Már azt hittem én öregedtem meg annyira, hogy nem értem ezeket a kifejezéseket, és szégyeltem megkérdezni .
Egyetértek, nekem a zene az másról szól független attól, hogy ma is vannak jó zenék, de a maiak nagy része PC-n születik. Lehet már öreg vagyok ehhez de nálam az a szó Zene = Santana, Animals, Bee Gees, Rolling Stones, stb...Egyszóval az a kategória amit hangszerrel művelnek, teszem hozzá nem is akárhogy, és nem egy tetves PC előtt ülve kiálltják ki magukat zeneszerzőnek, Dj-nek, stb...
Fery Idézet: „nálam az a szó Zene = Santana, Animals, Bee Gees, Rolling Stones, stb...” Remélem a stb... részbe tartozik pár magyar előadó is pl: LGT, Presser... :yes:
Természetesen bár úgy kezdődik... Illés, Omega, stb...
Ok, félreértés ne essék, nagyon sok nagyon jó magyar zenész van. De Santana... az egy külön kategória, abból egy volt, van, lesz...abszolút örök, egyetlen és verhetetlen...
De azért még nagyon szeretem az Eddát, Lgt-t, Presszert, stb... Pláne, hogy egykori elektronikai pályafutásom egyik első munkahelye, a Magyar Hanglemezgyártó Vállalat Rottenbiller utcai stúdiója volt...A 70-es években. Fery
Lehet ez újra ON topic?
Ok, bocsi
Szőke nő dicsekszik : na azért, nehogy azt higgyétek, hogy mindenhol szőke vagyok, mert csak kivül vagyok az, belül viszont sötét...
akkor asszem én lapítok
Ennek a topicnak a címe elég vicces... először amikor megláttam azt hittem, megint nyitott egy új témát valami newboy, de aztán mégsem...
Hi
pedig newboy nyitotta! (1 kemény hsz-al) legalábbis akkoriba az volt. Moderátorokhoz : Látom nagy vitát indította a "Lol" -om nem értem mi vele a baj? olyan jópofa kis szócska, miért kell rá így haragudni? alig használok szlengeket, csak ezt az 1-et. ez olyan nagy baj? bár engem is irritálnak bizonyos kifelyezések (köcce, sya stb..). engem az sokkal jobban zavar mikor egy Hsz annyira televan nyelvtani és mondatszerkezeti hibával, hogy az embernek az az érzése támad, valszeg ehhez egy compilert kellene valahonnan letölteni, azzal lefordítani, és úgy már érthető lenne. üdv
Egy Szegedi "művész" alkotásai,
Azért érezni az irónikus shopbiznickritikát az alkotásain.
Idézet: „alig használok szlengeket, csak ezt az 1-et.” Biztos? Idézet: „...mikor egy Hsz annyira...” Idézet: „...valszeg...” Egyetlen hozzászólásodból idézve... Stílszerűen: No comment... |
Bejelentkezés
Hirdetés |