Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   138 / 981
(#) uli hozzászólása Jún 13, 2008 /

Új emberke lehet
Bővebben: Link
Különösen tetszik az első hozzászólás első sora
Idézet:
„sziasztok! én vagyok a zsolt, és én segítséget szeretnék kérni tőletek,”

De rendes srác legalább bemutatkozott
(#) szamóca válasza uli hozzászólására (») Jún 13, 2008 /

Mint a viccbe.
Megy az emberke a temetőn keresztül hazafelé, és egyszer csak halja hogy, "én vagyok a James!".
Erre szaporázni kezdi a lépteit. Kis idő mulva ismét halja,"én vagyok a James!".
Erre megijed és elfut.
Mire a hang, Hö, hogy megijedt, pedig nem is én vagyok a James!
(#) zsoltee0001 válasza uli hozzászólására (») Jún 13, 2008 /

Hehe.... nagyon Lol...
Ravasz módon az "o" helyett nullát használt, csak így tudott regisztrálni, ... én márcsak tudom
(#) bandikala válasza zsoltee0001 hozzászólására (») Jún 13, 2008 /

Valaki mondja meg nekem.mi az a Lol? :csodalk:
(#) Norberto válasza bandikala hozzászólására (») Jún 13, 2008 /

Egy undorító internetes kifejezése a nevetésnek.

Ha eddig nem tudtad, hogy mi, és nem használtad, akkor inkább szerintem ne is szokj rá.

Nagyon irritáló egyébként... sokan mégis "imádják" használni, mivel természetes módon óriási a szókincsük.
(#) Tomi20 válasza bandikala hozzászólására (») Jún 13, 2008 /

Nagyjábol annyit jelent, hogy valamin nagyot nevetsz, mert vicces. Bővebben Itt olvashatsz az internetes szlengről.
(#) bandikala válasza Tomi20 hozzászólására (») Jún 13, 2008 /

EZ nagyon ...durva :violent:
(#) zsoltee0001 válasza bandikala hozzászólására (») Jún 13, 2008 /

Na, látod, mostmár ezt is tudod.
alacsony szókincsű emberek használják (pl én).
Azt a linket érdemes azért átolvasni. Különösen ez a passzusát ajánlom a figyelmedbe:
" UTFG – Use The Fuckin' Google! = Használd a Kib...ott Google-t!"
(#) xenon válasza Norberto hozzászólására (») Jún 13, 2008 /

Na, már azt hittem, csak engem irritálnak ezek a "kifejezések"... De amitől tényleg falra lehet mászni:
"köcce", "koxie", no meg a "plíííííííz"... :bummafejbe:
(#) Moderátor hozzászólása xenon hozzászólására (») Jún 13, 2008

Nem csak Téged irritálnak! Mi, moderátorok, "tűzzel-vassal" (értsd: warn-nal, kitiltással) irtjuk is!
(#) Fery válasza (») Jún 13, 2008 /

Mélységesen egyetértek, ez a fajta szleng csak arra jó, hogy egy oldal szinvonalát, a békának egy anatómiai szegmense alá helyezze. Tehát érdemes irtani.
Fery
(#) AMD válasza Fery hozzászólására (») Jún 13, 2008 /

Nem írtani kell hanem át kell pakolni a cset-re. Oda való. Szerintem egy lapát kevés lesz.
(#) Fery válasza AMD hozzászólására (») Jún 13, 2008 /

Szerintem, oda se. Gyanitom csak azért lett kitalálva, mert a lustaság fél egészség.
Fery
(#) Topi válasza Fery hozzászólására (») Jún 13, 2008 /

Engem is idegesít, nem kicsit. Főleg a divatból "ijen, ojan, mijért, oan, XXDDD" és társai.
Bár az is hagy némi kívánni valót magaután, hogy mostmár mindenki DJ előtaggal bír.

Megépített egy erősítőt, és ő már dídzséé... Áhh. szóra sem érdemes, csak idegesítő. Egy igazi DJ, aki nem csak a nick-jében DJ igencsak érti a dolgát.
Nem rajongok a diszkó muzsikáért, de azért nem egy olyan képviselője van a szakmának aki le is tesz valamit az asztalra a dj "előtagért", egy-egy zenébe beletesz nem kevés munkát. Pl. Egy két Armin Only...

Szerk: Ezzel nem akarok senkit megsérteni, de sok kis tizenéves elkezd diszkó zenét hallgatni és ilyen diszkó zene készítő programokban kész elemekből összerak zenéket és ő dj...
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Jún 13, 2008 /

Akkor jó. Már azt hittem én öregedtem meg annyira, hogy nem értem ezeket a kifejezéseket, és szégyeltem megkérdezni .
(#) Fery válasza Topi hozzászólására (») Jún 13, 2008 /

Egyetértek, nekem a zene az másról szól független attól, hogy ma is vannak jó zenék, de a maiak nagy része PC-n születik. Lehet már öreg vagyok ehhez de nálam az a szó Zene = Santana, Animals, Bee Gees, Rolling Stones, stb...Egyszóval az a kategória amit hangszerrel művelnek, teszem hozzá nem is akárhogy, és nem egy tetves PC előtt ülve kiálltják ki magukat zeneszerzőnek, Dj-nek, stb...
Fery
(#) maTaKee válasza Fery hozzászólására (») Jún 13, 2008 /

Idézet:
„nálam az a szó Zene = Santana, Animals, Bee Gees, Rolling Stones, stb...”

Remélem a stb... részbe tartozik pár magyar előadó is pl: LGT, Presser... :yes:
(#) Fery válasza maTaKee hozzászólására (») Jún 13, 2008 /

Természetesen bár úgy kezdődik... Illés, Omega, stb...
(#) maTaKee válasza Fery hozzászólására (») Jún 13, 2008 /

Na azért
(#) Fery válasza maTaKee hozzászólására (») Jún 13, 2008 /

Ok, félreértés ne essék, nagyon sok nagyon jó magyar zenész van. De Santana... az egy külön kategória, abból egy volt, van, lesz...abszolút örök, egyetlen és verhetetlen...
De azért még nagyon szeretem az Eddát, Lgt-t, Presszert, stb... Pláne, hogy egykori elektronikai pályafutásom egyik első munkahelye, a Magyar Hanglemezgyártó Vállalat Rottenbiller utcai stúdiója volt...A 70-es években.
Fery
(#) Moderátor hozzászólása Jún 13, 2008

Lehet ez újra ON topic?
(#) Fery válasza (») Jún 13, 2008 /

Ok, bocsi

Szőke nő dicsekszik : na azért, nehogy azt higgyétek, hogy mindenhol szőke vagyok, mert csak kivül vagyok az, belül viszont sötét...
(#) djtometkow válasza Topi hozzászólására (») Jún 13, 2008 /

akkor asszem én lapítok
(#) maTaKee hozzászólása Jún 13, 2008 /

Ennek a topicnak a címe elég vicces... először amikor megláttam azt hittem, megint nyitott egy új témát valami newboy, de aztán mégsem...
(#) zsoltee0001 válasza maTaKee hozzászólására (») Jún 14, 2008 /

Hi
pedig newboy nyitotta! (1 kemény hsz-al) legalábbis akkoriba az volt.

Moderátorokhoz :

Látom nagy vitát indította a "Lol" -om
nem értem mi vele a baj? olyan jópofa kis szócska, miért kell rá így haragudni?
alig használok szlengeket, csak ezt az 1-et. ez olyan nagy baj? bár engem is irritálnak bizonyos kifelyezések (köcce, sya stb..). engem az sokkal jobban zavar mikor egy Hsz annyira televan nyelvtani és mondatszerkezeti hibával, hogy az embernek az az érzése támad, valszeg ehhez egy compilert kellene valahonnan letölteni, azzal lefordítani, és úgy már érthető lenne.
üdv
(#) szamóca hozzászólása Jún 14, 2008 /

Egy Szegedi "művész" alkotásai,
(#) Norberto válasza szamóca hozzászólására (») Jún 14, 2008 /

Nagyon jók ezek a csúcstermékek
(#) szamóca válasza Norberto hozzászólására (») Jún 14, 2008 /

Azért érezni az irónikus shopbiznickritikát az alkotásain.
(#) Moderátor hozzászólása zsoltee0001 hozzászólására (») Jún 14, 2008

Idézet:
„alig használok szlengeket, csak ezt az 1-et.”

Biztos?
Idézet:
„...mikor egy Hsz annyira...”

Idézet:
„...valszeg...”

Egyetlen hozzászólásodból idézve...
Stílszerűen: No comment...
(#) Frankye válasza szamóca hozzászólására (») Jún 14, 2008 /

Külön jó a "Sport cigaretta", valamint az "Ingyen sör" (ebből több kartonnal is vinnék, ha lehet!), továbbá a "Valami" és a "Más"...
Következő: »»   138 / 981
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem