Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Mivelközvetlen link nincs:
Ákos barátom egy időben egy autó szervizben volt raktáros. Néha beugrottam dumálgatni kicsinység őkelméhez. Mostan leírom nektek a látottakat. Ákos ül a kiadó pult mögött, és erőteljesen az ebédjére koncentrál(na), ha hagynák. De természetesen nem teszik. Ilyenkor Ákosban felébred a gonosz. (no nem mintha egyébként nagyon szunnyadozna) Ember jön, pultra dobja a kivételezési könyvet. Beröffen a kisablakon Egy kispolszki olajszűrőt adjál! Ákos legyűri az arcába tett felig megrágott kolbászt, s mosolyogva kiszól: BAROM! A kispolszki az léghűtéses! Ja! Kap a homlokához emberünk, s némileg megszégyenülve sarkon fordul. Megtesz három ruganyos lépést, majd mintha megállna az idő, szinte látni hogy a két láb egyszerre a levegőben a megtorpanás előtt, egy hirtelen perdülés következik, majd egy torokszakadtából való üvöltés. MI AZ TÖKÖM KÖZE VAN AZ OLAJSZŰRŐNEK A LÉGHŰTÉSHEZ? Ákos teljesen ártatlan arccal: Nem tudom! Én csak egy raktáros vagyok. Itt a forrás és a többi: Béka u.i.: aki ismeri úgy is elolvassa .... mert ez sokadszori olvasásra is hatalmas
Körülbelül fél kettő óta olvastam ezidáig, de ez valami eszméletlen jó!
![]()
Mivel kapcsolodik az oldal temajahoz is es en mar fuldokoltam vagy husz percet a rohogestol, gondoltam ide fogom belinkelni a kovetkezo videot.
engem nem nevettet hanem inkább írígy vagyok
![]()
hát ez nagyon aranyos
![]() a "feje" az kamera vagy mikrofon vagy fotoellenállat?
szerintem az egy ultrahang adó-vevő páros
Engem felettebb feldobott.
![]() Amikor meglattam a cimet meg a preview kepet, gondoltam megnezem mi a fene koze lehet egy dobgepnek egy kicsi sarga lanctalpas robothoz. Aztan neztem egy darabig, nem tortent semmi csak forgolodott, gondoltam biztos csak poenbol adtak neki "dobgep" nevet ahogyan kopog amikor a lanctalp megy a padlon. Majd forgolodott egy darabig es egyszer csak varatlanul elkezdett fankizni. Na akkor esett le (en meg majdnem a szekrol). Egyebkent magad is konnyeden megepitheted, a legtobb dolog szinte beepitesre keszen megveheto hozza es amennyire elneztem nem draga cuccokbol all. ![]() Idézet: „Egyebkent magad is konnyeden megepitheted, a legtobb dolog szinte beepitesre keszen megveheto hozza es amennyire elneztem nem draga cuccokbol all.” Mekora ötlet :yes: ![]()
ez nagyon gonosz hozzászólás volt de szerintem jogos
![]()
A férj hazamegy és egy cetlit talál amire a következő van írva:
Átmentem a szomszédba 5 percre. Fél óránként kavargasd meg a levest. Szerető feleséged
Mi az ellenállás mértékegysége?
Partizán/négyzetméter Melyk az az állat, amelynek nyomása, ellenállása és fázisszöge van? Bar-ohm-fí Minek a mértékegysége a szellem/négyzetméter? A lidércnyomásé ![]()
Ez a múltkori PM-ezésünk miatt volt... Nem tetszett, hogy meghagyott egy számomra megalázó hozzászólást...Lehet egyedül vagyok vele, de úgy gondolom mostanában túlzásba viszi Frankye úr a dolgát...
![]()
Kezdjük elölről? Nem hiszem, hogy kellene! Nem én húznám a rövidebbet, azt gondolom!
Valaki találkozott már ezzel ? nekem is meg van ez a játék, nagyon lol!
![]()
Nézelődtem konrádéknál és mit találtam??
![]() NA most az vagy nem az?? ![]()
ez jó!
![]()
Megveszed ezekután és fogadjunk, hogy az lesz a használati utasításában hogy ajánlott 18-32 éves korig
![]() Adjuk már meg akkor a módját ![]()
AMD eltünt a smile-d!
![]()
Én meg a kedvencekből törlöm a smile-is oldalt.
Smiley-ről jut eszembe hogy az mennyire idegesítő ha ír neked valaki msn-en utána meg annyit válaszol h aha vagy egy smiley falra tudok mászni tőle... Utána meg hogy miért nem írsz?... Annyira fel tudom ezen magam húzni hogy áhh már ez kicsit néha vicces
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |