Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Elsőre azt olvastam:10 db.! Na na; és 53.2? (na jó lehet kicsit több )
A hozzászólás módosítva: Nov 1, 2020
Azt hittem a macsek megcsinálta helyetted a szerelést.
Voltunk Vasárnap Csongrádon.
Direkt nem csengettünk be, mert undokok vagyuk.
Pedig nem lettetek volna elzavarva, sem megverve.
Helyette megnéztük a Köröstorkot. Ott sem vertek meg meg bennünket. Ötből hárman még nem látták.
Láttatok valami érdekesset? Sajnos most nincs part.
Csuka csárdában Mártonnapi akciós menü volt.
Kálmán anyázott egy sort, mert szerinte(is) nagyon rágós volt a libacomb. A rántott libamáj, amit elvitelre vettünk, az meglehetősen jó volt, de csak kóstolóként jutott belőle egy pici darabka.
A fenébe. Ha leesik a tantusz, küldhettem volna pici csomagocskát sany -nak. (néhány átvezető kondit)
Köszönöm, de ne fáradjatok ( fáradtatok volna) miattam!
A hozzászólás módosítva: Nov 11, 2020
Ha nincs kutyád kijárási tilalomban séta esetére.
Ilyen esetre vannak szakosodott eszközök, konkrétan megvásárolható termékről van szó.
Ez mekkora már! Lenne bambulás a környéken, ha megsétáltatnám Hektort egy ilyennel! Lehet jönnének megsimizni
Miért?
Elsőnek azt kell választani, aki a legjobb pacalt főzi. Utána egyéni megitélés kérdése a cigánypecsenye, krumplifőzelék, rétes, húsleves, lecsó, és hadd ne folytassam. A sorrendet némileg árnyalhatja a teljesítőképesség (sör a boltból, aktivitás este nyolc után, anyós lekvár vagy cefrekészítő adottságai), stb. Kihagytam valamit?
Ez miért lenne vicces? Inkább a szomorú valóság.
Nagyon nem vicces, a modi törölni fogja, amit helyesen tesz.
Togoban kellene laknod. Ott nem tesznek veled ilyen galádságot. Ha teszt kell, akkor szerezzed be magadnak. Itt a köz beszerzi és ha szükséged van rá, akkor kifizeted nekik.
A napokban jutott eszembe egy régi klasszikus.
Szakmai gyakorlaton voltunk a Telefongyárban, elektronikai és mechanikai műszerészek vegyesen. Jön a szaki, kiválaszt közülünk valakit hasra, hogy itt ez az IC, szerelje be ebbe a panelba. Ő fogta a jó öreg ua760-at, fúrt bele egy a furatot, századmilliméterre a mértani közepébe természetesen, megvágta bele az M3 menetet, felcsavarozta (A srác mechanikais volt, és haragban volt azzal a szakival. Az üvöltésre csak a vállát vonogatta, kacsintott felénk, neki ehhez nem kell értenie. Nem is lett belőle semmi.)
Modern orosz farm
A hozzászólás módosítva: Nov 20, 2020
Elég vad! Biztos sok munka van benne!
Eléggé vad ár, máshol fele ennyiért is meg lehet kapni de akkor is... Ez a hónap terméke.
Próbáld gyorsan kimondani angolul: "három fa tea".
Hülyén hangzik, de a "mit sütsz kis szűcs" nehezebb.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |