Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Idézet: „... van aki csak mindezt nézi, és neki csak ennyi jut az egészből.” Én pedig már abba is belefáradok...
Szerintem meg, van aminek a nézése még mindig szórakoztat.....
Viccből véve: Amikor anyós elesik a biciklivel.
Bizony, hogy jó hír! Kőbánya-felsőre már nagyon ráfér a átépítés!
Több variációban létezik, bukó olló néven.
Pont tegnap csináltam egy gy olyan szobát ahol parkettázni kellett de ferde volt a fal. Valami ilyesmiből akartam szög sablont csinálni, hogy átvetítsem az anyagra. Ezt például én csináltam.
A hozzászólás módosítva: Nov 26, 2020
Ne viccelj, egy olyan sablon ami neked kellett volna, kb. 2000 Ft. A bukó olló ablakhoz való, nem lehet fixálni sehol, éppen ez a lényege.
A parketta viszont jó. A hozzászólás módosítva: Nov 26, 2020
Biztos hogy nem rögzíthető házilag?
Nem szükséges ilyen segédeszközt használni.
A ferde falhoz illesztesz egy padlólapot, és megjelölöd a már lefektetett lapon, hogy miként kell levágni. Jobb képet, meg pontosabb magyarázatot ne várj, mert túl sokat söröztem. A hozzászólás módosítva: Nov 26, 2020
Én Ilyet használok. Sk készült bükkfából.
Az üdítőspalacknál el van rontva az illesztés 3 sornál.
Az így nem jó, ki fog töredezni. Szedd vissza,és addig javítsd ki amíg még lehet. Ezt előtte kell elolvasni, nem utólag
Micsoda szem. Sosem vettem volna észre.
Én még most sem látom, mit kellene látnom.
A flakon aljának a vonalában, jobb felé két parketta illesztése egy vonalban van. Magyarán, nincsen "kötésben"
Ilyenből viszont több van. A hordozó két csík széles, csak a díszítőréteg van kettéosztva és több helyen így jött ki a lépés, valószínűleg ott van elvágva a parketta.
Egy csík alig szélesebb mint a flakon, de a laminált parketták ettől jóval szélesebb kiszerelésben vannak. Két illesztési csík halványan látszik, sárgával jelölve.
Ilyen sincs mindenkinek. Haja nőtt a chipnek, karakteres kijelző hátoldalán. Vagy biometrikus azonosító újabb változata.
Tudom, volt már róla szó, csak nem találom.
Adott egy PDA, hátulján fekete "gumiszerű" bevonattal. Amit megcsócsált az idő vasfoga, ragad, a fényes részen körömmel könnyen levakarható. Mivel lehetne eltávolítani?
Ha fém alapon van a gumi, akkor nitrohigító nagy valószínűséggel leoldja. A hátlapot bele egy kisedény alján lévő nitróba. Vagy behintőporozod, azután nem ragad. De ha nagyon puha, akkor le kell szedni.
Én is jártam már hasonlóképp. Nekem egy két neves gyártó szeraszámja nyele volt gimiszerű dologgal bevonva ami idő után így járt. Nekem az izopropíl alkohol tökéletesen vitte, meg az aceton. De ha alatta műanyag van akor azt is oldhatja.
Kösz, az izopropil alkohol biztos vinné, de csak lcd tisztító lötyim van, hígított izopropil alkohol, de meglágyítja. Aceton helyett meg acetonmentes körömlakklemosó van itthon (nem én használom! a lányomtól maradt) abban meg aceton kivételével a teljes kémiaszertár. Az akkufedő hátulján próbáltam, kicsit oldja. Marad az lcd tisztító sok-sok dörzsöléssel.
Cikk módosítás infó, az Egyperces: A relé kontaktusok titkai (#4) cikkhez.
Sokan kérdezték privátban, hogy milyen kontaktus típus való a modern LED-es lámpákhoz. Ígértem, hogy amint időm engedi beleszerkesztem a cikkbe a részletes választ. Itt az OFF-ban jelzem akkor, hogy a várt módosítás megtörtént.
Hát az LCD tisztító szerintem olyan mint a víz.
Alkohol!
Festékboltban Alkonek. Bővebben: Link
Ha alkohol, akkor az van. Jugóból 1991-92-ben valami 200 forint ára dínárért.
Még fel sem bontottam, de már hibádzik belőle 3 ujjnyi. Lekenem a műanyagot, a maradékból meg lesz keserűlikőr.
Szerintetek mennyi Aranyszínű Fiat Punto személygépkocsi van egyáltalán?
Viszki gyártás (érlelés) során elpárolgott mennyiség az angyaloké.Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |