Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Meg is látszott mire felnőttek! Volt olyan is, akinek annyira jól sikerült elaludni hogy fel se kelt többé..
Kies kis hazánkban a pálinkás kenyér volt a divat .
Hatása ugyanaz . A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2020
Nekünk kint az utcán a ház előtt volt nagyvirágú nemes pipacsunk. A virágszirmok lehullása után a pipacsnak, olyasmi gumója marad vissza mint, a mákgumó. Egyszer az utcán sétáló srácok le is szedegették az összeset.
A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2020
A pipacs az mákféle,úgy is hívják,hogy vad mák!
A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2020
Idézet: Ezt a divatot sokan továbbvitték életük végéig kenyér nélkül. „pálinkás kenyér volt a divat”
Arkhimédészné törvénye: Minden vízbe mártott test súrolja ki maga után a kádat.
A karantén sokunkat megvisel.
Jennifer Aniston sem kivétel...
Édesanyám ezt is továbbfejlesztette: egy hónapos koromban a kanalas gyógyszert sikerült összekevernie a 70%-os alkohollal. Hatásos volt: 24 óra folyamatos alvás után nyoma sem volt a náthámnak.
Szó nincs arról hogy meg kell enni.
Legyen mindig nálad (pl. a zsebedben), mert ha mákod van, nem kapod el a vírust.
De van, hál istennek, a gyártók erre is gondoltak. Ha a kezelő műanyag fent is marad, a belső rész szétugrik....
Nem politikai felhanggal írom, de jól kicseszett a kormányunk a Mikulással!
Este 8-tól kijárási tilalom??? Mi lesz így az ajándékommal???! A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2020
Ha jól viselkedsz, megkapod másnap reggel.
... vagy jövőre ...
Ne aggódj!
A kijárási tilalom nem vonatkozik azokra, akiknek a munkavégzése miatt kell este 8 után kint lenni! Ha ez nem nyugtat meg, akkor a másik érv: már 5 körül sötétedik, így kicsit macerás lesz neki, mert 3 óra alatt kell elvégeznie azt a munkát, amit eddig egész éjszaka alatt végezhetett, de számára ez sem lehetetlen.
Nem lehetetlen, csak most már ez lesz a munkaszerződésében! Ha egyszer sikerült, utána már az lesz az alap!
A munkaszerződést csak a két fél közös megegyezése alapján szabad változtatni. Cserébe bizonyára több juttatást vár el! Ami konkrétan azt jelenti, hogy a gyerekeknek jobbaknak kell lenniük...
Vagy marad az első gondolatom (a közhasznú munkavégzés mentessége). Egy hét múlva kiderül...
Nekem már túl is teljesített! Itt van az ablakomban az ajándék,
Iiiigen, de azt a munkáltatónak kell igazolni, hogy most te jössz/mész a munkába.
Ki a Mikulás munkáltatója ?
A mostani Mikulás munkáltatóját nem tudom, de az eredetié maga Isten volt, a jogkör gyakorlója a földi helytartója, vagyis a mindenkori pápa...
Az idevágó vicc: A pápa szeret autót vezetni, és nagyon kérleli a sofőrjét, hogy hadd vezessen ő. Hosszas kérlelés után végül helyet cserélnek. A pápa ráhajt az autópályára és egyre gyorsabban kezd száguldani. A carabinieri-k utána erednek és megállítják. Egyikük benéz a sofőr ablakán, majd sápadt arccal fordul a másik rendőrhöz: - Ezt az autót nem büntethetjük meg... - Miért? Ki ül benne? - Azt nem tudom, de a pápa a sofőrje...
A Mikulás egyéni vállalkozó, állíthat ki magának igazolást.
Én nem attól félek, hogy nem fog jönni, hanem attól, hogy majd elolvad a csoki mikulás a zsákjában, mert tavaszi hőmérsékletet jósolnak az időjósok.
Idézet: Gumicsizmát kell az ablakba tenni, abból nem folyik ki a csoki amit beleönt. „elolvad a csoki mikulás a zsákjában” Nekem gyerekként a szobai cipőmbe, illetve papucsomba tette a csomagját, nem az ablakba. Meg is lepődtem rajta, hogy hogyan jött be a házba. De aztán rájöttem, beengedték a szüleim hajnalban vagy éjszaka folyamán. A házunk előtt szánkónyom volt a hóban, na akkor összeállt a kép. Valóban az igazi Mikulás hozta. Persze még óvodás voltam. A hozzászólás módosítva: Dec 2, 2020
Az enyém 46-os, azt töltse meg. Bár fehér (saválló) és talán nem látja meg a hótól.
A mikulás jószívű. Abba is tesz, amelyiket nem látja meg.
Nálunk a cégnél akinek van 14 év alatti gyereke, annak jár céges mikulás csomag.
Van hogy kell külföldön is dolgozni, de attól a csomag még jár. Egyszer tavasszal hazajött a kolléga, megkapta azon nyomban a csomagot. Eredetileg volt benne narancs, mogyoró és egyéb nyalánkságok. Ekkorra viszont már nagyon érdekes állagot öltött a tartalom, nyalánkságnak nem igazán lehetett nevezni. Azóta van az a szabály, hogy a titkárnő felbonthatja és átválogathatja az ajándék csomagot, valamint tilos a piros alma, mogyoró.
Nálam biztos nem lesz ideje elolvadni!
Persze, ha egyáltalán ideér vele. |
Bejelentkezés
Hirdetés |