Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vicces - mókás történetek

Témaindító: Topi, idő: Dec 28, 2005
Témakörök:
Tisztelt felhasználók! Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Lapozás: OK   872 / 981
(#) nagym6 válasza Egri Frédi hozzászólására (») Dec 14, 2020 /

Én csak azt nem értem, hogy a nő mit eszik a férfin. Semmi izgalmas nincs rajtuk.
A hozzászólás módosítva: Dec 14, 2020
(#) tothbela válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 14, 2020 / 1

Az életét.
De mint a rozsda. Mert ennek semmi sem elég. Kis ház, kis kert, kis tisztesség. Amivel kalimpál csak az tízezer, oszt mi az? Egy semmi, egy s......
Ezt Oszi bácsi is megmondta a tigrisben.
(#) yulo5310 válasza Egri Frédi hozzászólására (») Dec 14, 2020 /

Egy ember talál egy palackot,amibe egy dzsinn volt bezárva. Megkérdi a dzsin,mit parancsolsz,édes gazdám? Szeretnék egy autópályát a lakásomtól a balatoni üdülőmig- Hát az lehetetlen,az ország feltúrása,a földek kisajátítása,stb. Ez nem fog menni,kívánj mást. Jó,akkor szeretném a női lélek rejtelmeit megérteni. A dzsinn megvakarja a fejét.majd,hát jó,hány sávos legyen az a " huha" autópálya?
(#) Ódenka válasza Egri Frédi hozzászólására (») Dec 14, 2020 / 1

Írta Karinthy Frigyes.
(#) tbarath hozzászólása Dec 14, 2020 / 1

Féloff: facebook-on belebotlottam egy "Kókány sufni tuning" nevű csoporttal, ha valakit érdekel, hát vannak ott érdekes megoldások...
(#) nagym6 hozzászólása Dec 15, 2020 /

Nem kell mindenhez orvos.
A hozzászólás módosítva: Dec 15, 2020

0Derék.jpg

(#) Egri Frédi válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 15, 2020 /

Igazi, "magyaros" tanács !!!
(#) Remci válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 15, 2020 /

Orvos:
- Mi a problémája?
- Doktor úr, minden reggel 5-kor van székletem.
- És ez miért baj?
- Hát mert 6- kor ébredek.
(#) Ódenka hozzászólása Dec 15, 2020 /

Vigyázat! Az írás indokolatlanul hosszú, összetett mondatokat tartalmaz, csak erős idegzetűeknek és még jobban unatkozóknak ajánlott! A leírt munkálatok illetéktelen másolásáért, az ebből eredezett mindenféle haszonszerzésért a Szerző felelősséget nem akar vállalni! Mondom, nem, mit nem értesz, kedves Oktondi Olvasó? Mert van aki mindenhez jobban akar érteni, ja.
Ezekkel is csak a baj van...

Egy vérbeli semi-profi feljegyzései

Magamról annyit, hogy az összes technikai tudás az atommagzó készülék gyártásig annyira a kisujjamban van, hogy egyfolytában el van zsibbadva.
A NASA minden hajnalban már skypen itt kuncsorog, hogy legyek már olyan szíves és hajtogassak újra kockás papírból Holdba repülőgépet, mert amit küldtem, valamelyik ottani tudós kisgyereke - aki 1 évesen már folyamatosan, anyanyelvi szinten beszélt kilenc, máig ismeretlen nyelvet tönkretette!
Az egyiket úgy határozta meg a kis tudós, hogy Vojamija bebejő, így lett aztán lajstromozva a holt nyelvek közé. A kis csudagyerekről annyit tudok még, kezd járni éppen a napokban, nem semmi!
Szóval kéne másik ilyen korszakalkotó repcsi, mert a régit a gyerek összegyűrte, így csak Föld körüli pályára alkalmas, azóta geostacionáris üzemben sugározza a legnépszerűbb bábfilmet a Nagy Honvédő háborúról, felnőtteknek...
Na a lényegről: A minap tulajdonoltam egy Wenkood erősítőt, kis hibával, jelenség - meg se nyikkan. Felhorkadt bennem az ősi, még meg nem alvadt hobbista vér is a vasalt tudásom mellett, nosza, essünk neki! Tüzelt az a csekély 11 ezer Ft is, ami valljuk be egy ilyen remekműért petákot se jelent, ráadásul ennyit adtak mellé, hogy vigye el végre valaki a háztól...

Első nap:
Hajnali fél kilenckor kipenderültem a pihe ágyból és azonnal a munkához láttam. A hibát keresve először kontraszt anyaggal feltöltöttem a fejhallgató csatlakozón keresztül, aztán uccu a szeletelő röntgenbe vele. Az is házi készítésű, egy avas mákdaráló és egy régi húraszakadt citerából van készítve.
Szóval a kiürült moslékos vederrel szomorúan szemezgetve tépelődtem, hogyan tovább....?
Ha a házi cété se segít?!

Második nap:
Több szem többet tud, tudós kollégáknak elújságoltam, hogy egyelőre tétovázó megrökönyödött juhászbojtár módra nem találom a hibát.
Kaptam tanácsot, illetve ajánlást többet is, ezek szerint csak jól jártam volna, ha nem az iskola mellé jártam volna, biztosak voltak benne, hogy az eddigi soraimat is valami alsós gyerek fogalmazta emészthetőre. Megjegyezték, hogy az akupunktúra szóban nincs is dupla e, amúgy se a múlt idő jele, tehát ne játsszam itt meg az eszemet.
Ez a napom elment a plébános úrral folytatott győzködésemre, így, mivel leszedték a kedves Kollégák a keresztvizet is rólam, éjfélkor újrakeresztelt. Olyan borravalót adtam neki, hogy majdnem, a meghatottságtól körül is akart metélni...Megkönnyeztem, de nem igényeltem - egyelőre.

Harmadik nap:
Csak szétszedtem az erősítő berendezést, miután újra éleztem a vermellőt, és a nyitókapát is, a csákánnyal már a többi gyerekjáték volt.
A szétszedési megrázkódtatástól eltekintve a berendezés belülről tiszta, rendezett, volt egy kis zománcos táblácska, ami megegyezően a szülőházaméval azt írta: Tiszta udvar, rendes ház.
Bólogattam és elkezdtem nyomozni azt a jelet, amit később a gépezetre vezettem.
Mondták a tudós ajánlkozók, hogy így, vagy vigyem az egészet le Tihanyba és próbálkozzam a visszhanggal.
A nagy kutakodást másnapra hagytam, mivel fél négy volt, esteledett nyugovóra tértem, fejem alatt az erősítővel.

Negyedik nap:
Megembereltem magam, nem hagyom degradálni ezt a mérhetetlen tudást a fejemben, ezért van egy népies vasabrincs a fejemen, hogy a tudás meg ne repessze.
Leveszem az erősítő elejét, hát mit látok? A szövevényesen nyomtatott áramkörös, kapcsolós, ícés, potméteres erdő úgy össze van törve, mint egy átlagos magyar futball drukker egy 9:0-ás vesztes válogatott meccs után. Húúú, de felbuzgott bennem a virtus, alig tértem magamhoz a sok vérveszteség után! Azonnal fabrikáltam a nádkerítés és a kiszáradt bodzafából, meg egy repedt fazék fedőből egy olyan sztereó mikroszkópot, hogy a fal adta a másikat.

Ötödik nap:
A sztereóval megnéztem Muszorgszkij Egy éj a kopár hattyúk taván c. operettet, így behitelesítve a műszert. Az ötödik hattyútól kicsit életlen volt, de szerintem azok direkt olyannak születtek.
A műszer segítségével, meg időnként a mágneses rezonanciás vegyérték határozómat is igénybe véve elkezdtem a ripittyára tört óperenciás tengeren túl készült elektronikát berhelni. Néhány óra múlva rájöttem, annyi minden el van kámpicsorodva az elektronikában, hogy azt csak akkor tudom helyreállítani, ha potméter lett volna az apám és anyacsavar az anyám. Megnéztem a születési anyakönyvimet, nem így volt...

Hatodik nap:
Már reggel remegéseket éreztem az Erőben, így a térdeim kocogásától alig bírtam ujjongani késő estére, a brejzli megszólalt! Nem azért, mert leesett, mert megcsináltam! Én! Ja!!!
Menjünk sorjában. Először is kiszedtem a holmiból a céljaimra ott hasznavehetetlen alkatrészeket, egyrészt kell máshova is, meg ez az erősítő elgurul 3 keréken is.
Aztán az elektronikus, törött kéttenyérnyi, sűrűn huzalozott, törött panelba egy elmélázott pillanatomban belevágtam a nagyfejszét. Mindjárt értett a jószóból és olyan jelfeszültséget adott az összes kimenetére, hogy még a szomszéd faluból is átjöttek a pipókok (népek) álmélkodni.

Hetedik nap:
Mivel elkészült a Nagy mű, forog a Kerék és az Alkotó pihen, csak annyit jegyzek meg beee, mégis szól ez a nyavajás doboz, illetve ha rákötök valami hangdobozt, akár az is.
A mérésekkel nem untatok most senkit, mindenki képzelje el a nyilván olyan kiválóakat, hogy festeni se lehetne szebbet. Egy részét herendi porcelánra rajzoltam, holnap beégetem, akinek esetleg okulási célból szükséges, jó áron megkaphatja.
Jelszó: Csakis annak a mérésnek hiszek, amit magam hamisítok!

Lejegyezte: személyesen
a
Nagy Óz helyett

jómagam (ejtsd - szerénységem)
(#) Kovidivi hozzászólása Dec 15, 2020 /

Hova photoshoppolták ezek az e-bike/e-scooter gázkart? És hogyan éri el az ember a hüvelykujjával?
A hozzászólás módosítva: Dec 15, 2020
(#) pipi válasza Kovidivi hozzászólására (») Dec 16, 2020 /

Mert az a fékkar ) Azt meg úgyse soha nem kell használni
(#) nedudgi válasza Kovidivi hozzászólására (») Dec 16, 2020 /

Csak a mazsolák fogják két kézzel a kormányt.
(#) tothbela válasza nedudgi hozzászólására (») Dec 16, 2020 /

Meg az, aki nem telefonál.
(#) granpa válasza nedudgi hozzászólására (») Dec 16, 2020 /

Én szinte soha nem ott fogom. Persze akkor sem érném el, meg útban is van (lenne).
(#) jimmi12 hozzászólása Dec 17, 2020 /

Egy másik topikban akadtam rá erre a szösszenetre, a gugli fordító mindig mosolyt csal az arcomra
Az evezőt itt dobtam el: "Az új berendezés beégési folyamatú. Javasoljuk, hogy az új gépet csatlakoztassa az elektromos tűzhelyhez. Általában 2-3 hét alatt jobb állapotba kerülhet."
TT650 fejhallgató-erősítő
(#) Bakman hozzászólása Dec 18, 2020 / 4

Limiter.

Hangero.jpg

(#) gyerek67 hozzászólása Dec 18, 2020 / 5

A kis William Henry Gates kérdezi az édesanyját:
-Anyu! Kinyithatom az ablakot?
-Igen fiam, de ne csinálj belőle rendszert!
Boccss!
(#) nagym6 hozzászólása Dec 19, 2020 / 6

Most már stop.

0Gólya.jpg

(#) Udvari Zsombor válasza nagym6 hozzászólására (») Dec 19, 2020 /

Akkor ezek szerint a Lármás család már korábban megette a gólyát, hogy ne legyen már több gyerek a családban?
(#) tothbela válasza Udvari Zsombor hozzászólására (») Dec 19, 2020 /

Ha a királyok még időben megették volna a koronát, akkor most...........
(#) sargarigo válasza Bakman hozzászólására (») Dec 19, 2020 /

Ez egy állat!
(#) FIGIRI válasza Kovidivi hozzászólására (») Dec 19, 2020 /

Olyan gyorsan megy, hogy mérni se tudja
(#) zolika60 hozzászólása Dec 25, 2020 /

Békességes ünnepet kívánok minden fórumtársnak ezzel a szakmai filmecskével.
(#) Rosszmáj hozzászólása Dec 28, 2020 / 2

Az Aliexpress nálam héber nyelven jelenik meg. (Helymeghatározás bekapcsolva és bizisten itthon vagyok.) Átváltok angolra, keresek valamit, megjelennek a találatok. Ok, még angol. Kiválasztok valamit - ami már héberül jelenik meg.
Bő 60 évembe tellett, hogy valahogy megtanuljak angolul. Most ilyen vén fejjel megint nekilássak nyelvet tanulni?
(#) szs válasza Rosszmáj hozzászólására (») Dec 28, 2020 / 4

Ha kettőnél többször néztél utána az igazi sólet receptjének...
(#) Bakman válasza Rosszmáj hozzászólására (») Dec 28, 2020 / 1

Próbáld törölni a sütiket.
(#) Spaten válasza Bakman hozzászólására (») Dec 28, 2020 / 3

Elsősorban a flódnit.
(#) granpa válasza Spaten hozzászólására (») Dec 28, 2020 /

Miért pont a flódnit? Nagyon finom és laktató!
(#) szs válasza granpa hozzászólására (») Dec 28, 2020 /

Az nem zárja ki, hogy (meg)töröld
A hozzászólás módosítva: Dec 28, 2020
(#) Spaten válasza granpa hozzászólására (») Dec 28, 2020 /

Következő: »»   872 / 981
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem