Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok
Köszi a segítséget, a 9pin -re már rákerestem, meg mint írtam, a HQ videó (ami szerintem a legnagyobb választék ilyen jellegű csatlakozók terén) Már végig bogarásztam. Bakman, az ötleted nem rossz, már gondolkoztam, hogy milyen módszerekkel lehet legyártani, akár 3d nyomtatni. Az a baj, hogy nem lehet szétszedni a csatlakozót se és egy speciális bajonett záras megoldással biztosítja. Egyébként egy halradar szonárja, kb 300$ Köszönöm a segítségeteket.
Ennek mi a neve? Pontosabban a panelba dugható fém alkatrésznek.
Kalit ,forrasztó léc, ilyesmivel készítenek légszerelt áramköröket.
Azért kérdeztem mert ha négyzetrácsosan fúrok ki egy panelt oda teszem ahova akarom.
Nem pont ilyet, de forrszem néven árulnak több típust is.
Köszi, itt tényleg nagy választék van, most elkezdtem átnézni.
Esetleg mond valakinek valamit az "LTW" ? Ez van a csatlakozón írva.
Ezzel kellett volna kezdeni. Nem olcsó, de kapható: Bővebben: Link.
Kellemest mindenkinek !
Egy kis segítséget kérnék, ha valaki ismeri ... Mi lehet ez a képen ? Kondi ? Kvarc ?
Kerámia rezonátornak tűnik.
És még egy kérdé/kérés ...
Ez a kis panel egy mozgás érzékelő. Az a kerek ablakos "valami" az érzékelő. Sajnos egy huncut ékezetet sem rakott rá a gyártója nem típust. Ha valaki ismerné vagy dolgozott hasonlóval megköszönnék némi infó átadását ... Amit tudni lehet még róla: 3 lába van és a NYÁK -on D-S-G felíratok mutatják a bekötést. ( De nem hinném, hogy sima fet lenne ... )
Itt: Bővebben: Link.
Köszi !
Sziasztok!
A képen latható 5×5 mm domborított fém lapkának szeretném megtudni a nevét es hol tudnám beszerezni?
Ránézésre fóliabillenyűzet alá "pattintó"...
Szerintem bontásból: ócskapiac/hulladék udvar, vagy valaki felismeri és kimegy a fészerbe.
Metal Dome
Metal Dome (Fém pattanó érintkező)
A 4 lábú változatát mi csak "béka" -nak hívtuk. De mi tud ebben elromlani ? Nem a NYÁK -on engedte el a forrasztás ? A "pattogástól" hajlamos a felválásra és nem fog érintkezni ...
Az Auter Kft. foglalkozik ilyen elven működő billentyűzetek gyártásával, nekik lehet, hogy van 5x5 mm-es "béka" is. Nagyobb biztosan van, illetve pár éve volt.
Választék van bőven, már csak az a kérdés, foglalkozik-e egyáltalán valaki pár darabos tételekkel. Távolkeleti online piacokon valószínűleg igen.
Milyen kondi ez ( ha az ) és mire jó ?
Nincs forrasztva,van neki egy kis mélyedése oda helyezkedik bele. Nagyon sokat volt használva, gondolom elfáradt az anyag és nincs meg a " pattanó" funkciója emiatt nem tudom használni a gombot
Egri Frédi"-t ez nem érdekli, figyelj a válaszolásra.
470 pF, zavarszűrő kondi.
Köszönöm szépen a segítséget,mostmár tudom mit kell keresnem
Elég egyértelműnek látszik, hogy az egy "@". Tudod, ennek a FET-nek ez az emailcíme : IRF840@GKOSSVW
Na jó, nem humorizálok, mert máshol le lettem cseszve. Szóval ne törődj a 840 utáni dolgokkal! A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2020
Sziasztok!
Az alábbi képet egy porszívóból kibányászott panelról készítettem. A kérdésem,hogy mit vezérel vagy szabályoz és miért van szükség infravörös alkatrészekre benne? |
Bejelentkezés
Hirdetés |