Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Kösz, bejött.
Granpa, látom egy húron pendülünk, azaz kordul a gyomrunk
Abból nem is derül ki, miért kéne a flódnit törölgetni.
Amit érteni vélünk, azt meg nem is akarjuk De eddig poénnek vettem. Ha nem folytatja, nem sértődöm meg.. A hozzászólás módosítva: Dec 28, 2020
Az optimisták még angolul tanulnak ...
A pesszimisták már héberül ... A realisták meg LŐNI !!!
Oroszul már tudok, marad a kínai.
50 évembe tellett, de megtudtam, mitől "vikman" az üvegbiztosíték. Keresztapu hagyatékában leltem.
No jó, annyira szőke azért nem vagyok, de ez az első, amit láttam a névadótól. A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2020
Köszi az infót. Én sem tudtam ezt, pedig közel 40 éve használom.
És akkor a jó öreg Sigmund a csövével?
... valamint Hans Georg Pfandl németalföldi kőművesmesterről se feledkezzünk meg!
Sok más felnőttel egyetemben, nemrég tudtam meg, hogy a kisiskolai tankönyv, vagy segéd könyv címe: Ablakzsiráf, miért az.
Nekünk nem volt még anno, arra emlékeznék.
Ódenka, az nem létezik!
Az Ablak-zsiráf első kiadása nem sokkal az Aranybulla után jelent meg!
Hogyan siklattam el felette, nem is értem. Pedig annak már az előző kiadását is ismertem, 1221-ből, az Aranybula...
Azt is sokan ismerhetik.
Amikor megjelent az Ablakzsiráf nekem már saját rablóbandám volt. Józsi is hasonló cipőben üldözte a lyányokat már.
A hetvenes évek óta van szerintem. Amikor én voltam általános iskolás még nem volt, de amikor a húgom már igen. Ebből gondolnám.
Asszem AZT HISZEM '71-ben jelent meg. Öcsém fiainál már volt.
Az "asszem" az milyen szem?! A hozzászólás módosítva: Jan 4, 2021
Moderátor által szerkesztve
Telefonról nézed? A fejlesztési opcióknál bem kapcsoltad be véletlenül a hamis helyzet küldését?
Szerintem erre mondta valamelyik orvosunk a rádióban, hogy "ha mindenki arra használná testnyilásait, amire való, sokkal kevesebb munkánk lenne". Nem tudom, hogy mire gondolhatott?
A hozzászólás módosítva: Jan 1, 2021
Mint kiderült, a gyorshívó ikonján volt egy pici "HE" felirat. Biztos a Moszad hekkelte meg a telefonomat.
Meg van az a mondás, hogy a neodimium mágnes alapvetően nem kárositja az embert, de ha valaki rendszeresen szeretné fogyaszani, akkor várja meg, amig az előző már biztosan távozott.
Mik derülnek itt ki?!
Eddig én azt hittem, hogy Fand Lí és Spak Lí egy kínai testvérpár.
És ha valakit fejbevernek, akkor keletkezik Puk Lí?
El ne feledkezzünk a koreai/angolszász rokonságról sem. Puk Ed Li, Hok Ed Li, Part Ed Li, valamint az édesiparból Pusz Ed Li. Hogy a magyar szál is látókörünkbe kerüljön, említsük meg Hecs Ed Li nevét is.
A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2021
Vagy ha babot eszik.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |