Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Mi a nyavalyát fogyasztottatok???
ÉN IS KÉREK!!! A hozzászólás módosítva: Jan 3, 2021
Biztos, hogy mostani állapotában kérsz belőle?
Szőszálhasogató! Ezt a kis örömet elvennéd az embertől.
Ha 90 %-ban német, a maradék 10%-ban van orosz is, pl.: знаете ли.
Bizony, hogy a humor a legkomolyabb dolog a világon!!!
Már nem tudom ki mondta, "A humorban nem ismerek tréfát"
De ne feledjük, van angol is ám, Ő Bill Li
A hozzászólás módosítva: Jan 4, 2021
Már összejött egy "Rahed-Li" Li (német-jiddis), s még a Krump-Li (bajor-osztrák) elő sem került.
Ezek a fordítóprogramok! Az utolsó sor a legjobb a kék négyzetben: "Please, do not understand the error."
The battery is for display use : az akkumulátor csak szemléltetésképpen van a képen... Majdnem sikerült lefordítani
Apróhirdetés, használt biztosíték:
Bővebben: Link Legközelebb majd használt gyufát látunk az apróban? ))
Te még nem láttad a "szakadt póráz eladó" hirdetést?
Annyira nincsen ám elszállva az árazás. Az meg hogy használt, nem azt jelenti hogy szakadt...
A szövegét körülbelül tudom csak idézni:
Szakadt kutyapóráz eladó, este nyolc utáni sétához. Használat közben nem árt időnként egy kutyanevet kiabálni. Ára 30000 Ft. Ugyanitt használt kutyapórázt veszek...
A hirdető csak annyit írt, hogy használt. Az én rosszindulatú értelmezésemben ez azt jelenti, hogy teljesítette a biztosíték a feladatát, tehát szakadt.
Garantáltan kipróbált darab. Sőt: "Audio célokra bejáratott biztosíték" A hozzászólás módosítva: Jan 4, 2021
A használt nem feltétlenül jelenti hogy szakadt is. Csak lehet hogy nagyobbra cserélték. Ha hibásként hirdetnék, na az már gáz lenne.
A hirdető meg nem egy "kutyaütő".
Vannak páran a fórumon, aki ha mondja ugorjál, akkor ugrok.
Egy barátom megkért, hogy vessek néhány gyógypillantást a számítógépére, merthogy nagyon betegen működik.
A képeken látható a javítás előtt és után. Minden hibája megjavult.
Kicsit belepte a por ...
Eszközhasználattal nem nagy dolog a javítás...
A 90-es években történt, 386/486-os korszakban. Kolléganőm szólt, hogy nem megy a hálózat a gépén, nézzem meg a hálózati kártyát. Odamentem, felnyitottam a PC dobozát (ismeritek a régi lapos házat, aminél két oldalon benyomva egy-egy gombot, fel lehetett emelni a tetejét, mint egy kocsi gépháztetejét...), 30 centiről megnéztem a hálózati kártyát (hozzá sem értem...), visszacsuktam a PC házának a tetejét, és már működött is a hálózat. Kolléganőm ott állt mellettem, és ha nem látja a szemével, nem hiszi el, hogy semmit sem csináltam a gépével. A hozzászólás módosítva: Jan 5, 2021
...és még van, aki kétségbevonja a szemmelverés valóságát...
A hozzászólás módosítva: Jan 5, 2021
Ez nem szemmelverés.... Kézrátételes gyógyítás . A két dolog szöges ellentétben áll egymással !A gombnyomás lehet a titok nyitja ..........
A hozzászólás módosítva: Jan 5, 2021
Na meg a (nem is annyira) mesebeli autószerelő, meg az ő kalapácsa.
Nem tette rá a kezét, szemmelverte...
(Jó, a nytja a gomb volt. A tetejnek ) A szöges ellentéttel viszont szöget ütöttél a fejembe. 100-as szöggel mindent lehet. Tükröt is feltenni. Csak az utolsóelőtti ütésnél meg kell állni A hozzászólás módosítva: Jan 5, 2021
|
Bejelentkezés
Hirdetés |