Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Érdekességek
Erre gondolsz? Mert nem nagy "durranás".
sziliciumtemető
:wow2:
Ezen én meg sem csodálkozom a mai el pic-esedett világunkban hiszen valahová föl kell használni azt a rengeteg tranyót.
És kellene egy kvarcnak is lennie, de én azt nem találtam. Talán alul kellene lennie, azt sejtem az osztóláncnak
Szerintem a hálózati 50/60Hz-et használhatja
Amúgy nekem tetszik
Hacsak úgy nem!
Oktatási célra elmegy a cucc, Annakidején volt a suliban egy lyukszalagos CNC oktatógép, "cipősdobozokból" állt, külön parancsértelmező , interpolátor, meg ami kell. Gondolom TTL IC-kből, az sem lehetett semmi.
Uhh ezt ki kell próbálni!Bővebben: Link
Ez valóban működik?
Az a papírdobozos akármi az micsoda? üdv!
"Joduota droska su fluore" szerintem jódozott fluorozott só . (de ez csak tipp)
a videóban ott a teljes recept:
krumpli, só, fogkrém,... a lényeg, hogy a krumplival elektromosságot termel (magyarul tápot készít belőle, így pl. szerintem citrommal is össze lehetne hozni) a vegyi reakcióknak köszönhetően simán a szikrával begyújtja a vattát. simán működhet, szerintem nem nagy ördöngősség, viszont jó ötlet volt erről videót készíteni
Szia!
Én a sót nem tudtam hogy mi de köszönöm a választ Idézet: „Én a sót nem tudtam hogy mi” :wow3:
Egy dolgot meg KELL jegyeznem :yes: nem tudtam h mit jelent az a "salt" ezért kérdeztem :yes:
Salt=só hmm minden nap tanul valamit az ember.
Akkor a Salt Lake City hogy van magyarul? Idézet: „Akkor a Salt Lake City hogy van magyarul?” Szó szerint fordítva: Sóstóvár(os)...
Szia! Nem tudod h az általad megadott linken milyen IC van a kütyüben? Vagy esetleg mivel lehetne helyettesíteni?
Ezt a napokban találta az egyik barátom: Bővebben: Link
wii van a TV-re kötve és attól függően változik, hogy mit látsz a TV-ben, hogy milyen szögből és távolságból nézed. Nagyon komoly
Hát nem semmi :eek2:
A közepén azt hittem kijönnek a körök a tévéből
Sóstó - olyan van itt Magyarországon is, nincs is olyan messze tőlünk
szerintem olyasmi lehet mint a buszoknál a szám kilyelző!
Bővebben: Link Érdekes szerkezet, okos kutya.
Egy újabb érdekesség:
LINK Egy léggömböt úgy engedtek fel közel 30 km magasba, hogy közben kamerázott, fényképezett mindent egy elektronika segítségével. Iszonyat jó felvételek láthatók!
Szép:kalap:
15km magasban -45 fok, 80 fokos különbség durva :yes:
Ez nagyon klassz ötlet, ki kéne próbálni
Kis léptetőmotor zene: Bővebben: Link
|
Bejelentkezés
Hirdetés |