Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Igen megoldható , írj privátot !
A hozzászólás módosítva: Feb 7, 2021
Egy marék csájnéziumbol készült forrasztóón ingyen elvihető. Csongràdon személyesen, vagy postaköltség utalást követően...
0.8-as. Igazából forrasztani nem nagyon használható, ha valaki lát benne fantáziát kategóriára nevezném. Kollegákat, tanulókat halálra szivatni vagy macskát dobálni. Kb 10 deka lehet összesen. Az rgb led nem tartozék, de ha valaki eljön érte adok 2-t
Vigyázat! Nyomokban ónt és/vagy ólmot tartalmazhat!
Nem lehet, hogy a rézcsöves vízszereléshez jó? Ott magasabb olvadáspontú, keményebb forraszanyagot használnak, speciális folyasztóanyaggal.
A hozzászólás módosítva: Feb 13, 2021
Karácsonyig félretennéd nekem? Addig csak járok arra. Hajtogatnék belőle szaloncukor akasztókat.
Engem nem érint, de milyen hőfokú pákával próbáltad? Ahogy olvastam, 200°C alatt olvad. gyanta, folyasztószer más lapra tartozik
Annál valószínűleg puhább, hogy ilyen célra lehessen használni.
Egy célra jó lehet, nehezéket önteni belőle valamihez.
Kár, hogy ilyen hulladékot gyártanak, amivel a kezdők csak szenvednek, a végén meg szemétben végzi.
... vagy sörétet - légpuskához.
Esetleg a horgászoknak - nehezék a damilon?
15. kerületből elvihető.
Szia!
Esetleg postázást vállalsz? Természetesen fizetem. Az első két képen lévő könyvek érdekelnének. Üdv.
Gyengeelméjű példatár. Tanárom mindig ezt mondta rá. De jó kis könyv. 20 éve őrizgetem.
Dehogyis! Ilyen butaságot...
De olvasni csak fejen állva lehet/érdemes
Én szeretek magyarul olvasni... Addig semmiképpen sem jelentkeznék ezekre a könyvekre, amíg nincsenek lefordítva...
A hozzászólás módosítva: Feb 15, 2021
No mostmár viheted.
Az első kettő már elkelt.
Fiókban találtam 2 db 2GB DDR2 notebook RAM-ot. Nem tudom hogy működik-e, hibátlan-e, stb, nincs is eszközöm, amiben tesztelni tudnám.
Ha valakit érdekel, akkor itt írjon a topic-ban. Ha többen jelentkeznek, akkor előre veszem azt, aki segített már nekem, vagy sokat segített másoknak. Ha nincs ilyen és túljelentkezés van, akkor sorsolok. Elvileg nem postáznék, de egy fórumtársnak a kondikat amúgy is fel kellene adni, szóval ez se akadály.
Ha szabadna postán kérni, én jelentkeznék rájuk.
Van pár régebbi gépem, XP-vel, szerintem örülnének a plusz 2GB-oknak. Előre is köszi. Ha én nyerem, írnék majd címet is.
Üdv, személyesen én is jelentkeznék rá.
Egy rakat ősi PC-kártya Lánchíd pesti hídfőnél elvihető.
Szia
Én nagyon örülnék a kártyáknak. A hozzászólás módosítva: Feb 17, 2021
sziaa középső kártya érdekel.
Hali!
ptibor útban van érte...
15. kerületből elvihető.
Tudomásom szerint nem mind működik, de nem próbáltam, így kaptam én is.
Egy kupac szedett-vedett elektroncső.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |