Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Közérdekű. Most kaptam.
A belügyminisztérium több szélhámosságra figyelmezteti a mobiltelefon-tulajdonosokat. Olyan próbálkozásokra, amelyek rendkívüli módon megemelhetik a telefonszámlájukat. A roppant találékony szélhámosok olyan módszert találtak, amely lehetővé teszi mások mobiltelefonjának jogtalan használatát. GSM mobilon hívják az áldozatot, bemutatkoznak, mint Provider, Orange, SFR, Bouygues, s arra kérik a hívott felet, hogy táplálják be telefonjukba a 09# kódot, azzal a magyarázattal, hogy "az ön mobiltelefonjának az ellenőrzéséről van szó". Semmi esetre se üssék be a kódot, s azonnal zárják le a telefont. A szélhámosok olyan készülékekkel rendelkeznek, amelyek lehetővé teszik számukra, hogya fenti kód segítségével leolvassák mások SIM kártyáját. És természetesen fel is használják azt! Ajánlatos figyelni egy másik dologra is: ha bárki kap egy telefonhívást,és készülékén megjelenik az A C E felirat, ne válaszoljanak, azonnal nyomják ki a hívást! Egy nagyon ártalmas vírusról van szó, amely tönkre teszi a SIM kártyát és magát a készüléket is. Ezt a tényt megerősítette a Motorola,a Sagem, a Nokia is. Üdvözlettel Kassai Imre szerződéskötési szakértő Koordinációs Iroda _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Kaptál warn-t? Miért kaptad? :eek2:
Kértem, sokkal könnyebben eligazodom a hozzászólásaim között.
Na mondjuk ha mindenkinek lenne nem sokat érne, de így, hogy mindenki jól viselkedik egyből látom a nekem címzett, válaszolt hozzászólásokat.
Sziasztok, kaptam tegnap egy pihenpő pákát egy ismerőstől, hogy mért pihen vákum szivattyúra nincs valami ötletetek?
Ezt nagyon régi hoax ami körlevélben szokott terjedni... Ráadásul látszik hogy külföldről fordították (Orange ami egy angliai szolgáltató) A 09# kód meg nem csinál semmi érdemlegeset (nálam egy gyorsbillenytűhőz rendelt tel számot hoz be....)
Az ace virus is hoax volt... ráadául vagy 6 éve volt... Én gondolkozok gy jó kis hoaxon, csak nem tom hogy hogy kéne megfogalmazni.... De jó lenne pár hét múlva újra látni hogy körbekerülte a netet
Idézet: „De jó lenne pár hét múlva újra látni hogy körbekerülte a netet ” Na igen.... Egyébként mindenki (de főleg a hoaxoknak bedőlő kollégák ) figyelmébe ajánlom ezt az oldalt, ugyanis igen tanulságos! Picit hosszú a szöveg, de sokat lehet okulni belőle.
Hamar meg is találtam az egyik "kedvenc" hoaxomat, amit anno kismillió példányban én is megkaptam...
Itt olvasható többféle nyelven is Ami meg külön nevetséges, hogy a magyar "fordító" a csapnivaló helyesírásán kívül azt is bemutatta, hogy mennyire nem is ért az ilyesmikhez. Ilyen például a nemlétező 'zero sector' említése, ami mellesleg az eredeti angol levélben nem is szerepelt Valószínűleg az "it writes zeros to the hard drive " szöveget sikerült ekképpen magyarra fordítani (ugyanis szerintem ez áll hozzá a legközelebb az eredeti szövegben )
ja, de ez nem baj, melegszik a Körös és lehet úszni meg ugrálni
Meleg??? Én itt ülök a gép előtt és fújja rám a levegőt a ventilátor egész nap. Szegény már tűz forró. De legalább nincs melegem.
Egy kicsivel voltál csak gyorsabb. Én meg az előbb majdnem magamra öntöttem egy pohár ásványvizet. Jó hideg volt. Biztos nem lett volna utána melegem.
Tényleg elég meleg van. Régen is ilyen meleg volt, vagy kenjük rá az üvegházhatásra?
Felőlem ráfoghatjuk az üvegházhatásra is. Valami biztos van benne, mert télen nincs hó, nyáron meg iszonyat meleg van.
Amúgy meg mi ez a nagy pangás. Itt is, meg más fórumokon is eléggé kihalt az élet. Egész nap nincs senki. Én meg unatkozok. Nincs mit csinálnom.
Ezt nemértem amúgy.. Ha van az ózonlyuk, ott nem bír kimenni a meleg?
Csak az ózonlyuk a déli sarknál van, ott viszont nincs túl sok meleg levegő. Meg ilyen magasságban amúgy is hideg a levegő.
Általános iskola kb. 3-ik osztály: 200m-enként fél fokot csökken a hőmérséklet. Tehát ha itt negyven fok van ott fent már csak minusztok vannak.
Nagyon téves. Minnél magasabbra mész, annál melegebb van, de Te megfagysz. Mivel a hőmérséklet az atomok energiájától függ, és magasan kevés az atom, keveset ütköznek, gyorsan repülnek, nagy az energiájuk, melegebb van. Kicsit fordított logika, de ez van.
Üdv. Tóbi
Na ez nekem már magas. De mindegy. Az a lényeg, hogy nem tud kimenni a meleg a "lyukon".
Vagy hasznosítsák a meleget...valahogy áramot termelni belőle..a kis kínaiak biztos kitalálnak valami bigyót
gr89: most Te voltál a gyorsabb
Valamit úgy is kitalálnak a nagyon-nagyon okosak. Már lehet ki is találták, csak mi nem tudunk róla.
Van valaki aki használja/tesztelgeti/kóstolgatja az IE8 -as verziót? Tapasztalatok,..
És ez mióta van így: "Ez én vagyok " mert én csak most vettem észre, és még kék is a figura,.. Idézet: „És ez mióta van így: "Ez én vagyok "” Konkrétan tegnap óta
Én úgy emlékszem, hogy ma reggeltől...
Hova tűnt a privát szöveg a válasz mellől?? (már tegnap is észrevettem)
Fejlesztési ötletekben tegnap Topi leírta, de már nem emlékszem rá. Mostanában hamar felejtek.
:gumicsirke: (Ezt ki kellett hogy próbáljam) Frankye: gyorsabb voltál.
Hihi! Én gyorsabb voltam! :gumicsirke:
(A kiegészítésben meg Te voltál gyorsabb! ) :smoke:
Tök jó ez :gumicsirke: a gumicsirke :gumicsirke:
Látom bejön.
Szerintem is jó. Szerintem :gumicsirke: Annyira béna, annyira elcsépelt, annyira szörnyű, hogy már ettől jó |
Bejelentkezés
Hirdetés |