Fórum témák
» Több friss téma |
Már futtatom is. Mit csinál pontosan?
Szabad területek törlése? A hozzászólás módosítva: Márc 11, 2021
A meghajtó üres helyét teleírja nullákal hogy müködhessen a Garbage Collection. A fileokat nem bántja. (jelenleg a trim hiánya miatt a törölt fileok adata van még az üresnek látszó helyen)
A hozzászólás módosítva: Márc 11, 2021
Értem. A cclener is tud hasonlót. Bár ott az adat visszanyerés megakadályozása volt a cél. De ha jól emlékszem ott is lehet 0 íratni.
Üdv! Kapok minden játék, mindegyik indításánál egy hibaüzenetet. Úgy rémlik W7 nél nem volt csak 10 nél. Tudjátok mi a bánat ez?
Ha menüben listázott játékokra kattintva kapod, egyszerűen nincsenek még letöltve, csupán reklám hogy megteheted a store-ban a letöltést, vagy vásárlást ha nem ingyenes.
Le van töltve. Több éve működnek. Most is, csak kétszer kell elindítani.
Megkeresed azt a fájlt, ami indulna, és ms-gammgoverlay a kiterjesztése > jobbgomb: Tulajdonságok > Társítás > Módosítás > További alkalmazások > pipát bejelölni > a programot megkeresni, ami futtatja ezt a fájlt > OK
Köszi. Keresgéltem az tipped alapján. Nem volt megoldás, mert valami játék alkalmazás, amit egyébként soha nem használtam és a W10 "bővítése", hiányzik. De találtam megoldást.
Ezen az oldalon leírják a lehetőségeket. A 4. megoldás, vagyis a Registri módosítása, megoldotta a problémát. Köszi a segítséget!
Érdekes, mert én egy sima TV tunerkártyával a Siemens 691 videomagnómról simán tudtam mindenféle filmeket digitalizálni.
Sőt - a Sony kézi (VHS-C) videókamerám felvételeit szintén. Pedig a TV tunerkártyám nem egy agyonajnározott világmárka, hanem az a kimondottan nagyon-gagyi kategória.
1. Videomagnót tuner kártyával RF kábellel összeköt.
2. Videomagnón valami könnyen felismerhető képet megjeleníteni. 3. Tuner kártyán manuális keresést kell végezni, a jelnek meg kell lennie. Általában talán 3-as vagy 4-es csatornán szoktak adni a videomagnók, de találkoztam már állíthatóval is, célszerű lehet menüben is ellenőrizni az RF kimenetet. Tudom javasolni a Dscaler nevű teljesen típusfüggetlen TV programot: kíválóan működik, csupán a hang beállításokkal kellhet vacakolni, hogy a felvétel is hanggal együtt történjen.
Mit értesz azon, hogy "nagyon-gagyi kategória"? Nekem egy WinFast TV2000 XP Expert kártyám van, melynek egyetlen hátránya, hogy analóg 4 pines kábellel közvetlenül csatlakozik a hangkártyához, így a hang beállítása akár kissé macerás is lehet a tévéprogramban.
A hozzászólás módosítva: Márc 16, 2021
Anyám számítógépében a mai napig van valami flyvideo98 - vagy hasonló nevű analóg tuneres tvkártya. Ingyen kaptam annak idején, mert utoljára win98-hoz adtak ki drájvert hozzá, és már sem w2000, sem XP alatt nem működött.
Aztán találtam egy olyan DScaler verziót amivel 64 bites win7 alatt is működik. A Digi kábeltévén pedig a mai napig van egy rakás analóg csatorna is, amivel szépen működik. Akár fel is lehetne venni vele a műsorokat. Később kiderült, hogy Ubuntu linux alatt pár kattintással működésre lehet bírni, ugyanis a linux kernel támogatja a BT878-as chipkészletet, amire ez a kártya épül. Tehát lehet, hogy ez elsősorban inkább szoftver kérdése manapság.
Nincs azzal semmi macera, a DScalernek meg lehet mondani, hogy a hangkártya "melyik potiját" kell "tekernie", amikor hangerőt állítasz. Ha ezt egyszer beállítottad, onnantól jól működik. Hacsak nem más szoftverrel használod.
Annak idején kísérletképpen megpróbáltam VLC playeren elindítani a TV nézést, még analóg tunerrel - na AZ macerás volt. A hozzászólás módosítva: Márc 18, 2021
Mikor csatornakeresésen kívül még semmit se állítottál a tévé programban, de hang már van, viszont a felvett fájlba nem kerül hang, akkor főhet az ember feje, hogy vajon mit hogyan kellene beállítani, hogy jó legyen... Na igen...
Norma váltás?
Sziasztok!
Hozzám került egy Navon NX14 laptop azzal a hibával hogy nem kapcsol be. Le vetem a hátúját le húztam az akksit töltő be a zöld led 3mp re felvillant és semmi tovább. Most vissza van dugva az akksi is töltő is és a bekapcsoló gombot hiába nyomkodom semmi válasz.
Szia!
A töltője kiadja a ráírt feszültséget? Esetleg 2 sorba kötött izzóval(autó 5-21w mindegy) megmarad a feszültség? Ha táp tuti jó akkor belül vagy megsült szegény pára vagy leesett és a panelon lehet bibi. Ezek után lehet tovább indulni.
Az akksi elméletileg fel van töltve mert 5,21 Voltot mértem rajta.
Ehhez már jó volna meglelni a szerviz leírást, mert a 3 villanás szerintem hiba kód lehet, másrészt ha esetleg van a hátán reset gombra utaló felirat, ezekhez egy tűvel tollal bármivel hozzá lehet férni és 3 mp-ig nyomva kell történjen valami.De lehet valami zárlat leterheli és azért letilt.Esetleg a kivehető perifériákat kellene átnézni, memóriák állapota szemre ilyesmi, előélet nélkül elég nehéz megtippelni a jó választ Ami fontosabb ezt a laptopos témában kellene tovább tárgyalni!
A hozzászólás módosítva: Márc 24, 2021
át megyek a laptopos témába mielőtt baj lesz.
Gyakorlatilag meg nem hiszem hogy fel van töltve. Milyen akksi az, hogy a töltött állapot 5,21V?
Mi van ráírva?
Én az akksi kivezetésén ennyit tudtam mérni de gyenge az elem a multimba. Az akksin 3,6 volt van rá írva 10000mAh
Üdv.
Ssd van a gépben de nem tudom hogy számít e a sebességben a kábel? Maga a kábel nem beteg de nemrég láttam meg hogy van sata3 kábel is. Ami a gépben van nem tudom milyen. Csak annyit tudok hogy piros és kb 50cm hosszú
Abszolút nem számít, amíg nem sérült addig semmi mérhető különbség nincs még egy méteresnél sem. Ha sokat rángatod, érdemes fém rögzítőset venni, de a legrégebbi is tud mindent.
Köszi. Akkor lényegében csak reklám hogy sata3 kábel. 200/130(olvas/ír) MB/s hozza. Igaz hozzáteszem sata2 a csatlakozás a lapban.
Ha a lap sata2-es akkor meg tényleg teljesen mindegy a kábel
Üdv! Találtam egy programot a gépen, ami nem erre való, csak tudja. Felveszi azt ami a monitoron látható. de nem erre a célra lett telepítve. Nem találom. Amit feljegyeztem, F6 indítás, F7 szünet, F8 leállítás. Valamelyiketeknek erről beugrik mi lehet? Van még XnView és VLC.
Quicktime?
Nem. A W10 sajátjain kívül csak az említett két progi van telepítve, aminek köze lehet hozzá. Persze a W10 varázslata is lehet. Példul a képernyő mentések az Ondrive-re is hol megy hol nem. A PC kikapcsolása is változik ha valami frissítés jön. Rendszerint átállít ezt azt.
Több tippem nincs, mert nem használok pc-t.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |