Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
2 másodperc google keresés.
Nekem is volt ilyen de nem voltam vele megelégedve, később egyáltalán nem indult el? Jó kérdés máig miért.... Doksi itt: Elektrotanya link
Csak azt nem értem miért 2002-t ír amikor az enyém 2001-es. Ezért soiklottam át felette.
A használati rész megegyezik , a 2002 tán belül tér el némileg módosítottak "finomítottak" az elődből tanulva.
Sziasztok!
Adott egy gép amibe van 2db TFA LT-101 hőmérő, ami x hőfoknál csipog. A gép jól működik, garanciális, nem bontható, de ez a TFA LT-101 nagyon halkan csipog, és a gép alap zaja mellett alig hallható. Ehhez kellene nekem valami okosság, hogy lehetne ezt bontás nélkül fényjelzésre átalakítani. Bármilyen ötletet szívesen vennék.
Üdv!
Ennek a Textool programozó foglalatnak van kitüntetett iránya, vagy 180 fokkala elforgatva is belerakható a SOIC-8 IC?
Szép jó napot mindenkinek ! roland E20 as szinti kapcsolási rajza érdekelne, esetleg tud valaki ilyet?
Üdv!
Kapcsolási rajzot keresek BIOP2 REV B4 17.09.97 számú bioptron lámpához. Előre is köszönöm
Szerintem mindegyikbe berakható fordítva is az IC, főleg, ha már úgysem kell. Persze, hogy mindegyiken van jelölés, érdemes következetesen használni is.
Ez itt egy olcsóbb változat, talán 2ezerbe se kerül, postával. Működik.
Sziasztok!
Keresem ennek a nikecell vágónak a kapcsolási rajzát. Hibajelenség: nem melegedik fel a vágóél és csak egy pillanatra villan fel a működést jelző LED-je.
Sziasztok,
Keresem bármilyen (típusú/márkájú) PLC-nek a belső kapcsolási rajzát amin látszódik az analog bemeneti jel feldolgozása. Ha van valakinek akkor kérem ne tartsa magában. Nem ingyen kell... A hozzászólás módosítva: Márc 23, 2021
Esetleg ? Bővebben: Link
Köszönöm a válaszodat, de leginkább egy valódi PLC rajzára vágyok .
Sok IC gyártónak sok féle megoldása van, de én egy olyan (akár 10-15 éve használt) megoldásra lennék kíváncsi ami kiállta az idők próbáját.
Azért egy analóg bemenet nem atomfizika és ne gondold, hogy a PLC-k bemenetei nem szoktak minden apróságtól ledurranni.
Trafó, Graetz, kapcsoló, halogén izzó, ventilátor.
Azért ettől "kicsit" több alkatrész van benne.
Hátha segítség lesz valakinek, a Q1 (FHA13009) jelű tranzisztor zárlatos volt, a cseréje megoldotta a problémát.
Üdv.
A Trakis ABVS 250 (24V/220V) szünetmentes tápegység kapcsolási rajzát keresem. Illetve a nagyobbik ABVS 500 (48V/220V) rajzra is szükségem lenne. Előre is köszönöm.
Üdvözletem.
Keresem HTSZ TR-0734 R076 AM-FM szignál generátor gépkönyvét. Nem kapcsolási rajzra van szükségem, az meg van. Ha valakinek meglenne a gépkönyv, még ha nem is magyarul, kérem küldje el nekem. Nagyon megköszönném.
Sziasztok!
Kapcsolási rajzot keresek Canton PA 15/50 S05 típusú erősítőhöz. Ebben van egy kis kapcsoló üzemű táp, ennek a vezérlője adta meg magát. Pontosabban megemelte a kalapját. Köszönöm!
"TEC Dieter Beer; Wiesbaden SOUND 3050 CS" music center szerviz könyvet keresek. Kapcsi rajzot találtam, de lövésem sincs hogy lehet szétszedni. Esetleg ha valaki találkozott már vele, és lenne jó tanácsa, megköszönném. A felső műanyag keret félig feljön, de a lemezjátszó résznél nem enged. Alulról azt hittem imbuszkulcsos csavarok vannak, de nem jó bele semmi sem.
A hozzászólás módosítva: Ápr 5, 2021
Talán elég a boldogsághoz... A DER modulokról sosem láttam rajzot.
Sziasztok!
Tud valaki küldeni egy 3A, 40v dc-s tápegységet? A hozzászólás módosítva: Ápr 7, 2021
Hello mindenkinek ,nem tudna valaki adni egy kapcsolási rajz egy Amiko Impulse t2/c,mert van nálam egy úgy tünik hogy zárlatos R282 tudnom kellene hogy milyen is pontosan. Köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2021
Hogy mi zárlatos. Talán az RS232 csatira gondoltál. Az egész néhány tranzisztorral van megoldva, általában egy az RX nek egy a TX nek.De hogy is lett az zárlatos?
A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2021
Halli, nem a RS232 gondoltam hanam ahol be megy az áram pont az elsö ellenállás ,útána jön egy kondi.Ezt az elenállás kellene tudjam R282 hogy milyen vagy mi az.
a hozzászólása Mobil eszközről küldve Válasz • Csü, 14:04 /
Üdvözlet mindenkinek! Adott egy EMAG-nál vásárolt A+ Latino erősítő. A hozzá kapott mikrofon használatakor a zenét lehalkítja, amit nem lehet szabályozni. Ezt a leszabályzást kellene nekem állíthatóvá tenn. Tud-e segíteni valaki kapcsolási rajzzal, vagy valahogy? A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2021
Nem akarok ünneprontó lenni, de sajnos kétlem, hogy ezen egy kapcsolási rajz segítene.
Köszi.
Miért? Nem a minőség, a funkció javítása a cél. Amire kell, arra megfelel(ne). |
Bejelentkezés
Hirdetés |