Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » MBI5170 IC-t keresek!

Témaindító: pz87, idő: Jún 30, 2008
Témakörök:
Lapozás: OK   1 / 1
(#) pz87 hozzászólása Jún 30, 2008 /

Sziasztok!
Bocsánat, hogy ezért új támát nyitok, de sürgősen kéne segítség.
Szóval MBI5170 tipusú 8bit-es LED drivert ic-t keresek.
Bővebben: Link
Már megnéztem a nagyobb elektronikai boltokat de sehol sincs.
Magyarosrszágon lehet egyáltalán kapni?
Ha más nincs akkor nekem jó külföldi blot is ahonnan megrendelhetem.
Ha tálálnátok boltokat kérem jelezétek!
Előre is köszönöm!
(#) _ampervadasz_ válasza pz87 hozzászólására (») Jún 30, 2008 /

1=Javaslom a "Vásárlás... hol kapható?" topicot, de előtte a kereső használatát! (A moderátoroknál alergiás reakciót vált ki, ami nemkivánt mellékhatással jár,a fölösleges topicnyitásért!)
2=szerintem Topi -tól érdeklődj, én úgy láttam egy-két hsz. -ban, hogy ő külföldről tud szerezni alaktrészt, de lehet én rosszul tudom (-amiért elnézést kérek mindenkitől, ha nem igaz!)
3=üdv!
(#) watt válasza pz87 hozzászólására (») Jún 30, 2008 /

Nem értem, ha tudod, hogy olyat teszel, amit nem szabad, akkor miért??
(#) Norberto válasza pz87 hozzászólására (») Jún 30, 2008 /

A gyártótól közvetlenül érdeklődtél, hogy merre szerezhetnéd be ezt az alkatrészt hazánk környezetében valahonnan?
(#) pz87 válasza pz87 hozzászólására (») Jún 30, 2008 /

Mégegyszer elnézést!
Gyártó oldalán megnéztem a Global Sales-t és legközelebb Németország, Olaszország van.
Írok azért nekik hátha tudnak ajánlani valamit.
Ahogy kerestem egy webshop-ot se találtam ahol lenne, mindenhol a gyártótónál lehet érdeklődni.
Hát attól félek halott ügy lesz.
(#) szdavid válasza pz87 hozzászólására (») Jún 30, 2008 /

Van valami extra funkciója, ami miatt nem tudod helyettesíteni mással (nálam nem jött le a datasheet)?
(#) PetAd válasza pz87 hozzászólására (») Jún 30, 2008 / 4

Hello
Nézd meg itt , szerintem itt megtudod rendelni.
(#) pz87 válasza szdavid hozzászólására (») Jún 30, 2008 /

Elvileg sajnos nem lehet mással helyetesíteni, egy meglévő kapcsolásba kellene nekem.
Be kéne jönnie a linknek , de ittvan mégegyszer
(#) pz87 válasza PetAd hozzászólására (») Jún 30, 2008 /

Köszi végre egy bolt ahonan meglehetne rendelni csak 25 dollár a posta , jobb lenne európai ,de én semmit nem találok.
Még várok a gyártó válaszára de ha nem lesz más akkor lehet marad ez.
(#) pz87 hozzászólása Júl 15, 2008 /

Sziasztok!
Sikerült találnom Ic-t pontosabban egy kolléga keresett fel, hogy ő tud MBI5169-eset.
Innen is köszönöm neki!

Szeretném megosztani veletek, hogy mibe kellett és segítséget is szeretnék kérni hozzá.
Tehát ezt az órát építettem meg: Bővebben: Link
Nemtudom valaki ismeri- e esetleg meg is csinálta.
Van youtob-os videó róla , meg komplett építési leírás programmal.
Szóval én kicsit átterveztem a panet más felfogatásra és megnyújtottam, hogy nagyobb legyen és 1206-os méretű led-eket használtam.
De nekem nem működik rendesen az óra , elmosódik , kivehetetlen viszont, ha lecsökkentem a fordulatszámot vagy másodpercenként 1-2 re akkor viszont szépen olvasható látható.
Az előbb linkelt oldaln az utolsó lapon írtam hozzászólást képekkel ott megnézhetitek.
Tehát valami a programban nem stimmel valami, én késleltetéss, megszakításra gondolok.
Ebben szeretnék segítséget kérni, hogy aki ért a c programozáshoz az kérem segítsen.
Az oldalon található source.rar ban komplett project program megvan ami winavr-el lett készítve ebből is a régebbi verziót kell használni a 20070525it mert nekem az űjabbal nem akarta normálisan lefordítani.
(#) Norberto válasza pz87 hozzászólására (») Júl 15, 2008 /

Hát akkor vess egy pillantást IDE! 78 oldalas topik foglalkozik ezzel...
(#) pz87 válasza Norberto hozzászólására (») Júl 15, 2008 /

Igen, tudom írtam oda is.
Más:
Elég szép lenne ez az óra csak a programot kéne valahogy megjavítani, azt nem tudom, hogy azért csúszik el minden mert megnöveltem a led ek távolságát és jeladó kintebb került de ettől szerintem jónakkéne lennie.
Sajnos annyira nem értek a c nyelv-hez azt már megtaláltam, hogy udom beállítani az időt meg a ledek ramát de nem tudommiért csúszik szét nagy fordulaton.
Az eredeti óra is 3000-el forog percenként.
(#) huba válasza pz87 hozzászólására (») Júl 16, 2008 /

AVR-s prc. Erre vártam
(#) pz87 válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Nov 6, 2010 /

Értettem mester!
Szóval ajándékba kap bárki 4db-ot.
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem