Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Azt a "Katonai hiradástechnika..." könyvet megkaparintanám, ha másnak nem kell.
Cserébe egyéb cuccokat Csabára, esetleg BURABURA elviszek továbbosztani (ha már úgyis elmegyek érte, és itt van a szomszédban).
Az elektronikus gyújtásra jelentkezem.
De ha valakinek Zil-je van és azt szeretné kipofozni vele, akkor lemondok róla.
Igaz, de én valószínűleg egy másik házba tettem volna át a fiókot. Átgondolom, de atx ház szerintem túl nagy oda.
Nekem az is jó, ha elhozod a könyvet, és bedobod a postaládába...
Előnytelen szögből nem minden könyv ismerős (van aki igen, persze). Kaphatnánk cimlistát/fényképet?
Erre is van mondás, persze...
Azok a telefonok elég ismerősek
Amúgy működniük kéne, csak nem volt türelmem lemosogatni.
Rosszmáj kolléga kis szerencsével elhozza.
Az a része még áll, hogy esetleg osztom tovább csabán, különösen ha van lista...
Hát igen, miután lefényképeztem, láttam, hogy nem a legelőnyösebb, de kívánságra küldök címlistát:
Hajós Z.: Frekvenciamoduláció Magyari: Analóg IC atlasz Digitális IC atlasz Dióda atlasz Garai: Szovjet tranzisztoros TV vevők javítása Bálint: Katonai Híradástechnika... Nozdroviczky: TV antennák Tömösi: Gépjárművek villamos berendezése Kádár Géza: Rádió és TV vevők III. (Sárga) Karl H. Schubert: Villanyszerelés CD játszók működése és javítása Ezermester 1966-67 bekötve A hozzászólás módosítva: Jún 8, 2021
Moderátor által szerkesztve
Szia! Ha még senki nem jelentkezett rá, akkor a 3 Magyari atlaszra jelentkeznék.
Szia!
CD játszók működése és javítása Erre jelentkeznék. Üdv.
Szia! akkor félre rakom neked
Én a "Katonai Hiradástechnikára" gyúrok.
Elvileg ma el is hozza fórumtársunk. Kádár könyv szerintem nagy kincs, aki szeret ilyenekkel bibelődni.
Igen, mindenképp félreraktam neked.
A Kádár könyvsorozat kétszer is megvan nekem, ez a sárga egy azon felüli példány, de igen, mindenképp nagyon hasznos.
Még a CB811-es telefonon gondolkozom és kézibeszélőn, ha más nem csap le rá, és elhozza fórumtársunk...
Rendben, akkor azt is előkészítem. Még választhatsz, hogy a zöld vagy sárga cb811-et választod. A kézibeszélők legtöbbje pedig a pcm-hez való ellenőrző beszélő, ez azt jelenti, hogy mikrofon illetve a hozzávaló tartó nincs bennük, de lehet, hogy valamelyikben van
Legyen a zöld.
Az nem baj ha üres, a gyári akasztó kengyel külön előny.
Közben megnéztem és a zöld az nem 811, hanem 855, ezt el is felejtettem megnézni. Ebben már nem rendes csengő van
Ha még nem volt Garfield13 a Cd-játsós könyvét, akkor én meg elkérném általa a Villanyszerelés-es könyvet. Garfieldot pedig megfűzöm, hogy postázza nekem, úgy is van már egy másik tételünk...
Kifogástalan állapotú (eltekintve attól, hogy tisztogatásra szorul) Samsung SyncMaster 151s VGA (1024x768) monitor Agárdról elvihető. Egy kéremért felviszem Újpestre a hónap végén.
Jóféle készülék strapabíró, nehezen beégő képernyővel, hosszú élettel. Vigyétek és szeressétek!
Thomson VTH6410E videomagnó elvihető, állapota ismeretlen, nem tudtam tesztelni, ezért hibásnak tekintem.
Kizárólag futárral tudom küldeni, melynek díja 1000 Ft. Más opció jelenleg nincs, kérném tolerálni.
Ezermester újságra jelentkeznèk ha megvan mèg
|
Bejelentkezés
Hirdetés |