Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Főleg hogy mérgező étek vagyok az állatok számára....
![]()
Gondolj bele, amióta az UNIJÓÓ -ban benne vagyunk a "szemét" csak úgy árad be az országba! (a sengenicsatlakozásról nem is beszélve)
Lassan a hűtőt is kilehet dobni, mert ha mondjuk kinhagyom a vajat hasonlót az asztalon 35C melegben, nem fog megromlani mert csak műanyag! ![]()
Na ebben igazad van! Már csak dinóból nyert kaját eszünk. Élelmiszer cégnél vagyok, olyan borzalmak mennek (adalékként
![]() Csak egy péda. A "dobozos tej" 1,5 év! mulva is iható!
Ezért van az, hogy ha veszek valami kaját, akkor a csomagolását eszem meg inkább, mert legalább tudom hogy az műanyag, és nem egy adalékanyagos hamisítvány.
![]() ![]() Győrben anno az ÁRKÁDOT villanyszereltűk, +tüzjelző stb., onnét a szomszéd gyárból jött át a szag, mert ott van mellette közvetlen a vodkagyár (vagy mi).
Én is kezdek már kételkedni, hogy nem is az élelmiszer árát fizetjük meg, hanem a hiper szuper tartósságot biztosító szereket, csomagolást stb...
![]() ![]()
Felénk, egy nagy szerencse azért ér.
Házi a tej, túró, hús kolbász, tojás, sajt, és a kenyér. A kenyér akkora, hogy egy fullos , 26collos LCD, monitort ki lehet benne csempészni simán, ha lennének határok. ![]()
A kenyérben citoplán nevű gyors, kovász helyettesítő van, +ha fel akarják "fújni" a pékárút, akkor adagolnak hozzá Tornádó nevű adalékot.
![]() Ez nem túl vicces, de ezeket engedélyezik. Marha nagy loby áll mögöttűk. ![]() ![]()
Egy hangyányit tévedsz, az egyik ismerősőmék csinálják házi körülmének között!
Még a technológia is házi, de nagyon. Itt vidéken azért mellőzve van az áltlad leírt két módszer. Nem kis munka áll a háttérben ott is, és jelentősen nagy a különbség a házi, illetve a bolti kenyér között, ami azt vonta maga után (meg másnál is), hogy a boltit megutáltam (meg azöszes többit is ami házilag kapható)! Nem egy hatalmas vállalkozás, csak itt, ezena parányi lakótelepen, és szőnyben ad el ilyen termékekeket. Én anno a házit utáltam, mertfura ize volt, aztán rájöttem hogy a mű-anyagokra szoktam rá, éss már 12éve házi kosztot eszek, azóta a boltira rá sem nézek!!!
Jaa, és persze olcsóbb is.
Én csak házi kalácsot szoktam enni néha, de az biztos h a boltitól nekem sokkal jobban ízlik
![]()
Akkor jó, hát én már nem emlékszem mikor ettem utoljára kalácsot, de majd ismét rászokom, amint azt az anyagi helyzetem megengedi.
![]() Jó éjszakát mindenkinek, én felrakom magam tölteni, mert attól tartok hogy holnap reggelig, nem fogom elérni az optimális töltettségemet. Reggelre már szeretném ha a töltésem, már a csepptöltésnél járjon, mert ha nem, korai kimerülést szenvedhetek el, ami rám nézve károsítólag hathat (pedig duracelláim vannak). ![]()
ha ezt nekem megtuja magyarázni valaki.... de csak érthetően és lassan, úgy, hogy én is megértsem
![]() Baja és Bátaszék között fényképeztem ![]()
Trükkös.
![]() Szerződés volt, pénz volt, szalagkorlátot kaptak, szaktudást és paraszti józanészt már senki nem adott ![]()
Hát itt történtek csúnya balesetek. Amikor osztálykirándulásra mentünk, akkor egy 1200-es lada borult oda bele...
Ez egy Lol-kis vasoszlop lenne
![]() egy sorompónak az fotocella tartójaként szolgál (a vezeték is látszik) a poén az hogy még működött, azóta átalakították, szerencsére sikerült lekapnom időbe. ![]() Amúgy a békés megyei közútkezelő bejáratánál található B.csabán
Lehet...arra...gondoltak,...hogyha...kisiklik...a...vonat,... nehogy...lejöjjön...a...közútra.
![]() ![]() Elég lassú ??? ![]()
Hoppá! Igaz... Erre nem gondoltam! De lehet még a törökök ellen is
![]()
Ja hát persze a házi kenyér az más tészta
![]() Az lesz durva ha majd bejön az occó kínai kenyér ![]()
![]() ![]()
Házaknál álltalában 3-5kg-os kenyereket sütnek.
Egyik kedvencemtől idéznék :
"Az ellen nem vééd" ![]()
Sárkány ellen sárkányfű - Edgár Ellen Pó
![]()
a hugomnak egy aranyküpése:
"Ne tettesd milyen hülye vagy, mutasd ki" ![]() ![]() ![]() ![]()
Na, ez olyan mint a:
Idézet: „Ne hagyd, hogy a fejedre sz@rjanak! Van neked szád, nyisd ki!” ![]()
Ez sem mai már:
Kislány sétálni vinné a kutyáját, megkérdezi a garázsban dolgozgató apját, mehet-e. Nem - hangzik a válasz, - Lulu épp tüzel, nem ajánlott így sétálni vinni. Addig-addig könyörög mégis a gyerek, hogy az apja végül egy benzines ronggyal megtörli hátul a kutyát, ne érezzék a többiek a szagát, végül elengedi a lányát sétáltatni, de ráparancsol, hogy egy óra múlva otthon legyenek. Negyedóra múlva megjeleneik a kislány, jószág sehol. Apja kérdi: - Hát a kutyát hol hagytad??? - Tudod, apu, félúton kifogyott belőle a benzin, és egy másik kutya épp most tolja hazafelé... Egy mesterséges inteligencia alapokon nyugvó internetes alkalmazás. Barkóbázik az emberekkel. Érdemes kipróbálni: Próbáld ki, nekem az összesre ráhibázott ![]() ![]()
Tényleg jó
![]() Gondolj a tranzisztorra az megfogja ![]()
A haveromé:Aztán okos legyél, mert hülye sok van!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |