Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Nagyon szép állapotú. Remélem ezt megkapom.
Kétszer majdnem lett Vörös Szikrám. Pár éve egyet elszalasztottam a BURABU-n, meg voltam pakolva, nem tudtam elhozni. A másodiknál meggondolta magát az eladó
Szia ! A nixis csapat melletti asztal foglalható még ? Ha nincs még gazdája akkor kérném .... Úgy döntöttem viszek pár retró dolgot is eladásra .
A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2021
Szia!
Természetesen foglalható. Felírtalak.
Köszi ! Még egy kérdés , áramvételi lehetőség kb hány m re van az asztaloktól , mekkora hosszabítót vigyünk ?
A hozzászólás módosítva: Júl 9, 2021
Minden asztalra külön odavezetünk elosztókat, nem kell hosszú méterekről bajlódni majd. Saját hosszabbítót, elosztót érdemes hozni, ha sok a kiállítandó holmi.
Értem köszönöm , akkor az 50m es itthon marad ...
Egy kis meglepetéssel készülök a csapat számára. Van olyan aki Zsáka felől jön erre? Privátban elárulom miről van szó.
Jó estét.
Elméletileg megyek a talira + 1 fő és 1 kis hely is kellene viszek 1-2 dolgot.
Szia!
Ok, köszi szépen a jelentkezést! Asztal biztosítva.
Hozol kecskét?
Mivel jössz? Vigyek neked csöves cuccot? Idézet: „Hozol kecskét?” Ne csesztesd már szegényt. Idézet: „Egy kis meglepetéssel készülök a csapat számára. Van olyan aki Zsáka felől jön erre?” Erre én is majdnem beirtam, hogy: Idézet: „Ha már úgyis itt vagytok, és pont most ment el a busz, akkor megyek veletek.” Én forrtüskéket és szent csavarokat viszek neki a projekt-hez...
Nem hozok mert már eladtam. Busszal megyek jobb híján. Hozhatod.
Gafly: lelövöm a poént. Palacsintát terveztem sütni kora reggel amihez jó étvágyat a csapatnak. A zsákai találkozón vált hagyománnyá ez a szokás. Kérdés hogy lesz e a kezembe hely neki. Magammal hozom a háti táskát, a kosarat amibe az ingyenes cuccok lesznek. Pár példa: informatikai hálózati kábel 3db, ceruza akksi töltő, hibás torzító pedál (átálltam a csövesre), nagy frekis litze, hűtő bordák, ömlesztett ellenállások 100 ohmig, kattogós forrasztó, ledes karácsonyfa égő (működik), tekerős kondi rádióból. Egyet hagyok meg magamnak. Később még bővülhet a lista. A hozzászólás módosítva: Júl 10, 2021
Én meg csöves cuccokat vinnék egy jó nagy bőröndnyit.
A hibás torzító pedálra jelentkeznék, ha gyári.
Tekerős kondit vittem volna neked kettőt.
Sziasztok!
Ha esetleg lenne valakinek egy lábkapcsolója, ami már nem kell, én szívesen elfogadnám, a szívópákámhoz már csak ez hiányozna.
Kedves Fórumtársak!
Frissítem a jelentkezők listáját a fórumból. Eddig jelezték, hogy jönnek/jönnének: ha4023 +3 fő Gery78 Attila madzagos granpa misi77 RoboKaland Inhouse Ecopityu Gafly Sany rectamas+4 fő mnyugger? nagy hoho? pucuka+1 fő? Mrscottt21 Yohnsee nemgyuri jani1987 varttina zoleen kaqkk +2 fő keszeg01+1 fő mohinger Természetesen, ahogy az elmúlt években is, az utolsó pillanatig lehet jelentkezni, valamint tapasztalataink szerint jóval többen szoktak jönni, mint, akik jelzik, ezúttal már nem csak a fórum keretein belül. Jelenleg így fest a nagyterem beosztása, egyre több a kiállítónk, de még vannak szabad helyek.
Azért nem jelentkezem, mert max 1 órát leszek ott. Előző nap kapom a második oltásomat. Nem tudom milyen állapotban leszek.
Ha hatékony volt az oltásod, akkor eléggé vacakul is lehetsz (és ez jó).
Le is húztalak a listámról...
Aznap amikor megkaptam akkor elszállt az erőm és izzadtam. Másnap jobban voltam. Ruszkit kértem.
?
Nem törvényszerű, hogy vacakul legyen az oltástól bárki. Én mindkét oltás után még elmentem dolgozni, semmi baj nem volt. (Pedig nem véletlen kaptam meg már februárban) Az oltások nem az által hatékonyak, hogy rosszul érezzük magunkat. Bár előfordulhat -de kár ijesztgetni De valószínűleg kezében lesz a "veszettségi" (nejem nevezte el így ), és remélem, vidáman részt vesz. Uff. A hozzászólás módosítva: Júl 11, 2021
Akkor most biciklivel húzod a 16tonnás pótkocsit ?
Szia Tamás
Ahogy ígértem, jelzem mire lehet számítani a standomon: Alapműszerek, többféle méretben, s skálával Elektroncsövek: RC5B, 1ZS24B, 1ZS29B, 3L31, 6ZS1P, 6N16BV, 6L31, 6L41, 6P13SZ, 6SZ33SZV, GU-18, GU-33B, GU-34B, GU-35B, GU-81M, GSZ-4B, GSZ-9B, GSZ-24B, GK-71, PCL-84, PL-83, ZM-4, 6AM6S, PY500, 9 és 7 lábú foglalatok. 500-1000m acél+réz vezetékek, antennák, TBK telefonok. Ha valakinek fixen kellene valami, akkor jelezze. Pénteken pakolok be a kocsiba. Ez pedig egy ritka, régi csővizsgáló Technikai érdekesség a kiállításra. Gyula
Szép lista, lesz miből válogatni!
A cikket módosítottam a főoldalon, belekerült az a mondat, hogy a rendezvény látogatásához nem szükséges védettségi igazolvány és védőmaszk viselése. A módosítás jóváhagyásáig átmenetileg nem lesz látható a cikk a főoldalon.
ok, amatőr készülék építéséhez pedig lesznek ilyen új forgókondik is nálam.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |