Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nekem kitalálta a tranzisztort is! Viszont van itt egy furcsaság...
Jó jó hogy mesterséges intellignecia de ezt azért honnan tudná??? ![]() ![]() ![]() ![]() Hmm...
Én csavarhúzóra gondoltam.
Rá tudod tenni a fejedre? Azt mondtad, hogy Igen, Azt mondom, hogy Nem. Én rátudom ![]()
Lehet azért találja ki már mert amikor nem tudja a választ, megkér hogy írd be. Utánna már bent van az adatbázisában.
![]() A kacsacsőrű emlőst 17ből kitalálta :eek2: !
Csütörtökig kell várni addig lessz majd rakok fel fotót a kenyérről
![]()
Nekem kitalálta a tranzisztort! Az oszcillátort viszont nem tudta.
![]() Most a farmerral próbálkoztam, kitalálta, de: -Irodában megtalálható? Azt mondtad, hogy Lényegtelen, Azt mondom, hogy Igen. -Ég? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Igen. -Ki lehet nyitni? Azt mondtad, hogy Igen, Azt mondom, hogy Nem. -Nehezebb, mint egy kacsa? Azt mondom, hogy Nem. -Fekete? Azt mondtad, hogy Néha, Azt mondom, hogy Nem. -Irodában általában fehér ing meg fekete gatya nem? -A farmer nem ég, tapasztalat. -Ha nem lehetne kinyitni becsurgatnánk. -Honnan tudjam milyen nehéz egy kacsa?? -Van farmerből fekete is! ![]()
nem láttad az állítólag (mythbusters) azon részét, amikor farmereket gyújtogattak? ráadásul még csak sokat se kellett erőlködniük, leöntötték rovarirtóval, az meg begyulladt magától
![]()
De láttam.
![]() Jó, de ha csak simán odatartod az öngyújtót egy natúrhoz nem kap lángra.
Júúúj ez nagyon jó kis program, vagy mi a fene... Aztaaa!
Eddig nekem mindent kitalált! 2-3 dolog volt összesen.. De egyébként nagyon sokat számít a jó válaszadás is, tehát jól meg kell gondolni ám, hogy talán, vagy néha vagy stb... Viszont ezzel nem értek vele egyet; csak bemásolom ide: A 20Q nyert! Új játék Arra gondoltál hangszóró. -Nehéz? Azt mondtad, hogy Talán, Azt mondom, hogy Nem. -Fémből van? Azt mondtad, hogy Részben, Azt mondom, hogy Nem. -Sokba kerül? Azt mondtad, hogy Néha, Azt mondom, hogy Nem. Idézet: „Válasz egy általános kérdésre A kérdésekre Igen-nel vagy Nem-mel kell válaszolni, bár vannak olyan kérdések, melyekre a válasz nem ilyen egyszerű. Egy ló nagyobb egy mikrohullámú sütőnél, de a víz se nem nagyobb, se nem kisebb egy mikrohullámú sütőnél, tehát a kérdés értelmetlen ebben az esetben. Más kérdések is értelmetlenek lehetnek: van-e a tevének négy kereke? Nincs, ahogy egy motorkerékpárnak sem.” A lényeg még továbbá, hogy mivel mesterséges intelligencia, főbb erénye az öntanulás. Tehát ha nem értesz egyet a hangszóróról alkotott képével akkor formáld át. Én így voltam a kombináltfogóval. Azóta már ismeri, megtanítottam neki ![]() Játék leírása szerint 2-3 szor kell végigjátszani mindig a hangszórót az esetedben és megtanulja hogy igenis nehéz, és igenis fémből van ![]()
Hát én tranzisztorra gondoltam de ruhaakasztót tippelt.
![]() ![]()
A tolómérőn is kiakadt mint a diványrugó, a tápegységgel sem tudott mit kezdeni, sőt az öngyujtóba is beletört a bicskája.
Fery
Q29. Becslésem szerint pincsi?
Helyes, Hibás, Lezár 25. Fel tud vidítani? Nem. Milyen igaz.... ![]() ![]() ![]()
Nah kitaláltam egy új művészetet, önkifejezési formát!
Na jó csak vicceltem. Az igazat megvallva unatkoztam és a "munkahelyemen 12-től 2. óráig unatkozom. ![]() ![]() ![]() hogyan készítsünk Robo-Pókot ![]() Első művem egy W.I.P. Birodalmi Lépegető.
Nagyon kreatív, de máskor a kép méretezés terén és légy kérlek kreatív.
Igen, a belinkelték ezeket abba a topikba is.
Féncsöves fénvvető.
![]() ![]() ![]()
ilyen az árukapcsolás
ÓÓ ezeket látnotok kell!
Nagyon profi foci! Be a rendőrségre, stb... Meg két szemüveg-reklám (csatolva) |
Bejelentkezés
Hirdetés |