Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Nekem kitalálta a tranzisztort is! Viszont van itt egy furcsaság...
Jó jó hogy mesterséges intellignecia de ezt azért honnan tudná??? Hmm...
Én csavarhúzóra gondoltam.
Rá tudod tenni a fejedre? Azt mondtad, hogy Igen, Azt mondom, hogy Nem. Én rátudom
Lehet azért találja ki már mert amikor nem tudja a választ, megkér hogy írd be. Utánna már bent van az adatbázisában.
A kacsacsőrű emlőst 17ből kitalálta :eek2: !
Csütörtökig kell várni addig lessz majd rakok fel fotót a kenyérről
Nekem kitalálta a tranzisztort! Az oszcillátort viszont nem tudta.
Most a farmerral próbálkoztam, kitalálta, de: -Irodában megtalálható? Azt mondtad, hogy Lényegtelen, Azt mondom, hogy Igen. -Ég? Azt mondtad, hogy Nem, Azt mondom, hogy Igen. -Ki lehet nyitni? Azt mondtad, hogy Igen, Azt mondom, hogy Nem. -Nehezebb, mint egy kacsa? Azt mondom, hogy Nem. -Fekete? Azt mondtad, hogy Néha, Azt mondom, hogy Nem. -Irodában általában fehér ing meg fekete gatya nem? -A farmer nem ég, tapasztalat. -Ha nem lehetne kinyitni becsurgatnánk. -Honnan tudjam milyen nehéz egy kacsa?? -Van farmerből fekete is!
nem láttad az állítólag (mythbusters) azon részét, amikor farmereket gyújtogattak? ráadásul még csak sokat se kellett erőlködniük, leöntötték rovarirtóval, az meg begyulladt magától
De láttam. Van tőlük 7dvd-nyi anyagom. :beka2:
Jó, de ha csak simán odatartod az öngyújtót egy natúrhoz nem kap lángra.
Júúúj ez nagyon jó kis program, vagy mi a fene... Aztaaa!
Eddig nekem mindent kitalált! 2-3 dolog volt összesen.. De egyébként nagyon sokat számít a jó válaszadás is, tehát jól meg kell gondolni ám, hogy talán, vagy néha vagy stb... Viszont ezzel nem értek vele egyet; csak bemásolom ide: A 20Q nyert! Új játék Arra gondoltál hangszóró. -Nehéz? Azt mondtad, hogy Talán, Azt mondom, hogy Nem. -Fémből van? Azt mondtad, hogy Részben, Azt mondom, hogy Nem. -Sokba kerül? Azt mondtad, hogy Néha, Azt mondom, hogy Nem. Idézet: „Válasz egy általános kérdésre A kérdésekre Igen-nel vagy Nem-mel kell válaszolni, bár vannak olyan kérdések, melyekre a válasz nem ilyen egyszerű. Egy ló nagyobb egy mikrohullámú sütőnél, de a víz se nem nagyobb, se nem kisebb egy mikrohullámú sütőnél, tehát a kérdés értelmetlen ebben az esetben. Más kérdések is értelmetlenek lehetnek: van-e a tevének négy kereke? Nincs, ahogy egy motorkerékpárnak sem.” A lényeg még továbbá, hogy mivel mesterséges intelligencia, főbb erénye az öntanulás. Tehát ha nem értesz egyet a hangszóróról alkotott képével akkor formáld át. Én így voltam a kombináltfogóval. Azóta már ismeri, megtanítottam neki Játék leírása szerint 2-3 szor kell végigjátszani mindig a hangszórót az esetedben és megtanulja hogy igenis nehéz, és igenis fémből van
Hát én tranzisztorra gondoltam de ruhaakasztót tippelt. Majd éjjeli lámpa, kenyérpirító és végül: Te nyertél!
A tolómérőn is kiakadt mint a diványrugó, a tápegységgel sem tudott mit kezdeni, sőt az öngyujtóba is beletört a bicskája.
Fery
Q29. Becslésem szerint pincsi?
Helyes, Hibás, Lezár 25. Fel tud vidítani? Nem. Milyen igaz....
Nah kitaláltam egy új művészetet, önkifejezési formát!
Na jó csak vicceltem. Az igazat megvallva unatkoztam és a "munkahelyemen 12-től 2. óráig unatkozom. (több ökörségre utaló smile-t nem találtam. amúgy remélem nem találjátok színvonaltalannak ezt a témát, de hogy ne is gondolkozzatok ezen feldobok egy ide illő kérdést: hogyan készítsünk Robo-Pókot, a robo-robor már megy (fellváltva lépked, néha eltaknyol sajnos) Első művem egy W.I.P. Birodalmi Lépegető.
Nagyon kreatív, de máskor a kép méretezés terén és légy kérlek kreatív.
Igen, a belinkelték ezeket abba a topikba is.
Féncsöves fénvvető. Ez még elmegy de hogy nekik a white fekete. Meg hogy szármázas Ettől padlón vagyok. :zavart2:
ilyen az árukapcsolás
ÓÓ ezeket látnotok kell!
Nagyon profi foci! Be a rendőrségre, stb... Meg két szemüveg-reklám (csatolva) |
Bejelentkezés
Hirdetés |