Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Felhívom a figyelmet a jövő készüléke, 12V DC és ca. 1A-ból 2x50W / 4 Ohm!
Vagyis a dugasztáp csak iniciálja az ingyen energiával töltött butykost és leordítja a falról a tapétát a motyó... A Nagy Durranás sepénzért Mert az a kis antenna nem véletlenül van ám ott...
Én nem értek az erősítőkhöz. Főleg a csövesekhez nem.
De azt legfőképp nem tudtam, hogy létezik sztereó cső.
Ecc8X... két trióda, végül is sztereó előfok , attól meg már csöves, ha a vége nem is az...
Egyre kevesebb indittatást érzek itt a segitésre, mert egyre hülyébb reklámokat dob fel az oldal a keresési eredményekre alapozva.
Mert "csúnya" oldalon jártál A reklám azokra hajaz, amiket nemrég néztél/kerestél.
Az a gáz, ha valahol véletlenül rányomsz, vagy valaki bedob, küld emilben egy szemét linket, amit mit sem sejtve megnyitsz, akkor utána ilyen reklámokat kapsz. Ez nem az oldal hibája, az oldal csak annyi hogy valamelyik hirdetési felületnek engedélyezi a reklám megjelenítést. nálam gyakran ali-bangood-ebay termékek jelennek itt meg, főleg amit kerestem/megvettem. Ismeretlen, csúnya oldalakat csak "privát" ablakban illik nézegetni, akkor a kukik nem tárolódnak a gépeden, amit a hirdetők felhasználhatnak.
Van erre egy egyszerű módszer. Böngészőben kilépéskor előzmények törlése beállítva.
Csak az a baj, hogy új belépéskor érdeklődnek.: "-Béla, te vagy az?" Vagy éppen figyelmeztetnek, hogy más lépett be a nevedben,... pedig csak másik gépről másik OP rendszerről léptem be.
Ezt melyik testrészen kell viselni ?
Szerintem ez egyértelmű! Hiszen ott van a nevében, hogy "kuplung", amit magyarul tengelykapcsolónak szokás hívni. Tehát ott kell használni, ahol a tengellyel kapcsolódik...
Ezen a kuplung dolgon én is visszapattantam, de nem szántam rá annyi energiát hogy végig gondoljam..
Malac ...
Nem... Szerintem inkább műszőrme. A malacnak nincs ilyen hosszú, egyenes szálú szőre.
De, mint tudjuk, az emberek 69 százalékának mindenről a szex jut az eszébe... A hozzászólás módosítva: Nov 5, 2021
Bocsika, de én rád gondoltam ...
Akkor most már csak a "Használati utasítást" mondd el hozzá...Statisztikai adatok szerint a nők 60% -a eme "prém" eltávolításával kezdi a napot ( vagy fejezi be ). Tehát előbb eltávolítja, majd felteszi a "parókát" ?
Nem értelek...
Az emberi test egy hengerrel közelíthető. Egy függőleges helyzetű ember esetén ez a tengely függőlegesen értelmezhető. Ezt az eszközt ehhez a tengelyhez kell kapcsolni, vagyis hétköznapi megfogalmazásban a szíját (amennyiben rendelkezik ilyennel) az egyik vállon átvetve kell hordani. Nem tudom te mire gondoltál?
Vagy az áll alatt összekötve, mint katonáéknál a sisakot ...
Mikor sokáig próbálkozol valamivel, és csak nem akar összejönni/működni...
Ip. tan. iskolában matekórán.:
-Milyen lehet a sokszög? -Lehet hatvanötös, százas, százhuszas, de lehet rozsdás vagy görbe is. -Hibás a válasz. Hol a hiba?
Nincs külön írva a sokszög.
A rozsdás és görbe szögeket kidobják, tehát olyanok nem lehetnek, csak rozsdátlanok és egyenesek.
Ott a hiba, hogy valójában szegnek kellene mondani, és persze onnantól tényleg külön írandó, bár ez szóban nem nagyon releváns.
Akkor ez is onnan való?
Idézet: „„ Zöld öblös köcsögöt örökölt Ödön. Zöld öblös köcsög fölött bögöly röpködött, s köpött. Ödön hörgött: dögölj, bögöly! Követ lökött, köcsög törött, Ödön röhögött: höhöhö! ””
- Vigyázz, piroska, mert erre jön a farkas!
- Elűznéd nekem? - Vűgyűzz, pűrűskű, műrt űrrű jűn ű fűrkűs! |
Bejelentkezés
Hirdetés |