Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   111 / 3610
(#) Collector válasza radiomano hozzászólására (») Júl 3, 2008 /

647A-t tudok rá küldeni, de túl kicsi a fesz, így amint melegszik, egyre kevesebb áramot venne fel. De kiizzítaná lazán. Lehet nagyon egyszerűen csinálni ekkora áramot, de elektronikáról az offba nem szokás beszélni. A ponthegesztő topik erről szól
(#) Topi hozzászólása Júl 5, 2008 /

Kivettem ezt az ittfolyó hülyeséget. Masterfoxxnak és a drága barátjának ez nagy tapasztalat volt remélem, de viszont mivel valósnak vélt adatvédvédelmi panaszokból nem egy érkezett hozzánk miattatok, minden felelősséget áthárítunk és minden keletkezett/jövőben keletkező jogi procedúrát is áthárítunk.
Ezenfelül van még egy indokolatlan hitelrontás tétel is a listátokon.

Gratulálok, érdemes volt.
(#) zenetom hozzászólása Júl 5, 2008 /

Ráraktam a winyómra egy P2-es proci hűtő bordát ( vagyis kb akkora) hűt rajta ~6°C-okot
(#) Attila86 hozzászólása Júl 5, 2008 /

Nem tudjátok véletlen, hogy mi a címe a vallásokról szóló South Park dupla résznek? Vagy hogy melyik évad hányadik része.
(#) Topi válasza Attila86 hozzászólására (») Júl 5, 2008 /

4. évad 10. rész: Ki jut elsőként a pokolba
4. évad 11. rész: Cartman hitgyűlése (A gyerekek Cartman vezetésével külön templomot építenek maguknak, mert aggódnak a pokolra jutástól. A szülők nehezen tudják meggyőzni gyermekeiket.)
5. évad 4. rész: Csúcsszuper barátok - Istenségek (A várost fenyegető David Blaine vallási vezető és varázsló ellen együtt lépnek fel a szuperhősök (Jézus, Buddha, Mohamed, Mózes, Krisna, Lao-Ce, Joseph Smith és a Kétéltű ember (kéktetű))
6. évad 8. rész: Katolikus gyerekmolesztálási botrány
7. évad 12. rész: Amit tudni akarsz a mormonokról

Mellesleg: Bővebben: Link
(#) sound.man hozzászólása Júl 6, 2008 /

Nagyon örülök h van egy ugyan olyan nevű felhasználó mint én csak pont nincs a nevébe...
(#) Kovidivi válasza sound.man hozzászólására (») Júl 6, 2008 /

Hát, ez nagy szívás... nem csodálom, hogy mérges vagy rá!
(#) sound.man válasza Kovidivi hozzászólására (») Júl 6, 2008 /

Erősen gondolkozok új felhasználó néven... Totál kiakasztott ez most. Szerintem nem véletlenül jutott eszébe ez a név.

Én ezért választottam ilyen h*je nevet na jó, csak vicc...
(#) sound.man válasza Kovidivi hozzászólására (») Júl 6, 2008 /

Bocsi de most nem nevettem... Most elromlot a humorérzékem mára, így se volt valami fényes napom...
Már nyitott új topikot is remek. Nah mi legyen az új nevem? Én nem maradok sound.man.....

Sound.man!
Ne légy ilyen szomorú ilyen kis dolog miatt. esetleg szólj a srácnak, hogy inkább ő regeljen új néven. neki csak 1hsz-e veszik el, neked viszont min.800... hátha hajlandó az újraregelésre! Egy próbát megér!
(#) Norberto válasza sound.man hozzászólására (») Júl 6, 2008 /

Topit keresd meg ezügyben, biztosan segíteni fog; meg tudja oldani, hogy az újonnan regisztrált alanynak átírja a nevét. 1-2 perc az egész művelet...
(#) sound.man válasza Norberto hozzászólására (») Júl 6, 2008 /

Köszi a segítséget felfogom kersni holnap Topit. Most msn-en sincs fent meg itt se látom a moderátorok között. Ha pedig a srác nem mond le a nevéről akkor reggelek újra és kész. Nem fogok ezen felakadni csak kicsit rosszul jött.
(#) Topi válasza sound.man hozzászólására (») Júl 6, 2008 /

Írtam a srácnak, várom a válaszát. Ha nem válaszol vissza záros határidőn belül, önhatalmúlag átnevezem
(#) szilva hozzászólása Júl 6, 2008 /

A fenébe, reggel belevágtam az ujjamba a konyhai szeletővel. Úgy látom, hogy talán csak a bőrt sikerült lenyesni az ujjbegyem oldaláról, de elég vacak, sokáig vérzett is. Lehet, kicsit laposabb lesz ott az ujjam

Vigyázzatok a szerszámokkal!
(#) Topi válasza szilva hozzászólására (») Júl 6, 2008 /

Én tegnap nagyon destruktív voltam. Mindenbe belerúgtam, mindent elejtettem, kész káosz volt a tegnapi napom. Valami speckó "jóleves" amibe sajtot kell reszelni, mert úgy még jobb... Persze hogy a reszelő a levesben kötött ki.
(#) sound.man válasza Topi hozzászólására (») Júl 6, 2008 /

Nagyon köszi.
(#) Attila86 válasza Topi hozzászólására (») Júl 6, 2008 /

Köszönöm Topi!
(#) Topi válasza sound.man hozzászólására (») Júl 6, 2008 /

Nincs mit. Így volt annó Tobi-val.
Megegyeztünk hogy hamár Kovacsics Tóbiás, akkor legyen inkább KTobi.

Merthogy a Tobi és a Topi összetéveszthető. Erre akkor jöttem rá, amikor kaptam neki szóló levelet, ő meg kapott nekem szóló leveleket
(#) szabi83 válasza Topi hozzászólására (») Júl 6, 2008 /

mi a helyzet, Sepi és Sebi esettel?
(#) KTobi válasza Topi hozzászólására (») Júl 6, 2008 /

Pontosítok. Csak Te kaptál nekem szánt leveleket. Én nem kaptam neked címzetteket. Csak annyit vettem észre, hogy jobban felfigyeltek a hozzászólásaimra. Előbb kaptam választ. Mostanában nem igen figyelik a hozzászólásaimat. Válasz is ritkán érkezik. DE ez csak az én elfogult véleményem.

Üdv. Tóbi
(#) Topi hozzászólása Júl 6, 2008 /

Statisztika: Bővebben: Link
(#) zenetom válasza Topi hozzászólására (») Júl 6, 2008 /

Nem vagyok benne a statisztikában :rinya:
:gumicsirke:
(#) Topi válasza zenetom hozzászólására (») Júl 6, 2008 /

Csak a Te kedvedért: 655 hozzászólásod van, 358 napja regisztráltál, és 1.8296 hozzászólást írsz átlagban / nap.
(#) zenetom válasza Topi hozzászólására (») Júl 6, 2008 /

Nagyon szépen köszönöm!
(#) zenetom válasza zenetom hozzászólására (») Júl 6, 2008 /

Próbáljatok meg egy con nevű mappát létrehozni (windows XP alatt), akinek sikerül meghívom egy fagyira!
(#) vicsys válasza zenetom hozzászólására (») Júl 6, 2008 /

Kérem a fagyit!
Bővebben: Link
(#) Topi válasza zenetom hozzászólására (») Júl 6, 2008 /

vagy lpt1, lpt..., vagy com1, com...
(#) zenetom válasza vicsys hozzászólására (») Júl 6, 2008 /

Hát ez nem jött össze
Majd küldök dobozost
Topi: igen mostmár látom, elég ravasz windows bug
(#) szamóca válasza zenetom hozzászólására (») Júl 6, 2008 /

Nyugi én sem 940hsz/337nap=2,789hsz/nappal.
De nem ez számít
Következő: »»   111 / 3610
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem