Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
647A-t tudok rá küldeni, de túl kicsi a fesz, így amint melegszik, egyre kevesebb áramot venne fel. De kiizzítaná lazán. Lehet nagyon egyszerűen csinálni ekkora áramot, de elektronikáról az offba nem szokás beszélni. A ponthegesztő topik erről szól
Kivettem ezt az ittfolyó hülyeséget. Masterfoxxnak és a drága barátjának ez nagy tapasztalat volt remélem, de viszont mivel valósnak vélt adatvédvédelmi panaszokból nem egy érkezett hozzánk miattatok, minden felelősséget áthárítunk és minden keletkezett/jövőben keletkező jogi procedúrát is áthárítunk.
Ezenfelül van még egy indokolatlan hitelrontás tétel is a listátokon. Gratulálok, érdemes volt.
Ráraktam a winyómra egy P2-es proci hűtő bordát ( vagyis kb akkora) hűt rajta ~6°C-okot
Nem tudjátok véletlen, hogy mi a címe a vallásokról szóló South Park dupla résznek? Vagy hogy melyik évad hányadik része.
4. évad 10. rész: Ki jut elsőként a pokolba
4. évad 11. rész: Cartman hitgyűlése (A gyerekek Cartman vezetésével külön templomot építenek maguknak, mert aggódnak a pokolra jutástól. A szülők nehezen tudják meggyőzni gyermekeiket.) 5. évad 4. rész: Csúcsszuper barátok - Istenségek (A várost fenyegető David Blaine vallási vezető és varázsló ellen együtt lépnek fel a szuperhősök (Jézus, Buddha, Mohamed, Mózes, Krisna, Lao-Ce, Joseph Smith és a Kétéltű ember (kéktetű)) 6. évad 8. rész: Katolikus gyerekmolesztálási botrány 7. évad 12. rész: Amit tudni akarsz a mormonokról Mellesleg: Bővebben: Link
Nagyon örülök h van egy ugyan olyan nevű felhasználó mint én csak pont nincs a nevébe...
Hát, ez nagy szívás... nem csodálom, hogy mérges vagy rá!
Erősen gondolkozok új felhasználó néven... Totál kiakasztott ez most. Szerintem nem véletlenül jutott eszébe ez a név.
Én ezért választottam ilyen h*je nevet na jó, csak vicc...
Bocsi de most nem nevettem... Most elromlot a humorérzékem mára, így se volt valami fényes napom...
Már nyitott új topikot is remek. Nah mi legyen az új nevem? Én nem maradok sound.man.....
Sound.man!
Ne légy ilyen szomorú ilyen kis dolog miatt. esetleg szólj a srácnak, hogy inkább ő regeljen új néven. neki csak 1hsz-e veszik el, neked viszont min.800... hátha hajlandó az újraregelésre! Egy próbát megér!
Topit keresd meg ezügyben, biztosan segíteni fog; meg tudja oldani, hogy az újonnan regisztrált alanynak átírja a nevét. 1-2 perc az egész művelet...
Köszi a segítséget felfogom kersni holnap Topit. Most msn-en sincs fent meg itt se látom a moderátorok között. Ha pedig a srác nem mond le a nevéről akkor reggelek újra és kész. Nem fogok ezen felakadni csak kicsit rosszul jött.
Írtam a srácnak, várom a válaszát. Ha nem válaszol vissza záros határidőn belül, önhatalmúlag átnevezem
A fenébe, reggel belevágtam az ujjamba a konyhai szeletővel. Úgy látom, hogy talán csak a bőrt sikerült lenyesni az ujjbegyem oldaláról, de elég vacak, sokáig vérzett is. Lehet, kicsit laposabb lesz ott az ujjam
Vigyázzatok a szerszámokkal!
Én tegnap nagyon destruktív voltam. Mindenbe belerúgtam, mindent elejtettem, kész káosz volt a tegnapi napom. Valami speckó "jóleves" amibe sajtot kell reszelni, mert úgy még jobb... Persze hogy a reszelő a levesben kötött ki.
Nincs mit. Így volt annó Tobi-val.
Megegyeztünk hogy hamár Kovacsics Tóbiás, akkor legyen inkább KTobi. Merthogy a Tobi és a Topi összetéveszthető. Erre akkor jöttem rá, amikor kaptam neki szóló levelet, ő meg kapott nekem szóló leveleket
Pontosítok. Csak Te kaptál nekem szánt leveleket. Én nem kaptam neked címzetteket. Csak annyit vettem észre, hogy jobban felfigyeltek a hozzászólásaimra. Előbb kaptam választ. Mostanában nem igen figyelik a hozzászólásaimat. Válasz is ritkán érkezik. DE ez csak az én elfogult véleményem.
Üdv. Tóbi
Statisztika: Bővebben: Link
Nem vagyok benne a statisztikában :rinya:
:gumicsirke:
Csak a Te kedvedért: 655 hozzászólásod van, 358 napja regisztráltál, és 1.8296 hozzászólást írsz átlagban / nap.
Próbáljatok meg egy con nevű mappát létrehozni (windows XP alatt), akinek sikerül meghívom egy fagyira!
Kérem a fagyit!
Bővebben: Link
Hát ez nem jött össze
Majd küldök dobozost Topi: igen mostmár látom, elég ravasz windows bug |
Bejelentkezés
Hirdetés |