Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Sprint-Layout NYÁK-tervező
Alkotó fórumtárs Sprint Layout 6 leírása: sp6_alkoto.pdf
Esetleg exportálással? Itt egy ötlet KiCAD, Eagle formátumokba. Abból talán lehet Sprint-be is. Nem tudom kipróbálni, én Circuit studiót használok.:
Tango export
Sziasztok!
Az lenne a problémám a sprint-layout-tal, hogy nem látja a makrókat, pedig a fájlok megvannak. Hol lehet a gond?
Szia!
Angol 5.0 és 6.0 verzióban: Options menü - General settings - Macro Directory - Change: útvonal beállítása, ahol a makrók találhatóak Magyarban hasonlóan.
A fejlécben találsz egy leírást, aminek az 1.3 pontja jó eséllyel megoldja a gondodat.
Szia!
Angol van, megadtam az útvonalat, működik! Köszönet érte!
Sziasztok !
El tudnátok küldeni e-mailben a Sprint Layout magyar verzióját ? 6.0 esetleg az 5.0-ás verziót. Köszi előre is. kvcstms@gmail.com
Belinkelnéd?
Véleményem és reményeim szerint nincs "Magyar SL". OZotyo (ha jól emlékszem a nevére) fórumozó készített egy magyarítást hozzá, de az csak az eredeti programmal működik, arra lehet ráfrissíteni.
Már csak ritkán indítom el ezt a programot, de most megtettem, és próbáltam frissíteni. Az én megvásárolt legális verzióm hibaüzenetet ír ki. A honlapjukon viszont van egy javítás ami itt érhető el, és futtatva frissíti a programot 2021.10.11 dátumra. Ráadásul utána már hibaüzenet nélkül lehet futtatni a frissítést is.
Ez a frissítés nem tartalmaz mást, csak hogy lehessen frissíteni
Nálam frissített, mert még januári állapot volt előtte.
Szia!
Küldtem neked ajit a mailedre.
1-2 óra alatt le lehet fordítani, de annyira egyszerű a program, plusz 10 angol szó ismeretével már akadálymentesen használható. Meg nélküle is ha valaki már látta az MS paint.
Ma a semmittevés oda vezetett, hogy 70%-ban meg van a fordítás
Milyen fordítás, az SL-é? Csak mert az sokan már évek óta magyarul használjuk.
Tudom hogy létezik fordítás.
Ezt SP 6.0 dátum: 2021.10.11 vagy egy régit ? A hozzászólás módosítva: Nov 6, 2021
Sziasztok!
Hogy tudom a kettő kész rétegemet megcserélni? S1 legyen az S2, C1 legyen a C2. Jelenleg a tükrözöttön van a 99% alkatrész, többi a kéken. Szeretném átfordítani a jobb átláthatóság miatt. Köszönöm
Van erre egy külön menüpont.
Első lépésben ezt próbáld meg. Az "átfordítás" helyességét ellenőrizni kell mert gondolkodás nélkül fordít. A menü jobb gombbal jön elő. Másik megoldás a tükrözés, és az után az átfordítás, mert ez a kombináció már "okosan fordít". Sajnos a feliratokkal baj van, azokat egyesével vissza kell tükrözni, de ez is megoldható. A hozzászólás módosítva: Nov 8, 2021
Ha az egészet kijelölöm és a másik oldalra rakatom, akkor csak a feliratokat kell tükröznöm?
Egészet kijelöltem, majd change board side, aztán tükrözés az egészet.
Köszi!
Igen, ez a sorrend jó eredményt ad. Gratulálok, ügyes vagy.
Sziasztok!
Letörő fület szeretnék készíteni. Abban kérném a segítséget, hogy mekora a legkisseb és legnagyobb mérete, illerve mekkora lyukakat és milyen távolságra kell elhelyezni. Köszönöm a segítséget.
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy nem tudom frissíteni a AutoUpdate_hu.exe t nem csinál semmit mi lehet a gond?
Sziasztok, nagyon amatőr kérdés.
Hogyan tudnék 8 ágú csillagot rajzolni, ami pontosan illeszkedik és minden csücske egyforma szögű, méretű stb Bővebben: Link Ha ezt átrajzolom, nem biztos, hogy pontosan illeszkedik a raszterhez minden része.
Ha a képet beteszed a réteg alá és átrajzolod akkor, akkor az pont az lesz.
A raszterhez pedig akkor fog pontosan igazodni ha a csillag raszter méret. De akár ki is szerkesztheted a board-on És ha lehet áruld el a csillag méretét. A hozzászólás módosítva: Dec 15, 2021
|
Bejelentkezés
Hirdetés |