Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Lapozás: OK   129 / 232
(#) Gafly válasza rectamas hozzászólására (») Nov 16, 2021 /

Gondolom illene rájuk is tekintettel lenni.
Akkor aki halászlét akar enni, akkor ez van, ponty.
Valaki rendeljen már ezt is, úgy megnézném:
Idézet:
„MOGYMORÓBUNDÁS SAJT 2200.-”

Köszönjük a szervezést.
(#) SzervízMacska válasza Gafly hozzászólására (») Nov 16, 2021 / 2

Parancsolj: Sétarepülés Kunmadarason. Döbbenet, hogy mennyire nem volt halvány fogalmam sem a videózásról. De mint élmény, csodálatos volt. A képek egy androidos fényképezőgéppel készültek, amit azóta sem használtam.
(#) Gafly válasza SzervízMacska hozzászólására (») Nov 16, 2021 /

Szerintem hozd el a cuccot, még akkor is, ha csak a kajálást és a társaságot filmezheted.
Az a HE pólóm még most is megvan.
A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2021
(#) granpa válasza SzervízMacska hozzászólására (») Nov 16, 2021 /

Látom, a pilóta nem mutatta be az összes tudományát. ("na, erre nem gondoltam")
(#) mnyugger válasza Gafly hozzászólására (») Nov 16, 2021 /

Hogyne! Még Brbigyós leszek tőle!
A hozzászólás módosítva: Nov 16, 2021
(#) rectamas hozzászólása Nov 16, 2021 /

11 (saját csapat) + 5(+1) HE tag leadta a rendelését, holnap délelőtt továbbítom a halászcsárdába.
Ha valaki még szeretne előrendelni, akkor írjon.
Nem marad éhen az sem, aki nem adja le az előrendelést, csak több időt kell várnia.
(#) rectamas válasza Gafly hozzászólására (») Nov 16, 2021 /

"MOGYMORÓBUNDÁS SAJT"-ot még nem kért senki
(#) SzervízMacska válasza rectamas hozzászólására (») Nov 16, 2021 /

Hal, az nekünk is jöhet (2 fő).
(#) rectamas válasza SzervízMacska hozzászólására (») Nov 16, 2021 /

Milyen hal?
Válassz az egyszerűsített étlapról (az előző oldalon) vagy innen:
https://dunakomlodi-halaszcsarda.hu
(#) SzervízMacska válasza rectamas hozzászólására (») Nov 17, 2021 /

Uramisten! Nem is tudtam, hogy ennyiféle hal van… Mivel nem egy olcsó büfé, nem szeretném a lehetőséget oktalanul elpazarolni valami átlagosra. Szerintem majd ott rögtönzünk, a tanácsaitok, meg az ott látottak figyelembe vételével.
(#) Gafly válasza SzervízMacska hozzászólására (») Nov 17, 2021 /

Idézet:
„Nem is tudtam, hogy ennyiféle hal van…”

El is kell hinni, pont Tőled?
Prionailurus viverrinus

Múltkor amikor voltunk hazafelé Soltról, akkor nagyot akartam szakitani (úgyis ingyen ebéd volt "mindenki az eszik amit amit szeretne"). Hát mondom, gyerekkoromban ettem kecsegét, meg nemrégen egyszer megint Csongrádon sütve. Biztos jó lesz az a kecsege pörkölt. Meg jó drága is, úgysem én fizetem.
Azt tudtam hogy a kecsege csontos hal, és nincsen benne szálka (amit utálok).
Azt nem tudtam, hogy ha a csontos halat szétcsapkodják bárddal kockára a pörkölthöz, akkor tele lesz apró csontszilánkkal. Amitől az ize lehet jó, csak számomra ehetlen, mint bármi amiben csontszilánk van.
Máténak több esze volt, simán bepuszilta a marhapörköltet és elégedten nyalogatta a szája szélét.
(#) jani1987 válasza Gafly hozzászólására (») Nov 17, 2021 /

A jó múltkorában kézi fűrészt használtam csont átvágáshoz mert nincs bárdom.
(#) Gafly válasza jani1987 hozzászólására (») Nov 17, 2021 /

Madzagos fórumtársunk (áldassék a neve a zsákai birkapörkölt miatt ) meg szalagfűrészt a mirelit birkához.
Teljesen rendben van a dolog, egészen addig, ameddig fűrészelés előtt és után megtisztitod az eszközt....
(#) sany válasza Gafly hozzászólására (») Nov 17, 2021 /

Itt vidéken még kis fejszével is vágják / vágták.
(#) rectamas hozzászólása Nov 17, 2021 /

Leadtam a rendelést.
20-an jeleztek, hogy jönnek ebédelni, 18-an a rendelésüket is elküldték.
(#) Mrscottt21 hozzászólása Nov 17, 2021 / 6

Kedves fórum társak/barátaim (igen...vagytok már páran )!

Hívtak az erőműből. Egyeztettem a hölgyel, hogy akkor hogy is mint is értek oda.
Mondta hogy a 10:45-ös gyülekező tökéletes. Akart volna rendszámokat, de mondtam neki hogy nem busszal lesz az utazás a célhoz, így el tekintett a rendszámoktól. Illetve említést tettem, hogy van egy kollégájuk, aki itt is kolléga ( Igen...gyerek67 Te vagy az), aki segítettt már pár dologgal a látogatást illetően. Ezt ezúton is szeretném neked megköszönni!

Szóval a látogatásról:
-Igen, sajnos kell a védettségi igazolvány az üzemi területre valamint a maszk is! A látogató központ maszkban látogatható védettségi nélkül (még!).
-Nem, nem tudnak már módosítani a jelentkezőkön, így cserére nincs lehetőség (a regisztráció az időpont előtt 2 héttel lezárásra került)! Sajnos!
-Aki regisztrált, de nem megy el mégsem, az sem probléma. Tehát ha a 39-ből csak 25-en jelentek meg, abban az esetben sincs semmi gond.

Mondta továbbá a hölgy, hogy a gyakorló területre nem "foglaltunk" helyet. Mondtam neki, hogy amikor kezdtük össze szedni az embereket a látogatásra, akkor még a nálluk dolgozó kolléga (gyerek67) mondta hogy most oda nehéz vagy nincs is bejutás építkezés miatt (Ha jól emlékszem). A hölgy azt mondta hogy valóban, vagy építkezés, és igazat adott. Sajnos már nem tudta módosítani a foglalást.

Egyik szemem sír, a másik nevet...
Ugyanis engem is érint ez a covid-os mizéria, mert nincs védettségim, így nem tudok részt venni a latogatáson, hiába is, hogy Én próbáltam megszervezni. Most el voltam tűnve picit a sok munka miatt, de aki a regisztráció le zárása előtt elküldte az adatait, Őket mind mind be regisztráltam az eseményre!
A másik dolog pedig ami egy sokkal kellemesebb téma, és ami miatt nem tudok veletek tartani az pedig az, hogy bő 1 órája megszületett a kisfiam, akit Németh Alex-nek hívnak! Így most apai teendőim miatt kénytelen vagyok lemondani a látogatásról. Őszintén sajnálom, mert szerettem volna veletek találkozni, új arcokat megismerni. De ezt most így át kell tegyem egy másik időpontra.

Még egyszer szeretném megköszönni a bizalmatokat, és a lehetőséget, hogy részese lehettem ennek az egésznek!

Élménybeszámolókat kérlek küldjetek, írjatok... vagy ide, vagy p.ü.-ben!

Kellemes kikapcsolódást kívánok mindannyiótoknak!
(#) Gafly válasza Mrscottt21 hozzászólására (») Nov 17, 2021 / 1

Köszönjük a szervezést és gratulálunk a kisfiúnak.
Reméljük Csabára már el tudsz szabadulni.
Akart volna rendszámokat
Ha nem most kerül elő, akkor simán adtunk volna.
Solton azért volt jó, mert beengedtek parkolni, meg nem lőttek fenékbe az őrök.
Ide meg úgysem engednek be szerintem. Remélem parkoló lesz bőven, vagy kutyagolhatunk.
Idézet:
„Mondta továbbá a hölgy, hogy a gyakorló területre nem "foglaltunk" helyet.”

Ezen most is értetlenkedem. Szerintem ez konkrétan el lett bénázva.
Idézet:
„A látogató központ maszkban látogatható védettségi nélkül (még!).”

Akkor jöhet granpa is.
Lerakjuk a látogató központban, ameddig bent bóklászunk, addig átveszi a tárlatvezetést.
Idézet:
„Élménybeszámolókat kérlek küldjetek, írjatok... vagy ide”

Szerintem ide. És fényképeket is (minimum csoportkép, és vagy ahogy kajálunk).
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Nov 17, 2021 /

Így biztosan nem megy(ek), már átprogramoztam mindent.
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Nov 17, 2021 /

De holnap délután, a szentendrei gyárlátogatást azért csak nem hagyod ki?
(#) SzervízMacska válasza Gafly hozzászólására (») Nov 17, 2021 /

Az az igazság, a fő ok, amiért nem rendeltem, a cimborámat nem szerettem volna valami vállalhatatlannal etetni ilyen áron. Én évek óta napi szinten vendéglátós kajákon élek, de azt kell mondjam, hogy ezek a csárda-árak magasan űberelik a pesti átlagot. És ha már ott eszünk, szeretném, ha különleges lenne.
Halászmacska ide, vagy oda, akkor sem értek a halakhoz. (Egyébként a békacombon akadt meg a szemem először).
(#) Frankye válasza Mrscottt21 hozzászólására (») Nov 17, 2021 / 1

Szívből gratulálok, újdonsült apuka! Nagyon hosszú, boldog életet, és jó egészséget kívánok a picinek is, és szüleinek is!
(#) granpa válasza Gafly hozzászólására (») Nov 17, 2021 /

Milyen holnap délután? Semmiről nem tudok. Holnap 18:11-kor érek Kelenföldre.
(#) Gafly válasza granpa hozzászólására (») Nov 17, 2021 /

Akkor majd elmeséljük...
(#) mohinger válasza Mrscottt21 hozzászólására (») Nov 17, 2021 / 1

Gratulálok a büszke apukának, jó egészséget kívánok a babának, a mamának!

A tejfakasztás népi hagyományáról se tessék elfeledkezni!
(#) gyerek67 válasza Mrscottt21 hozzászólására (») Nov 17, 2021 / 1

Kedves Laci!

Sok-sok boldogságot és örömet kívánok a kisfiatokhoz!!!
Másrészről nincs mit megköszönnöd, hiszen a szervezés érdeme egyértelműen a Tiéd, én csupán pár tippet adtam!

Üdv, jó egészséget és sok boldogságot az egész Családnak:
Viktor
(#) sany válasza Mrscottt21 hozzászólására (») Nov 17, 2021 / 1

Én is sok boldogságot kívánok és jó egészséget az egész családnak!
Köszönöm a szervezést!
(#) Poli válasza Mrscottt21 hozzászólására (») Nov 17, 2021 / 1

Gratulálok, sok boldogságot és még több örömöt kívánok!
(#) nemgyuri válasza Mrscottt21 hozzászólására (») Nov 17, 2021 / 1

Szia! Csatlakozom az előttem szólókhoz, sok boldogságot és legyen örömötök a kis trónörökösben.
( A szervezést pedig köszönöm.. )
(#) rectamas hozzászólása Nov 18, 2021 / 1

Gratulálok, jó egészséget és sok boldogságot kívánok a családnak!
(#) rectamas hozzászólása Nov 18, 2021 /

Egy kis változás lenne, a dunakömlődi halászcsárda tulaja kérte, hogy a paksi csárdába menjünk.
Mindkettőt Ő üzemelteti, ugyanazok az ételek vannak, csak a dunakömlődin alig van személyzet.
https://paksihalaszcsarda.hu/
Következő: »»   129 / 232
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem