Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Hello!
Engem érdekel a két nyomtató. Köszönöm.
Még ebben van anyag, az erősítője biztos tranzisztoros.
Mivel egyben kell elhozni, én vinném a fúrógépet - ha tudunk egyeztetni.
Gyanítom erre utal
Szia! A hatpólusú Junoszt tápcsatlakozót kérném ha még megvan (írtam pü is)
Köszönöm, nem gondoltam a kétdimenziós póknak van magyar neve is!
Üdv !
A fúró érdekelne, alkatrésznek ... Megy pü.
Szia! Te voltál az első aki vinné a cuccokat, így a tied a csomag. A fúrógépre, ha neked nem kell, úgy látom van több érdeklődő is, légyszi vegyétek fel egymással a kapcsolatot. Privátban küldök részedre elérhetőséget.
Találtam egy 220V 1000W-os izzót. Nem tudom milyen készülékben volt használatos, de én nem tudok mit kezdeni vele, így csak kidobnám. Hátha valaki érdeklődését felkelti itt a közelemben (Miskolc) és el jön érte, mert nem nagyon szeretnék postával bajlódni.
A hozzászólás módosítva: Dec 15, 2021
Közepes / kisebb vetítőgép esetleg vagy studió reflektor.
A hozzászólás módosítva: Dec 15, 2021
Igazán én is vetitőre tippelnék, már csak a fűtőszálak függönyszerű elrendezése miatt is.
Meg kellene is a csőbőrőnd3-hoz, csak mostanság nem megyek arrafelé. Ha valaki elhozná a börzére, vagy csak Pestre, esetleg Egerbe...
Ha gondolod akkor elteszem, nem dobom ki. Már néhány éve kerülgetem, még egy kicsit gubbaszthat nálam, aztán hátha lesz egyszer utad errefelé és odaadom.
TERTA-Sound 16mm-es vetítőbe való. (Seregben rendszeresített volt.)
Bp. 17.-ből elvihető AWZ414D egykori mosógép kimentett beltartalma, ahogy a képeken látszik. Amikor szétszereltem, minden működőképes volt.
Miközben módosítottam, lekéstem a kiegészítést: a 4. és 5. kép egy mosogatógép vezérlőpanel, ami szintén működik, magam javítottam és teszteltem.
Hú, de kár, hogy csak most olvasom. Holnap megyek Miskolcra, el tudnám hozni, pár nap alatt (legkésőbb jövő héten) nálad is lehetne. Mindenesetre írtam neki, hátha még ma bejelentkezik.
De ha te tudsz telefonszámát, vagy egyebet, hát jelezz neki, hátha. A hozzászólás módosítva: Dec 15, 2021
Írtam privátot
Elvihető ConCorde-500 típusú "ruhakefe" telefon. Amikor leszereltem, még működött, most nem. Hátha valakinek van kedve megküzdeni vele. Postázást ne kérjetek...
Ha másnak nem kell, akkor viszem.
Nemrégen szereltem át máshová az előzőt, pont ilyen volt. Még a csavarok is ott vannak még helyén a falban.
Kb. 150 db.24V - os telefonizzó, 1 db. 12V - os (a rácsos) ventillátor, 1 db. 4 kivezetéses - ismeretlen - készülék-ventillátor, 1 db. NKI fogó (kicsihez is alkalmas). Foxposttal is elküldöm (1200.- Ft).
Fogó és a telefonizzókból pár darab érdekelne.
Sziasztok. Érdről ingyen elvihető egy működő lg plazma tv. Képátmérő 104cm
Távirányítóval, címről.
Ez projektoros tv lesz inkább, mint plazma.
Bocsánat,jogos!!
Bocsi, átmérője a körnek van, a tv-nek inkább képátlója!
Jogos, de a végén elmegy a kedve mindentől, ha minden mondatába belejavítunk :I
Én segítségként írtam, hogy projektoros, mivel úgy előbb el fogják vinni, mint a palzmát, de ez a kijavítás kicsit felesleges... Angolul meg simán csak screen size, még pontatlanabb is a megfogalmazás. Amúgy manual szerint 44/49/54, 39/40/45/50/57 inch kivitelek voltak, típus alapján ez a 44-es, tehát 111.8cm, nem 104 ha már valamit nagyon meg akarnál jegyezni. |
Bejelentkezés
Hirdetés |