Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Talán jobb is, hogy lemaradt róluk...
Eleinte a reklámokkal volt bajom, de amit ma leadnak, annak a színvonala nem éri el egy telefonnal felvett youtube videó szintjét se. A hozzászólás módosítva: Dec 21, 2021
A budapesti élet.
Egy ideig én is néztem, de aztán annyira unalmas lett, hogy nem bírtam már tovább...
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem,hogy menetrögzítőt lehet csatlakoztatni androidos fejegységhez,hogy arról kapja az áramot? Ha igen kárt nem tesz benne?
Giskard felhasználó alpári trágár hozzászólásai eltávolításra kerültek, ezzel együtt az arra érkezett válaszok is.
A menetrögzítő érdekes kérdés. Van olyan, amelyikhez lehet csatlakoztatni és kezeli is. A tiednél meg a használati útmutató mondja meg, hogy lehet-e és milyet.
A leírásában néztem,de semmit nem írnak ezzel kapcsolatban. Viszont van ugye két usb kimenet. Gondoltam egyre rádugni a pendrive-ot a zene miatt a másikra a menetrögzítőt.
Működik is mert ha indítom az autót akkor bekapcsol és elindul a felvétel ha leveszem az indítást és kiveszem a kulcsot akkor pedig kikapcsol. Csak nem tudom,hogy ez kárt tehet a fejegységben vagy nem.
Nem fog kárt okozni szerintem! Ezek a rögzítők nagyon kevés árammal elmennek, az usb protokoll pedig megvédi az usb hubot a túláramtól (nyilván emberi keretek között).
szerk.: amúgy ha aggódsz, akkor mehet szivargyújtóba is, ugyanígy fog működni, csak nem kell félni tőle. A hozzászólás módosítva: Dec 22, 2021
Nejem vasalója "kifújta az orrát".
Semmi baj, megyek a boltba, veszek másikat, valami combosat szeretnék kérni. Aham! Nézem a jószágot: 2850W! Már látom a lelki szemeim előtt: - Kábeltűz a lakásban. - Anya, amikor bedugja a vasalót, Pakson letérdel a 8-as gép, kiveszi a generátorvédelem. - Mehetek be, megállapítani hogy miért történt a védelmi működés... - És a ruha még mindig nem lesz elég sima!
Vegyél inkább egy csomag zsebkendőt és töröld meg az orrát ...
Már mindegy, megvettem!
Most kábelezem át a lakást...
Dehát te magad írtad: valami combosat. Azt kaptál.
Magadnak kerested a bajt Idézet: Lehet az még 700W-os is. Ahogy ismerősömé, most vette karácsonyra 1850W kis egyszerű mini HIFI, CD és rádió. Paks izzadhat. „Nézem a jószágot: 2850W!” A hozzászólás módosítva: Dec 23, 2021
A "kecó" még rendben. (A Jézuska hozza majd a vasalót. (Is.))
Paks meg hadd izzadjon, a kollégáim majd odafigyelnek rá. Ezúton szeretnék boldogságos, békességes Karácsonyt kívánni mindnyájatoknak és szeretteiteknek! No, holnap faállítás, aztán nemsokára hozzák az Unokámat....! Ennél szebb ajándékot nem is kaphatok!
Sziasztok. Itt vagyunk Pesten és Székesfehérvárról nem megy tovább busz haza. Mit tegyünk? Szűk a költségvetés.
Ezt jól megszerveztétek! Vonat a legközelebbi vasútállomásig? Aztán taxi?
A vonaton vagyunk. Utána passz. Mindjárt töröltetem a modikkal.
Legalább Sárosd felé mentek? Onnan 5-6 km, Taxi meg mindig van, ha húzós is.
Favágós szomszéd esetleg nem tud kimenni értetek? Valami csak megy a közelbe.
Vasárnap esti unalom.
Tudja valaki, honnan a fenéből jönnek ezek a szavak? Pár szösszenet: lefrissíteni (frissíteni) lesütni (sütemény) lefejleszteni (programot)
Nem. Csak a kötelet hurkolom (akár magamnak is).
Mert sütöttem beiglit, zserbót, de ha azt mondta volna a nejem, hogy süssük LE, hát nemcsak a szememet sütném le. Francba. Már attól is a kútba ugrok, ha a sógor "lefőzi" a pálinkát. Honnan főzi le? Vagy én "leszállítom" a gépeket? Nem, bakker, nem le. Ki, oda, át. Nem le. Sikeresen felmérgeltél A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2021
Tájszólás? Nem emlékszem, hogy bármelyik nagyim valaha is említette volna, hogy programozzak le neki valamit.
Nem, nem tájszólás.
Ha azt mondom: "leszerepeltem", az nem biztos, hogy azt jelenti, hogy jól tettem a szerepem -sőt... Én a húst megsütöm. Aki "le" süti, az általában odaégeti, néha rosszul vizsgázott szakács. Csak ennyit jegyzett meg. Ne együnk nála.
És nem sütötte "le" a palacsintát.
A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2021
..utóirat, az érthetőségért...
"Tüzesen süt le a nyári nap sugára" Bármennyire nem szeretem Petőfit, ez akkor is helytálló. "Lesüt a nap tüzesen" Ez marhaság. Idézet: „Sikeresen felmérgeltél” Tényleg kíváncsi vagyok arra, hogy aki használja ezeket, miért nem érzi, hogy ez így nem az igazi. A lefrissíteni konkrétan olyan, mint a beexportálni vagy a kiimportálni. A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2021
Kempingtábor, baconszalonna?
A hozzászólás módosítva: Dec 26, 2021
Munkám miatt egész országban -telefonon- beszélgetek emberekkel, főleg korosabb falusiakkal, ahol régi beszédstílusok még élnek. Rengeteg tájszólás, stílus, kiejtésforma van. Néha alig értek meg egyes részleteket, annyira más. Valószínű gyerekeik már "egységesebben" ejtik ki mondókájukat.
Idézet: Ebbe született, ebben élt sok évet, őneki így természetes. A magyar beszédben rengeteg logikátlan dolog van. Gyerekem mialatt felnőtt, számtalanszor tette szóvá kérdezte tőlem, ez miért így, logikátlanul van. Belegondolva igaza volt mindig. Addig én sem vettem észre ezeket a szerencsétlen szóhasználatokat. „aki használja ezeket, miért nem érzi, hogy ez így nem az igazi” |
Bejelentkezés
Hirdetés |