Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Ez jó lesz.
Az égési feszültség kb 130V. Nyilván az ellenállással kicsit alá van lőve. Ha kicsit jobb idő lesz érte mennék. Vonattal. A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2021
Lemezek archiválásához 5.25-ös floppy meghajtónak örülnék. Régi gépet már szereztem, de csak 3.5-ös meghajtó van benne.
Sziasztok,
Autista unokaöcsémnek keresnék régi margaréta ventilátort, mert amióta látott valahol egyet, fejébe vette, hogy neki ilyen kell és amely szándékától azóta nem lehet eltántorítani. Az se gond, ha nem működőképes a ventilátor, és nem is kívánnám ingyen, valami jelképes összegben megállapodnánk és természetesen a szállítási költséget is állnám, ha postázni kellene. Ilyet szeretne: Bővebben: Link És csak a piros közepű jó neki, a fehér nem! Köszönöm!
Ez már nincs meg? https://www.ajandekmost.hu/ajandek/imi-margareta-ventillator
A hozzászólás módosítva: Jan 14, 2022
Szia,
Volt még egy a padláson,de nem tudom kidobta-e a család. Arra emlékszem hogy a ventilátor egyik gumi lapátja hiányzott ezért vibrált,de a motorja üzemképes volt. Megpróbálom megkeresni,de nem ígérek semmit... Üdv!
Ha valakinek még hever valahol régi egy főzőlapos villany rezsója és megválna tőle......Műhelybe kellene, kávéfőzéshez. Valamint régi hordozható vonalas telefont keresek, aminek rövid hajlékony gumiantennája van! Műhelybe kell, (vasbeton) mert a modern visszafogott teljesítményűek meg sem mukkannak. Adok helyette, modern Philips hordozhatót, ha kell. Feladnám a hirdetés rovatba de tapasztalatom szerint, amit már épp indulna kidobni a tulajdonosa, de meglátva a hirdetést, azonnal arannyá válik!
Megnézem, hogy működik-e jövő hét elején, ha igen viheted (2 Lapos klasszikus rezsó).
Ha valakinek lenne egy felesleges microSD kártya foglalata a képen látható 4 lábú kivitelben, posta+sör árban átvenném, vagy dél-Pesten érte mennék.
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2022
Szia!
Ha már hirdetés. Az utolsó képet nézd. Telefonk Ilyen volt anno nekünk is. Mondjuk a bázison még egy kihúzható antenna is volt emlékeim szerint. Üdv.
Hello!
Ez megfelelne? Hálózati adapter nincs meg. Jól működik, de már rég nincs használatban. Amennyiben jó neked, akkor csere megfelel nekem.
Mérjed már meg az "adapter" aljzatának méretét, pont van egy ránézésre passzoló 6V-os.
Ahogy Granpa szokta mondani: Idézet: „Pár tized volttal meg nem lövünk Nyulat.” Ketten együtt lehet nagy örömet szerzünk lefituta mesternek, ámbár arra garancia nincsen, hogy pincébe is elér-e... A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2022
Azért egy kis szerelhető csatlakozó nem eszi meg az embert ha azon múlik.
5mm külső, belül talán 2, ha lehet akkor 90⁰os csati.
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2022
Ha jól emlékszem hq-ban, vagy a lomexben vettem ilyen sd foglalatot
Sziasztok,
PC házba szeretnék dolgokat beépíteni, ehhez keresek: - hálózati kártya hátlapot (ideális a 4 portos lenne, ha több portos az is jó) - olyan videokártya hátlapot, amin van HDMI kimenet - olyan Mini-ITX alaplap hátlapját, amin van LAN és HDMI is, preferáltan több. Köszönöm, ha valaki tud segíteni. Tamás
Köszi, hogy a figyelmem felhívtad de az ajánlottakból csak az első a C 100 működik. Az meg nem ilyen. Még egyszer köszi!
Köszönöm, hogy felajánlod de sajna csak a rövid hajlékony gumiantennások azok, amik teljesítménye nincs visszafogva és működnek a pincében is. Persze nehezebbek, nagyobbak de jobbak. Ilyen van nekem is 3 db. Philips, Panasonic, Alcatel. Mindenek megszakad a kapcsolata az alapkészülékkel, ha lemegyek. Köszönöm az ajánlatot rendes vagy nagyon!
Léteznek olyan Panasonic dect telefonok, amiknek a bázisa fel tud mászni wifire, és egy telefonos appal wifin el lehet érni a vonalas számot is. Esetleg powerline vagy valami bitangabb wifivel ez nem opció? PSTN-t el lehet juttatni IP-n elég rugalmasan.
Szia!
Van egy PANASONIC KK-TCM506BXB, amit már nem használok. Működőképesen lett leszerelve 10 éve, akkucsere az biztosan kellé benne... Tényleg nagy a hatótávolsága Ha kell, szívesen adom.
Szia!
Így néz ki, működik mindkét lap. Tudom, a kis tesó kellene, de hátha.
Sziasztok!
Ugyan nem elektronika, de szeretném megkérdezni, hogy esetleg ingyen elvihetőben akadna-e valamelyikőtöknél olyasmi öntöttvas varrógép láb, amelyből Gafly is épített a minap egy kis asztalkát. A Ki mit építettben meg tudjátok nézni. Nekem is nagyon megtetszett, és én is szeretnék egy ilyen míves asztalkát építeni. Szóval, ha volna esetleg, akkor ne kíméljetek a felajánlással. Köszi előre is.
Nálunk az egyik vendéglátóipari egység kültéri asztalai készültek így el.
A kávé mellett a rántotta is elkészül. Lecsósan... Biztosan szeretni fogja.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |