Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Ha bontott is jó, akkor Bp-en tudok adni Tuchel dugókat. Nem szeretném postázni (mint írtad Bp is jó neked), cserébe válogathatsz közöttük (Lágymányoson, munkaidőben).
Viszont, ha jól látom, a képen szereplő 5 pólusú nem a "hagyományos" 45°-os / 180°-os elrendezésű, hanem 60%-os / 240%-os, olyanom nekem nincs. Ha érdekel, keress magánban és megbeszéljük a továbbiakat.
Ha az első kép hagyományos (90°) 3 tűs, olyat tudok adni. Az 5 lábúból (60°) 1 db. biztosan van. A 45(90)°-osból aljat és dugót, többet is tudok adni (3-5 tűs). Budapesten. Vagy akár Egerben is. Nem hirtelen, mert épp 200 km-re vagyok tőlük.
A hozzászólás módosítva: Jan 26, 2022
Látod, hogy versenyzünk a kegyeidért
Én a mellékelt kép szerinti kupacot tudom felajánlani Bp. 17.-ből. Ezek mind a szokásos 90 fokosak. Ha eljössz, sok egyéb izgi turkálni valót is mutatok...
680 Ohm-ból ruszki van originál. Ha párhuzamosan tudod kötni, "örök élet, meg egy nap".
Szia!
Ha megmaradna a felajánlásod, engem is érdekelne. (TCP és egyéb kis forrasztópákáimat látnám el velük.)
Ok, vettem.
Szia lazsi, Szia bitmixer!
Köszönöm a felajánlásokat! Természetesen el tudok menni Budapesten értük (leginkább a jövő héten). Három darab EAG erősítőmhöz volna rá szükség, mivel 6darab Tuchel aljzat van a hátukon darabonként, ezért "bármennyit" szívesen elfogadok. Írok mindkettőtöknek privátot! Szia Gafly: Köszi a tippet! Melyik boltban láttad a 680Ohmos ellenállást? Vagy esetleg Neked van belőle? Hőtárolós kályhába kell, amelynél a kifújó ventilátort szinte sohasem használom, de amikor be van kapcsolva a venti, akkor még 330Ohm-al is hangos (nekem). Így szívesen elkísérleteznék különböző ellenállás variációkkal, mert csak egy fuvallatot szeretnék kikergetni a kályhából (a ventilátor 50W-os). Köszi! Attila
Üdv! Ha valakinek véletlenül lenne elfekvőben hasonló akkuja Budapesten (vezeték nélküli telefonhoz) és megválna tőle, örömmel elfogadnám. (sör, csoki, stb. lenne a honorárium) Tudom, hogy lehet kapni, de nem szívesen vennék drága pénzért, ha valakinek van de neki szükségtelen.
Tegyél egy kondit, az is lelassítja. 1uf/400V vele párhuzamosan egy 1-4,7M ohm ellenállással.
Nem fog melegedni.
Az ellenállás nálam a fiókban van.
Szivesen adok belőle, akár bedobok belőle bitmixer fórumtárs postaládájába ha Őt választod.
Gafly: Az szuper volna, kérhetek esetleg kettőt? Két kályhám van. Jövő héten megyek bitmixer kollégához, de tudom csúsztatni is, ha te később jársz felé.
kalmi: Köszi a kondis ötletet is!
Kályháról van szó, tehát az nem számít, hogy melegszik-e... Csak úgy kell elhelyezni az ellenállást, hogy annak a hője is belekerüljön a légáramlatba.
Valószínűleg 1/3AA.
A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2022
Mivel szerintem "kagylóban van", hihető.
Olyan vékonyak, mint az AAA de rövidebbbek. Vastagságra lehetne AA vastagságú is, csak sokkal rövidebb. Ki van találva, hogy más ne legyen jó hozzá.
Ráismersz valamelyik cellára?
Csak a méret belövése miatt.
Kitalálták, sőt kapható is az 1/2, 1/3, 2/3 AA méret is.
Emlékeim szerint hosszabb, 5/4 AA méretet is árulnak, pontosabban gyártanak. Ugyanúgy, ahogy AAAA és AA, sőt A méretben is. Érdekes, hogy ezek a három cellás NiMH/NiCd akkuk kiválthatók lennének lítium akkumulátorral. A felhasználók, gyártók igénye valahogy nem találkozik ezzel a kínálattal. Valószínűleg ebbe vastagon beleszól a lítium árának emelkedése.
Ezek mind lítium cellák de a telefonba NiMh kell, mert az alapkészülék töltője nem alkalmas lítiumhoz.
Akkor fogalmazok másként:
Idézet: „Csak a méret belövése miatt.” Az oldal cime pedig: Idézet: „Ni-Cd , Ni-Mh ipari akkumulátor cella méretek és formátumok” A hozzászólás módosítva: Jan 27, 2022
Az AA NiMH cella mérete megegyezik a 14500, az AAA a 10440 mérettel. Csak hogy megbolondítsák a mezei vásárlókat.
Nem tragikus az ára (bár az átvételért is fizetni kell és minimális összeghatár is van, de több dolog vásárlásánál ez megoszlik):
akku
Szerintem se drága!
Én a múltkoriban pl. 2 cellásat (2,4V-os) vettem a Duna Plázai PCX átvevőhelyen átvéve. Még 1800 forintomba sem került.
Hozzájuk átsétáltál már?
Korábban bármit összehegesztettek nekem. Akku-elem Bocskai út A hozzászólás módosítva: Jan 30, 2022
Gyerekek! Írtam már, hogy mindenütt lehet kapni ilyen akku packot. Azt is írtam, hogy a lítium nem jó, mert az alapkészülék a töltő és azokat másképp kell tölteni. Nagyából 3000+posta alatt nem kapunk. (ez a legolcsóbb) Gondoltam, hátha van valakinek használt, mert egy olyan régi telefonba kell, amit már senki nem használ. Csak ezeket a régieket tudom használni vasbetonos helyen! Szerencsére kaptam két ilyen telefont "micimackó" kollégától és remekül működik. Mivel nyugger vagyok sajnos sok helye lenne ennek az összegnek. Ettől függetlenül köszönöm a tanácsokat, ötleteket, segíteni akarást!
https://www.emag.hu/powery-helyettesito-akku-panasonic-tipus-p-p301...D5BBM/ Itt egy másik https://www.akkuk.hu/Akku-Info/1.50.PAN.8.5,Helyettesito-akku-Panas...A.html
Ha lenne valakinek egy régi 3,5"-os IDE csatlakozós winchestere, köszönettel elfogadnám.
Próbára kell, méret nem lényeg, szektorhiba nem számít, csak valamennyire írható-olvasható legyen. A 18. kerület környékén érte mennék. Kösz.
Találkoztam már ilyennel, bázisállomásos "vezeték nélküli vonalas" telefonban szokott ilyen lenni.
Nekem van kettő is ami már nagyon régóta itt porosodik. Az egyik Quantum 20.4GB, a másik Maxtor 40GB méretű. Amikor el lettek rakva, akkor még működtek, most meg már nem tudom megnézni, mert nincs hozzá gépem.
Ha érte jössz, akkor viheted őket. (18.ker-ben lakom) |
Bejelentkezés
Hirdetés |