Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Tényleg...
Látszik, hogy nem ismered a nőket...
Azért tűntek el oldalról, mert nem foglalkoztál velük eleget! Térj vissza a régi szokásodhoz és nézegesd őket ismét, akkor vissza fognak térni! (Nekem ritkán jön elő másféle hirdetés... ) Mielőtt bárki megszólna, hogy nős férfi létemre miért... : Azért mert diétán vagyok, az étlapot még nézegethetem! A hozzászólás módosítva: Feb 8, 2022
Idézet: „Azért mert diétán vagyok, az étlapot még nézegethetem!” Sőt: amit szem nem lát, szívnek nem fáj. Régi mondás, nem tudom mit jelenthet. A hozzászólás módosítva: Feb 8, 2022
Arról nem is beszélve, hogy én örök hűséget fogadtam, nem pedig örök vakságot!
- Nézd, azt a mucust Drágám! Hát nem étvágygerjesztő? - Étvágygerjesztőnek éppen étvágygerjesztő, de zabálni otthon fogsz!!! A hozzászólás módosítva: Feb 8, 2022
Ha csak a feleségen múlna. Még a "mucus"-on is.
Lazsi!
Valami linket azért küldhetnél...
Elég frissíteni az oldalt, egyből lehull a lepel.
Cuki nevű cicánk tisztálkodik, hogy illőképp köszönthesse legújabb Hubánkat.
Isten éltessen Gafly ezen a szép napon
Legalább nem koszolja össze a terepasztalt.
Vagy még durvább is lehet, ha nekivadul. A hozzászólás módosítva: Feb 10, 2022
Szameg.
A hozzászólás módosítva: Feb 10, 2022
Kovács Gültem történetét majdnem beírtam.
Nem akartam megszakítani a hagyományt, már ideje volt negyedszerre.
Lehet, hogy rokon ez a Cuki?
Hurrá!
Ma kaptam ez egyik KNX-es rendszereket forgalmazó kollégától: " Idézet: " „Az Enertex eszköze egyszerre több fronton védi meg az otthoni automatika rendszerünket. Az egyik, hogy az otthoni egyéb IP eszközeinktől elválasztja a rendszerünket, így mondjuk a kávéfőzőn keresztül nem tud egy hacker bejutni és mondjuk kinyitni az ajtót.”
Azért én megnézném azt a hackert, a aki a kihúzott Kotyogón keresztül bejut a lakásomba.
Pedig nincs is Enertex eszközöm.
Én egyszerűen megoldottam ezt! Nem kötöttem a házat a netre! Mivel automata nem kell mobilról masszírozni. Pár napot csak kibír nélkülem!
1. Ha már a kihúzott kotyogód a kezében van, akkor nagy eséllyel már a konyhádban áll. Onnan pedig belülről simán kinyitja a bejárati ajtót.
2. Azért egy kotyogónak már van akkora súlya, hogy azzal simán bezúzhat egy ablakot.
Ha jól látom: a férfit egy kézzel átkarolja a nő a szalagon keresztül, és ők egy-egy kézzel tartják a fekete ruhás nőt, aki keresztül van bújva a szalagon is. Kinek hogyan sikerül látni (értelmezni) a fotót...
Nem mind1? Mi ebből a buliból már kimaradtunk!!
Ha "szerencsés" volt a srác, volt egy jó estéje! Ha ügyes is volt, akkor a lányoknak is!
A pasi és a fekete felsőjű, farmeros csaj állnak és ketten tartják a világos felsőjű, fekete szoknyás csajt.
A középső csaj megnyert valami 2012-es díjat (ez látható a szalagján), a két másik pedig felkapta és ünnepli őt. A hozzászólás módosítva: Feb 18, 2022
|
Bejelentkezés
Hirdetés |