Fórum témák
» Több friss téma |
Isostat szerű kapcsoló, legegyszerűbb valami régi tvből vagy erősítőből bontani. Cikkszám és méret nélkül senki sem fog pontosan azonosat mondani. Főleg akkor nem, ha nem különálló, hanem mechanikailag össze van kötve. Szét kell szedni és kipucolni, ha nem égett jó lesz.
Valami nem stimmel!
A linkeden ez áll!: EF675-Mainboard-PCB-005-A (meg egy homályos kép!) Te pedig ezzel nyitottál!: ef674-mainboard-pcb-006-b Most akkor hogy is van? Mertem remélni, hogy az általam mutatott éles képen felismered a nálad lévő panel részletét...egy IGEN választ vártam volna. Ez esetben viszont érdekes, hogy a színes csíkok miért nem azonosak...
"U" alakú réz érintkező lapkák vannak benne, vékony körömreszelőn 4-5 húzással könnyen tisztíthatók.
A te képeden is a kérdéses ellenállás van. Igen. Ugyanaz a panel.
A linken lévő alaplap valóban nem teljesen ugyanaz. A 674 a saját panelom, amit le is fotóztam.
Így akkor nálad is narancs/fehér/zöld/sárga. De mi az érték?
Ha már csiszolni akarod - ami nem egy szerencsés dolog - akkor inkább 600 -as polír papír ... Kisebb karcokat ejt.
Szerintem nem narancs, tényleg barna.
Barna: 1 Zöld: 5 Fehér: X1G a sárga a tűrés lehet? 15GΩ ±0.02% A sárgával először nem tudtam mit kezdeni, de találtam megoldást: itt A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2022
Pont ebbe az irányba akartam terelni a "felderítést" ...
Rossz sorrendben nézted a jelölést. A fehér a második, nem a harmadik.
Barna (narancs)/fehér/zöld - 1,9 MΩ, de valószínűbb a 3,9 MΩ.
Színkód szerint 3,9 Mohm lesz. Az adatlaptól simán el lehet térni konkrét megvalósítás esetén.
A sárga, így 0.2%-os toleranciának itt az égvilágon semmi értelme nem lenne, azon túl is, hogy egy 0,2%-os ellenállás sokszorosába kerül, mint egy 5-10% os.
Igaz, a színek sorrendjét elcseréltem
No, a lényeg az, ki is lehet nézni abból a táblázatból, ő meg hátha nem cseréli fel... És megtudtuk abból a táblázatból, hogy a sárga mégiscsak jelölhet tűrést, még ha ennek ellenére is azt állítja valaki, hogy csak sok sárga festék van a gyárban A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2022
Úgy néz ki, hogy a színkód táblázatokon a tűrés jelölése több szabvány szerint is történhet, így nem egyértelmű, hogy egy ismeretlen eredetű ellenálláson éppen mit jelent.
( És még azt sem lehet kizárni, hogy az aranyat akarták sárgával megoldani. ) A hozzászólás módosítva: Ápr 12, 2022
Ez hasonló:
Bővebben: Link
Bizony!
Sőt FET is van, csak elkapkodtam az egészet, azt hittem csak az a rossz és máshonnan nagy bátran megvettem. (aztán jött a Ti segítségetek) Visszaléptem pár mezőt.
Sziasztok!
Keresnék egy IC-t Felirata AC157G PBPA09 2x8láb smd. Egy DC motor meghajtó előtt dolgozik robot fűnyíróban. Nem találom neten. Hogy keressem? Mivel helyettesíthető? Egyáltalán mi ez? Köszönöm az infókat!
Igen így néz ki! Más a számok betűk karaktere de ilyen.
Így meg is van a típusa, kereshetsz rá.
köszönöm! De miért más a tipus felirata mint amit keresni kell?
Abból a karaktersorból (marking code) azonosítani lehet a konkrét típust. Feleslegesen nem írkálják össze a kis felületű tokot. Az AC157G felirat jól azonosítja a konkrét típust.
Üdvözlök mindenkit!
Kaptam a napokban egy készüléket. Nem tudom mi lehet ez,és az se aki hozta! Esetleg felvilágosítana valaki? Előre is köszönöm!
Van rajta használati utasítás. Adattábla, teljesítmény megvan?
Az ultrahangos fogkőeltávolító készülékre hasonlít...
Nincs rajta semmi.
Oltófojtó,még ezt sem hallottam.
Magnófej-lemágnesező eszköz.
Köszönöm szépen! Örök hála!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |