Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Sziasztok!
2 pár music center hangdobozt ajánlok fel "beszerzési áron". Ismerősöktől kaptam, hogy kezdjek velük valamit, de már így is több HiFi van felhalmozva, mint ami elviselhető a család számára. A csökkentés első lépéseként ezeket ajánlom fel. (valahol el kell kezdeni) Mindkét doboz kb 20x30x20 cm (szélesség, magasság, mélység) A JVC-ről az előlap könnyen lejött, így azt le tudtam rendesebben fotózni. A Philips esetében szerintem nem leszedhető az eleje (roncsolás nélkül), így az rejtegeti magát, de max akkora a hangszóró benne, mint a JVC-ben. Fontos! A ddobozok most kb 200 km-re vannak tőlem, ha van rá igény, csak akkor hozom fel Bp-re. Baja, 51-es, M9-es, M6-os és XX. kerület útvonalon most vasárnap este. Ekkor útközben ésszerű kitérővel átvehető vagy utána hétköznap munka után a XX. kerület központjának közelében. Ha ezek a lehetőségek megoldhatóak számodra, akkor jelentkezz csak. Csomagolni, küldeni nem fogom. A hátoldali cimkéket is fotóztam, bár sok info nincs rajtuk, de legalább az Ohm érték ott van mindkettőn. Mondjuk a JVC-re sem kapcsolnék 100W-ot Képek külön hozzászólásokban jönnek hamarosan. Üdv. A hozzászólás módosítva: Júl 12, 2022
Sziasztok!
Ez a JVC két fotója.
Ez pedig a Philips. (A 3 Ohm érdekes...)
Szia, tudnék menni érte vagy találkozhatnánk az 51-es út mellett is. (JVC)
A hozzászólás módosítva: Júl 12, 2022
Szia!
OK. A JVC pár a tiéd. A részleteket pü-ben. Üdv.
Jelentkeznék rá.
Szintén XX. kerületben vagyok. A hozzászólás módosítva: Júl 12, 2022
Szia!
OK, akkor a Philips is elkelt. A többit Pü-ben. Üdv.
Budapest, XVIII. kerületből egyben, vagy darabonként elvihető:
3 db vészhelyzeti világítótest (aksi miatt nehezek!), [Imi65-től kaptam] BENQ GL2230-B monitor paneljai (én úgy vettem, hogy jó, egy törött monitorból bontott darab), Black&Decker BL 350 dekopírfűrész - hibás: a forgó mozgást alternálóvá alakító ?himba? törött, motor stb. jó, 8 db (DFT 530-18) + 2 db (L18D) előtét 18W-os compact fénycsőhöz, vegyes: trafólemez, 10 db compact fénycső foglalat, csatlakozók, Nokia ACP-7E dugasztáp (7,7V, 355mA); Posta, foxpost: megoldható.
Szia,
Ha még nem jelentkeztek, a 3 exit lámpának nagyon örülnék, ha el tudod foxpostolni őket.
Ingyen vihető Gyári nagy méretű Poszterek , 12 csomag , egyenként 5x2 Poszter. Matricák , Hangszóró rács 1 dobozzal , valamint a gyártók által a hangszórók hoz adott hangszóró vezeték , kb. 6-8 kg , 0,25-0.35 , 0.5 ,0,75mm vegyesen. Lehetőleg ne Réz gyűjtők jelentkezzenek.
Helló!
Rendben. Ezúttal akkor jössz, amikorra megbeszéljük? Írj privát üzenetet! Üdv: Péter
Szia esetleg postázod is a bazárokat? Sajnos elég messze vagy tőlem.
Ami marad, azt elhozhatod az egri találkozóra, jövő szombaton.
Kapsz cserébe egy paprikás krumplit. De ha nem hozol semmit akkor is kapsz.
Ü dv ! Szívesen becsomagolom ,de az érdeklődő intézze a szállítást .
Poszterek : 85x12cm karton csőben vannak . Matrica kb. 10kg. Egy 60x40 dobozba fér el. Rács :50x40 doboz.
Rendben utána nézek hogyan jutna el hozzám aztán meglátjuk ha nem jön össze meghagyom másnak
Szia, a dekopírt elvinném holnap.
Rendben.
A továbbiakat beszéljük meg privát üzenetben. Üdv: Péter
Miskolcon ingyen elvihető a képen látható rádió alkatrésznek vagy használatra. Működni működik skálája nem mozog vagy nincs benne.
Veszprémből elvihető a képen látható rádiós lemezjátszó. Csak a lemezjátszó "mechanikája" működik.
Postázom is, de nagy
Úgy fest el kell engedjem átadom másnak a lehetőséget,azért köszönöm!
Üdv !
Rendben. A találkozóra talán kitudom vinni . Ott átveszik és szétosztják eddigi ajánlat szerint.
Érdekel? - Viheted.
Hová és mikor jönnél érte? A többi magánban.
Ingyen elvihető Samsung tv.
Helyileg Dunakeszin van, de pesten is megoldható az átvétel. Tibi
Sziasztok! Felajánlanám ezt a laptop alkatrész pakkot. Egy pakk részeként (P1-es laptopok kellettek) vettem de nekem nincs rájuk szükségem. Főleg burkolati elemek, néhány kijelző, billentyűzetet, 1-2 alaplap. A pakkot egyben lehet elvinni Budapest, Újpest, káposztás Megyerről. Kocsi szükséges hozzá! Eléggé útban van így nem kívánom félre tenni. Ha lát bennük valaki fantáziát akkor hajrá. Különben viszem az elektronikai hulladékba.
Üdv! Mikor Jó Neked? Péntek estefelé Vagy hétvégén korán?
|
Bejelentkezés
Hirdetés |