Fórum témák
» Több friss téma |
Hi
Továbbra is érdekelne, hol lehet neten ilyen (vagy hasonló két tengelyes, potméteres) joystick-ot venni. Kép: Hivatkozás Kép: Hivatkozás üdv
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy hol kapható HA12019 tip. Hitachi VFD meghajtó IC? Vagy, hogy egyenértékű-e vele a HA12010 ?
Nem tudom hirtelen hol lehet kapni őket, a másodikat lehet a HQVideo-nál, de hogy nem egyformák az biztos.
HA12019: RECORDER LEVEL METER HA12010: FLT DRIVE Üdv, Tamás
Nah éppen ezért kérdeztem mert a 12010-est lehet a HQ-nál. És azért jutott eszembe, hogy az is jó, mert az utóbbi IC adatlapján ez olvasható:
Jah, akkor nem szóltam, bocsi
![]()
Sziasztok, az én problémám annyi lenne hogy 3pdt lábkapcsolót merre lehet kapni?( Ennek 9 lába van) a Lomexben van ugyanilyen csak 3 láb mínusz
![]() Tud valaki segíteni? Bővebben: Link
Keresnék tornyokon árbócokon látható piros jelzőfény fellelhetőséget. Próbálkoztam már gugliba is de nemtudom milyen keresőszót használjak rá!! Magasságjelzőre teljesen más hoz.Igazából nemis tudom mi a hivatalos neve ennek a lámpának.Akinek van valami jó ötlete írjon már.
Köszi
lehet szerintetek Budapesten valahol kapni 1.27mm raszterű próbanyákot SMD cuccokhoz?
köszi szépen előre is!
Sziasztok!
Tudja-e valaki hol tudnék beszerezni néhány db APM3055L N-csatornás MOSFET-et? Létezik itthon is kapható helyettesítője? Vagy milyen olcsó hardverből lehetne kiszerelni? Sajnos a külföldi forgalmazók min 300$ vásárlás + 20$ postázás ellenében küldenének. Ez kicsit gázos. Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni. Zoltán
hello!
tud valaki elektrotechnikai üzletet Érd-en? idáig csak "nagyáramú" boltot találtam, de ott még ledet se kapni. köszi!
A nagyobb gyártóknak van ilyen gyártmánya, pl Telemecanique-nak is. A MILE-nél kérdezzd meg, ott biztos tudnak adni.
Talán ezzel lehetne helyettesíteni:
NTD3055L104G Lomex-ben kapható. Bár a tokozását ideírhattad volna, vagy legalább egy kis fényképet, hogyan kéne kinéznie.
Szia Norberto!
Köszönöm a segítséged, csatolom amit össze tudtam szedni. A tokozás TO-252. Elég sok alaplap és VGA kártya hibáját okozza ennek az alkatrésznek a meghibásodása. Kipróbálom amit javasolsz még ha egy kis barkácsolással jár is. Üdv: Zoltán
riasztósbolt, motoros kapu bolt?
piros villogó lámpájuk szokott lenni
Sziasztok.
Esetleg tudja valaki, hol lehet BB204G varicap diódát kapni? Köszi a segítséget
Itt kérdezz rá, hátha kapsz tőlük.
Köszönöm a tippet.
Ilyen boltra nem is gondoltam.azokból lehet hogy tudok barkácsolni valamit, csak az lenne a csúcs ha ráadásul üveg lenne a búrája, mert akármilyen is a műanyag a fény megeszi.
SZamóca: köszi a tippet, de hasonló (vagy még nagyobb) cégnél dolgozok mint amit ajánlottál, és az árakkal kissé el vannak szálva mind a Telemecaniqe, meg a többi gyártó is. BARTEC-nek tudom hogy van ilyen lámpája, de az meg EEx minősítésű úgyhogy az ára is az. Köszi a hsz.-kat
Üdv.
10kohmos lineáris potit keresek 270°-osat,valami jobb minőségűt. Mondjuk úgy 1000-1500HUF-körül. Aki tud lelőhelyet kérem közölje.
Helló!
Azt szeretném megtudni hogy mi a neve, és hol kapható "műanyag hullámpapir" fekete vagy más sötét színben. (nem polikarbonát táblára gondolok) Köszönöm ha tud valaki segíteni.
Igen onnan hoznak,de mindenben nem felel meg...
Tulajdonképp nekem 3 fordulatos heli felelne meg igazán,de kiegyeztem egy 300°-os tipussal.
Ha olcsón akarsz jót, akkor ajánlom az elektro konthába a 10k 4W huzal potijukat
![]() ![]()
Még 3 fordulatos helit is találtam (legalábbis pdf-ben),megérdeklődöm valóban van-e raktáron.
Viszont az oldalt csak üggyel bajjal tudom olvasni,az egyes áruk "össze vannak csúszva".
Sziasztok
Kérdezém hogy hol lehet itt magyarországon kapni "középkivezetéses" potmétert. Tudom off, de leírná valaki hogy tulajdonképpen mi is az a "középkivezetéses" potméter? Köszi szépen
Hello!Azt szeretném megtudni hogy hol vagy miben tálálok Hall IC jeladót?Mert jeladós gyújtáshoz kéne.Vagy az lenne az ami a képen van(kis fekete háromlábú) (elég rossz minőségűek a képek)?Ezeket a gépem régi tápegységében találtam.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |