Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Reggeli ujjgyakorlat. Katt IDE!
A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2022
Miért hivatkozik a hozzászólás saját magára?
Mert reggeli ujjgyakorlat! Hányszor nyomtál rá?
Kétszer, mire felfogtam, hogy mi van. Azért annyira nem jött át nekem viccesnek, mint gondoltad.
Azt hiszem, én elrontottam, mert most éppen este van...
Jó, hát idővel változik minden...
40 éve egészen más volt a kora reggeli ujjgyakorlat.
Pár hónappal ezelőtt:
Látom Apám nitrohígítóba mosogatja az olajos alkatrészeket. Mondom neki: -Te , fater, miért azt a mocsokdrága nitrot használod, amikor ott a kannába a benya?! Erre ő: - Dehát 400 a benya. -Az lehet, de a nitro meg 700, tudsz számolni? .... Napjainkba: Látom fater már megint a mocsokdrága nitroba mossa a zsíros alkatrészeit. Megint kérdőrevonom. Erre: -800 a benya, hát jóhogy a nitroval mosom. erre én. -Az lehet, hogy 800, de azóta a nitro meg 1.400!!!
Mire ő: Jajj, hát sehogy nem jó neked )))
What is this? Ez Székesfehérváron van.
Szerintem egy külső vezetésű gázcső van védőbecsomagolva vele! Nem rossz ötlet, engem is idegesít hogy egy ilyen erejű dolog csak úgy csupaszon kígyózik a falon.
Remélem, hogy le van tömítve a vége (nem látszik), nehogy beleköltözzön pl. darázs vagy valami hasonlóan kellemetlen.
Részlegesen.
Ügyes vagy.
Azt a vékony kábelt is el lehetett volna dugni valahová, hogy ne "fityegjen ott"...
Idézet: „engem is idegesít hogy egy ilyen erejű dolog csak úgy csupaszon kígyózik a falon.” Milyen ereje van egy gázcsőnek?? Hogy kellene neki kígyóznia?? A reduktor után csak 30mBar van, ennél nagyobbat pukizok!! Ráadásul nagyobb nyomásesés esetén a reduktor lezár!!
Csak arra gondoltam, hogy ha jön a Mikulás, akkor nehogy beleakadjon a Rudy szarva, mert letépi a helyéről! Az hogy 30mBar nyomás van benne, azt nem tudtam, de amiben gáz van, annak én alapból kezit csókolommal köszönök!
Mihez kösse ki az állatokat a Miki, mikor a kéményen épp lefelé kúszik?? A kéményt nem éri át, a villanykanóctól fél, az antenna bökdösi...maradt a gázcsőő!!
Klíma csőre tippelnék, a madarak szeretik lerágni a hőszig héjat, gondolom a tulaj már megunta folyton pótolni.
Értelmes klímás nem csinál ilyen védelmet , ha kültéren viszi a csövet kábelcsatornába teszi , inkább gáz cső lehet ami ugye nem kerülhet a szigetelés alá és talán az okos gazda-vagy a mégokosabb gázszerelő rátett egy gyönyörű félbevágott csatornacsövet .
A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2022
Kire szokták mondani, hogy "Fasorba' se vagy."? (pestiek előnyben )
Bár pesti vagyok, de inkább csak találgatni tudok...
Azt gondolom, a jelentése kb. az, hogy "nem számítasz", "kevés vagy", "messze vagy a nagyoktól, akik igazán számítanak". Az eredete pedig talán onnan jöhet, hogy a kevésbé fontos elvtársak már csak a Gorkij-fasorban kaptak helyet. Így aki még náluk is lejjebb volt (az ő szemükben), az még oda sem jutott el. Visszakérdezek: Hogyan hívják ma a Gorkij-fasort? És miről maradt le, aki csak ott kapott helyet?
Városligeti fasor lett belőle.
Azért az orvosoknak is vannak szövegeik:
Fekszek ott az asztalon, kérdezi: - Minek növesztette? - Nem értem, mit kérdezett? - Mi a fenének növesztette ekkorára?
Fasorra gondoltam én is, de az emlékeimben az Ajtósi Dürer sor még fasorként élt. Nem tudom, miért. Többször is tornásztam előtte a Hősök terén május elsejéken.
Biztos voltam benne, hogy legtöbben a lekicsinylő szitok kifejezésre asszociálnak. A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2022
Az Ajtósi Dűrer fasor a városliget keleti szélén van, a Városligeti fasor, meg nagyjából a közepén.
Egyébként ne aggódj az utcanevekkel kapcsolatban, én itt születtem, éltem eddig 77 évet, és nekem is sokszor térképet kell néznem a sok átnevezett utca miatt. A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2022
Bizony, az a Szilágyi Erzsébet, Gorkij, Hősök, etc, de nem az Ajtósi.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |