Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Reggeli ujjgyakorlat. Katt IDE!
A hozzászólás módosítva: Aug 12, 2022
Miért hivatkozik a hozzászólás saját magára?
![]()
Mert reggeli ujjgyakorlat! Hányszor nyomtál rá?
![]()
Kétszer, mire felfogtam, hogy mi van. Azért annyira nem jött át nekem viccesnek, mint gondoltad.
Azt hiszem, én elrontottam, mert most éppen este van...
![]()
Jó, hát idővel változik minden...
40 éve egészen más volt a kora reggeli ujjgyakorlat.
Pár hónappal ezelőtt:
Látom Apám nitrohígítóba mosogatja az olajos alkatrészeket. Mondom neki: -Te , fater, miért azt a mocsokdrága nitrot használod, amikor ott a kannába a benya?! Erre ő: - Dehát 400 a benya. -Az lehet, de a nitro meg 700, tudsz számolni? .... Napjainkba: Látom fater már megint a mocsokdrága nitroba mossa a zsíros alkatrészeit. Megint kérdőrevonom. Erre: -800 a benya, hát jóhogy a nitroval mosom. erre én. -Az lehet, hogy 800, de azóta a nitro meg 1.400!!!
Mire ő: Jajj, hát sehogy nem jó neked
![]()
What is this? Ez Székesfehérváron van.
Szerintem egy külső vezetésű gázcső van védőbecsomagolva vele! Nem rossz ötlet, engem is idegesít hogy egy ilyen erejű dolog csak úgy csupaszon kígyózik a falon.
Remélem, hogy le van tömítve a vége (nem látszik), nehogy beleköltözzön pl. darázs vagy valami hasonlóan kellemetlen.
Részlegesen.
Ügyes vagy.
![]() Azt a vékony kábelt is el lehetett volna dugni valahová, hogy ne "fityegjen ott"...
Idézet: „engem is idegesít hogy egy ilyen erejű dolog csak úgy csupaszon kígyózik a falon.” Milyen ereje van egy gázcsőnek?? Hogy kellene neki kígyóznia?? A reduktor után csak 30mBar van, ennél nagyobbat pukizok!! Ráadásul nagyobb nyomásesés esetén a reduktor lezár!!
Csak arra gondoltam, hogy ha jön a Mikulás, akkor nehogy beleakadjon a Rudy szarva, mert letépi a helyéről! Az hogy 30mBar nyomás van benne, azt nem tudtam, de amiben gáz van, annak én alapból kezit csókolommal köszönök!
Mihez kösse ki az állatokat a Miki, mikor a kéményen épp lefelé kúszik?? A kéményt nem éri át, a villanykanóctól fél, az antenna bökdösi...maradt a gázcsőő!!
![]()
Klíma csőre tippelnék, a madarak szeretik lerágni a hőszig héjat, gondolom a tulaj már megunta folyton pótolni.
Értelmes klímás nem csinál ilyen védelmet , ha kültéren viszi a csövet kábelcsatornába teszi , inkább gáz cső lehet ami ugye nem kerülhet a szigetelés alá és talán az okos gazda-vagy a mégokosabb gázszerelő rátett egy gyönyörű félbevágott csatornacsövet .
A hozzászólás módosítva: Aug 19, 2022
Kire szokták mondani, hogy "Fasorba' se vagy."? (pestiek előnyben
![]()
Bár pesti vagyok, de inkább csak találgatni tudok...
Azt gondolom, a jelentése kb. az, hogy "nem számítasz", "kevés vagy", "messze vagy a nagyoktól, akik igazán számítanak". Az eredete pedig talán onnan jöhet, hogy a kevésbé fontos elvtársak már csak a Gorkij-fasorban kaptak helyet. Így aki még náluk is lejjebb volt (az ő szemükben), az még oda sem jutott el. Visszakérdezek: Hogyan hívják ma a Gorkij-fasort? És miről maradt le, aki csak ott kapott helyet?
Városligeti fasor lett belőle.
Azért az orvosoknak is vannak szövegeik:
Fekszek ott az asztalon, kérdezi: - Minek növesztette? - Nem értem, mit kérdezett? ![]() - Mi a fenének növesztette ekkorára? ![]()
Fasorra gondoltam én is, de az emlékeimben az Ajtósi Dürer sor még fasorként élt. Nem tudom, miért. Többször is tornásztam előtte a Hősök terén május elsejéken.
Biztos voltam benne, hogy legtöbben a lekicsinylő szitok kifejezésre asszociálnak. ![]() A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2022
Az Ajtósi Dűrer fasor a városliget keleti szélén van, a Városligeti fasor, meg nagyjából a közepén.
Egyébként ne aggódj az utcanevekkel kapcsolatban, én itt születtem, éltem eddig 77 évet, és nekem is sokszor térképet kell néznem a sok átnevezett utca miatt. A hozzászólás módosítva: Aug 23, 2022
Bizony, az a Szilágyi Erzsébet, Gorkij, Hősök, etc, de nem az Ajtósi.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |