Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Milyen hangszóró ez?
Szia!
köszi az infót. Azt gondoltam, hogy annyira nem jó fajta, mert már próbáltam egy másik 13cm-es helyett, és ....hagyott kivetni valót maga után. Az mit jelent egyébként, hogy "tőlünk van"? üdv.: Zoli
Hali!
Haveromnak van egy pár hangszórója, megvenném tőle, de nem tudjuk hány Ohm-osak, csak annyit, amennyi a képeken látszik, meg hogy 165mm az átmérője. Ha valaki találkozott már ilyennel, segítsen plz!
hali
mérj rá a kivezetésekre ohm-mérővel. de a gatyámat tenném rá, hogy 4 ohm.
Több mint valószínű 4ohm-os mert autóba való mivel car system.
Sziasztok!
Van egy Tesla ARN 6608-as hangszóróm. Tudnátok róla valamit mondani pl. magas, közép vagy mély? Az osztálytársam azt mondja hogy neki is van ilyen hangszórója és ez szerinte mély. Ha kell akkor holnap tudok róla fényképet feltenni. Előre is köszi!
Rádiót építek és abba akarom beletenni. Vagy inkább tegyek bele mást?
Ez egy 60W-os,8 Ohmos, 20cm-es Tesla gyártmányú mély.Kell még egy magas és mehet dobozba.
Ha zárt dobozba teszem magas nélkül akkor milyen hangja lesz?
Sziasztok! Szeretnék segitséget kérni! Hozzájutottam két darab 13 cm-es sony 1-529-260-11 számmal ellátott hangszóróhoz és erről szeretnék megtudni adatokat mert szeretném őket ládába rakni szoval hangfalat akarok belöllük ! Egyébként a mágnes az 8 cm átmérőjű rajtuk! Ha valaki tud róla valamit akor szivesen fogadnék róla adatot! :yes:
Valami képet mutass róla légyszi, hátha láttam-mértem már iylet.
Oks ittvan 2 kép!
Hell,0 nekem egy olyan kérdésem lenne hogy ez a tipusu hangszóró, Hangositásra van? vagy jó disco zenékhez is? add bassust? "12"/305mm) öntvénykosaras profi mélyhangszóró, max.terhelhetőség 550W, frekvenciaátvitel 50Hz - 6kHz, érzékenység 94dB/1W/1m, 8 Ohm. 70 OZ mágnes. Tömeg 7 kg. " buli célokra kellene, és hogy elég nagyot szól-e? vagy inkább érdemesebb venni egy ilyet Mély hangszóró, 12", 200W RMS, 40Hz - 5kHz, 97dB/1m/1W, 8Ohm, 5kg ?
Ezekből az adatokból sajnos nem tudjuk meg.
Hello. Valaki tudna erről a hangszóról többet mondani? Nekem nem sikerült kihámozni semmit. Mekkora lehet? Hány ohm, és watt? Elég régi darabnak tünik. És sehol egy márkanév. Előre is köszönöm a választ.
Valószínűleg egy szélessávú, mivel dupla kónuszos. Az impedanciáját egy egyszerű kézi műszer segítségével lemérheted. Azt hogy hány W os azt is ki lehet valahogy számolni biztosan, de azt nem tudom. Ahhoz lehet hogy kell a csévetesten lévő huzal vastagsága.
Sőt P=U*I Tehát rákapcsolsz egy bizonyos feszültséget és leméred hány mA folyik, majd kiszámolod a kapott értékekből a telljesítményét. Szerintem váltakozó feszültséggel kell elvégezni a számolást, elvégre is váltó áramról megy a hangszóró! (Jobbik esetben persze )
Ezcsak egy tipp volt, soha nem csináltam ilyet de ezt nem tudtam :hide: bocsi.
PHI hangszóró, gitárhsz és szélessávú keveréke 25W körüli terhelhetőséggel, 95-7dB körüli érzékenységgel. T-S paramétereiben hasonló, mit a régi RFT-k, magas fs, alacsony mozgó tömeg, rossz elektromos paraméterek (1,0 körüli Qts).
Hali!
Van egy hangszóróm, amiről csak annyit tudok hogy 12 ohm-os (azt is csak kimérés után...). Vajon milyen (legfőkébb hány wattos) lehet? A memrán átmérője 11cm, a mágnes átmérője 8cm, a mágnes magassága 2,6-2,7cm. Az egész hangszóró magassága kb 7cm.
Sziasztok. Azt szeretném megkérdezni hogy tudjátok e hogy ez milyen fajta hangszóró?? Anyit tudok róla hogy öntvénykosaras 15 colos de semmi mást nem tudok róla sajnos: :no:
A segítséget előre is köszönöm!
Sziasztok, valaki nem tud valamit, JVC S44B hangsugárzókról, videoton kori hangfalról lenne szó, gugli egyszeűen nem mond semmit, három utas, hangsugárzó.
Köszi előre is.
Valami kozepsugarzonak nez ki ugy 6-10 VA -nek nez ki gondolom 5W-ot kibir huzamossan . Ha kozephangszavba van kotve kibir 10W-ot is csucsokba lenyeges halhato torzitas nelkul. Ilyesmi van hangfalaimba ott rairtak hogy 20W , de ugyanolyan mas hangfalban 10W majd 6 es 8W-os is volt pontossan ugyanaz a hangszoro volt mind...valoszinuleg attol fugg mit akar a kliens.
De van kozelteri monitor-om kb ugyanekkora hangszoroval ami a melyet is jol viszi ugy 10W-ig. |
Bejelentkezés
Hirdetés |