Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba
Kedves paksi látogatáson résztvevők!
Már szinte mindjárt eljön a paksi látogatásunk napja. Ezért: 1. Kérem, indulás előtt nézzétek meg, hogy elraktatok-e a fényképes személyi igazolványotokat, amellyel beregisztráltatok. Kétszer is nézzétek meg! 2. Kérem mindenki tiszteljen meg mindenkit, és persze önmagát is, hogy időben megérkezik. Legkésőbb a Paksi Atomerőmű Északi porta előtti parkolóba 9:30 - ra. 3. Ha valakinek gondja adódik kérem időben értesítsen. Itt a fórumon, a privát üzeneteket út közben is figyelni fogom (nem én fogok vezetni). 4. A végleges beosztást csatoltam. (Semmi nem változott.) Köszönöm! Ennyi lenne. Minden résztvevőnek kellemes időtöltést kívánok és jó utat! Hamarosan találkozunk! sany
Vissza felé szeretnék tenni valamilyen ingyen felajánlást amit útközben elvihettek. Holnap körbe nézek mik vannak a padláson.
Majd a reaktor mag melegít benneteket.
Vagy kis gőzfürdő, ilyen időben nem árhat valamelyik aknában. De még lehetőség a dunai kifolyónál egy kis csobbanás is. Tiszta wellness lenne.
Utóbbit egyáltalán nem javaslom!
42.000 T/h-val "csurog" kifelé a víz, egy kisebb szökőár formájában, olyan örvények vannak, hogy ihaj. Ha ott vízbe esik valaki, abból újsághír lesz, mikor megtalálják mondjuk Bajánál.
Szóval, ma ismét jártam arra -jól láttam a minap, ténylag lecserélték a táblákat.
-PAKS II van kitéve az "Északi bejáró"-nál. (A délinél meg MVM Paksi erőmű Zrt, vagy ilyesmi. Azt nem jegyeztem meg, iszonyú hosszú. Van vagy öt szó ) A hozzászólás módosítva: Nov 15, 2022
Már néhányan kérdeztétek tőlem, hogy lesz-e változás holnapi nappal kapcsolatban.
Ezért megírnám, hogy ez idáig sem e-mailben, sem telefonon nem kaptam olyan jelzést amely szerint valamelyik program módosult volna. Tehát maradunk az eredeti tervnél.
Haza felé jövet elhozza tőlem valaki a kicsi bográcsot? Már nem kell mert van másik. 4 óra előtt mindig otthon vagyok.
Nem tudom elhozta-e valaki a bográcsot, pedig lett volna belevaló.
De volt más komoly megfontolandó kérdés is, például "bemászni, vagy nem mászni be?".
Sziasztok!
Csatlakoznék én is ,hálás köszönet a szervezőknek!Nagyon hasznos ,érdekes kirándulás volt! Album hamarosan! TJ
Kedves Sany!
Én is köszönöm a szervezést és nagyon örülök, hogy ismét meglátogattatok bennünket! "Csaxólok", hogy már lennének jelentkezők a következő erőmű-látogatásra... Remélem, mindenki épségben hazaért, üdv: Viktor
Tavaszra (március-április) jó lenne egy következő erőmű-látogatás.
Örülnék, ha valaki megszervezné, ha nem vállalkozik senki, akkor én szervezem Néhány kollégám és a lányom kimaradt.
Kedves Viktor!
Én köszönöm, hogy a szabadnapod ránk áldoztad, amit az erőműtől tisztes távolságban is tölthettél volna, mégis velünk voltál. A hozzászólás módosítva: Nov 17, 2022
Én köszönöm, hogy ilyen sokan jelentkeztetek, és hogy eljöttetek.
Gafly fórumtársunknak külön köszönöm, az étkezés lebonyolítást. A hozzászólás módosítva: Nov 17, 2022
Hát igen, itt elmerengtem, hogy beférek-e ebbe a lyukba, de végül úgy döntöttem nem kíséreltem meg a bemászást, féltem, hogy beszorulok.
Sanyinak (sany) köszönjük szépen a szervezést, nagyon jól éreztem magam, és szintén Sanyinak (szs) köszönöm szépen a szállítmányozást, élmény volt Veletek utazni. Gabinak pedig az étkeztetés lebonyolítását köszönöm! És itt a Paksi Füles, aki sajnos nem volt valami fotogén alkat. A hozzászólás módosítva: Nov 17, 2022
Számomra ez természetes, hiszen jómagam is tagja vagyok ennek a fórumnak és mindig örömmel tölt el, ha érdeklődtök a munkánk iránt. Ha majd ismét úgy döntötök, hogy látogatást szerveztek hozzánk, újfent számíthattok a "lábatlankodásomra".
Hú, tényleg Gafly, én is köszönöm, hogy ilyen fini halászlét intéztél!
Köszönöm a szervezést, nagyon örülök, hogy várólistáról sikerült bejutnom.
Igazán jó nap volt!
Sanyinak a szervezést, Zsoltnak a fuvart (kissé kalandos volt, de tanulságos ), Gaflynak a kaja szervezést köszönöm.
Én is köszönöm a szervezést, és az autókázást.
A fórumot terheljuk fotókkal, vagy máshová töltsük fel esetleg? Nálam kb 20db össz 5MB
Lesz feltöltési lehetőség, Topi jóvoltából, ahova majd fel lehet tölteni a képeket.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |