Fórum témák
» Több friss téma |
A Rádiotechnika újság nem szabad mű, így utánközlése a kiadó írásos beleegyezése nélkül tilos. A topik, egy elfeledett cikk idejének-helyének megkeresésére fenntartott, nem szkennelt változatok utánközlésésre.
Köszönjük!
Sziasztok! Valamikor a 60-as vagy 70-es években az egyik RT címlapján látható volt az EMV vállalat kis csapata, akik éppen akkor adtak át egy TV adóberendezést. Talán a kab-hegyi, de nem biztos. Tehát 4-5 fő volt a képen. Az egyik az édesapám. Sajnos nem találom ezt a számot, átlapoztam ami megvolt.
Ha valaki megtalálja, hálás leszek érte... Köszönöm.
A szentesi torony egyik sugárzójának szerelése.
Üdv: gkari
Tehát a gyanúsított az 1960 januári szám.
Neked megvan kézzelfoghatóan (mert akkor nem létrázok, meg közelebb is vagy helyileg )?
Nem ez az. Az a kép egy beállított beltéri kép volt emlékeim szerint...
Megvan djvu-ban és pdf-ben számos régi szám, de nem találtam. Vagy azért mert ügyetlen vagyok, vagy mert rosszul emlékszem, és más ipari folyóirat borítója volt. De nekem az RT rémlik csak.
Csak DVJU van, de azt szívesen küldöm email - al(-el).
Nem nekem kell, de valószinűleg ebben a számban van cikk is róla.
Vagy az említett 20 éves időszakban. Nekem akár lehet meglehet papírformában is, de létrára kell mászni, stb...
Pont ma olvastam a cikket a metrón hazafelé, az 1971 évkönyvben van egy cikk az EMV színes tv adójáról.
Ott vannak felsorolva a képen szereplők nevei, a Színes televízióról Hetényi László cikke. 167 oldal A hozzászólás módosítva: Nov 29, 2022
Most látom hiányoznak a felvételről: Ecseri Antal (UHF keverő és erősítő)
Nagyon köszönöm, ez a cikk is érdekes, de valóban nem ez az a kép.
Szia!
.djvu formátumban megvan, ha ez jó.
Köszönöm, persze jó.
@ nyamnyam - nem tudom, mit kell csinálni a letöltéshez, valószínű regisztrálni?
Köszönöm, Te tényleg segítettél, regeltem és megvan.
Jó reggelt!
Ha valaki át tudná küldeni nekem Piret Endrének a RT 1987 januári számában megjelent FM rádó cikkének a második (esetleg további) folytatását, azt hálásan megköszönném. Az első része az 1986 decemberi számból megvan, ezért remélem, hogy a 87 januáriban folytatódott, de biztos nem vagyok benne. Köszönöm szépen!
Elküldöm az évfolyamot, de egy email kéne hozzá.
81Mb
Kedves tufatofu,
Bocsánat azt hittem, az adatlapomon ott van a mélcímem, de tévedtem. ***** (az itteni nevemtől picinyt különbözik) Köszönöm szépen! E-mail cím törölve! A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2023
Moderátor által szerkesztve
Kedves Bandi!
Megjött, benne van a keresett cikk. Köszönöm szépen!
Sziasztok,
Keresem a RT 1998-as évfolyam lapjait. Köszönöm, ha Valaki tud segíteni. Üdv...
Én is.
Utánnyomásról nincs hír.
Egy kis türelem és a radiovilag.hu honlapon ott lesz a megrendelő, postázzák.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |