Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni. Idézet: „úgyis azt mondta múltkor hogy eljön egy nyomtatóért is csak nem ért ide” Szerintem ezen már régen átszáguldott az emlékezet odvas foga.
Ingyen elvihető - valami riasztó ki-be kapcsoló, vagy programozó lehet. Hogy működik-e nem tudom.
Tök jó, hogy Gafly-val mindketten ugyanazt írtátok...
Ráadásul egyet is értettem veled! Remélem nem probléma?
Üdv!
Szia!
Ha esetleg csomagküldést is vállalsz, akkor szeretném elkérni. Természetesen utalom a költséget.
Jelentkeznék másodiknak.
(Sok dolgot fogok postázni mostanában, nem lenne túl nagy macera nekem elmenni érte és elpostázni Vision61-nek)
Egy kupac hálózati kütymüty + 1 antennaerősítő elvihető Bp. 17.-ből. Van benne egy csomó
kábel, vezeték, roncs fénycsőtartozékok, kapcsolók, dugók, stb... Aki eljön érte, az csemegézhet további temérdek apróságból, amiket nincs erőm mind listázni. Cserébe elfogadok földelt lengő aljzatot, de nem feltétel.
Márkóról/Veszprémből elvihető az alábbi régi LCD TV, illetve egy kis HP usbs hangszóró. Előbbi elvileg működik, kérésre kipróbálhatom (nem tudom mivel meghajtani, csak bekapcsolni), utóbbi biztosan nem.
Postázni ér, ha találok dobozt. Kelenföld környékén is át tudom adni egyeztetés alapján.
Ha működik a tv, szívesen elfogadom.
Az USB-s hangszórót köszönettel elfogadnám, Kelenföldön át tudom venni.
Típusszámot tudnál hozzá mondani? Ha USB-ről játszik zenét, akkor örülök neki, ha csak a tápot kapja onnan, akkor inkább átengedem másnak a lehetőséget. A hozzászólás módosítva: Dec 1, 2022
Szia!Ha esetleg img-nek nem felelne meg,akkor jelentkeznék!
Köszi!
Tudod mit: legyen inkább a tiéd mert eszembe jutott, hogy van még pár vezetékes hangszóróm amiket nem is használok, ha megtalálom őket meghirdetem itt.
Sajnos csak tápot kap USB-ről Csatoltam róla egy képet. De nem működik, hiába szép csilli-villi.
Minden elkelt akkor, privátban megbeszéljük a többit.
Oké, akkor Töröcsik Tibor a nyertes: "ha megnyerte, hadd vigye"!
Írok....hangszórók is majd érdekelnek ha felrakod,sasolom....himemade hangosítást tervezek a műhelybe,filagoriába....majd látom miből mit hozok ki.Barkács szellem a lényeg!
Szia !
Átadom a lehetőséget , én is azért jelentkeztem rá ,hogy vision61-nek tovább küldjem ... A hozzászólás módosítva: Dec 1, 2022
Ne várj tőlük sokat, mert csak 3 W-os Genius PC hangszórók, ráadásul minimum egy poti tisztítással kell kezdeni, mert nagyon recsegnek (de legalább a kábeleik nincsenek megtörve).
Szia! A Tv-t Kelenföldön tudom átvenni, ahogy írtad! Köszönet érte!
Ingyen elvihető 1db hibás Western Digital Caviar Green WD20EZRX -2TB-os PC 3,5 HDD
Főbb adatai: Kapacitás: 2 TB Fordulatszám: 7200 rpm Cache mérete: 64 MB Maximális adatátviteli sebesség: 6 Gbit/s Csatlakozó: SATA3 Méret:Átmérő-3,5 inch Posta, van: MPL automatában: 995,-Ft Postán maradó (csomag): 1600,-Ft Házhoz: 1 790,-Ft A hozzászólás módosítva: Dec 3, 2022
Foxposttal el tudod küldeni? Köszönettel venném. Egyébként mi a baja, hogy megválsz tőle?
Szerk.: Ja már látom: meg lett bontva. A másik oldaláról nincs fotó, legalább az elektronikája ép? A hozzászólás módosítva: Dec 3, 2022
Nem tölt be, és hibát ír ki....Foxpost nincs, az az tőlem messze van...
Értem, köszönöm. Arról tudsz valamit, hogy ki feszegette szét és miért? Mert ha előtte nem töltött be és hibát írt, akkor ez után már biztosan nem fog.
Jelen állapotában nekem a postaköltséget sem éri meg, átadom másnak a lehetőséget (mondom ezt úgy, hogy adatmentéssel foglalkozom, de még donornak sem ér annyit). Vidd el az elektronikus veszélyes hulladékok lerakóhelyére, mert jelen állapotában oda való. Ha szerencséd van, akkor nem kell fizetned, hogy ott hagyhasd.
Leégett Samsung SC43U0 porszívó elektronika vihető donornak vagy bármi másnak. BTA416Y van benne ha jól látom. Ugyanitt a többi része is törés vagy más hiba miatt. Szeretjük a gyümölcsöt.
A hozzászólás módosítva: Dec 3, 2022
Ha pár hónapot vársz, lomtalanításon mindig vannak ilyen porszívók, lesz motor bele. De az is lehet teljes hibátlan porszívó is
Na, az aztán eleve egy jó nagy vicc, hogy a hulladékudvarban fizetni kelljen azért, hogy az elektronikai hulladékot ott hagyhasd.
Én egyszer vittem el egy-két félig kibelezett elektronikát - számítógépház, üres TV doboz, stb. - amit persze nem is akartak bevenni, mert hogy az "nem teljes". Vagy - ott van minderre a legklasszikusabb esetünk, a használt autógumi. Amikor megveszed, az árában már eleve benne van valami környezetvédelmi termékdíj, amit persze az árban kifizettetnek veled. Aztán amikor elkopik és vinnéd leadni hulladékba, már eleve nem is minden kerületben veszik át (fővárosi viszonylatban nézve), ahol pedig egyáltalán méltóztatnak átvenni, ott fizetni kell érte, mert hogy a gumi állítólag veszélyes hulladék! Na persze! Hogy mitől veszélyes, máig nem tudom? Talán annyira veszélyes, mint pl. a pala cserepek, vagy az eternit tetőfedő hullámlapok, mivel állítólag azbeszt van bennük. Naés akkor mi van? Alapjában véve - egyáltalán nem kell megenni. Bezzeg az autóguminál sokkal veszélyesebb ólomtartalmú autó-akkumulátor! Arra rögtön úgy "lecsapnak mint gyöngytyúk a takonyra" ... Magyarországon bizony - elég érdekesen értelmezik magát az egész környezet-védelmet. |
Bejelentkezés
Hirdetés |