Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Gyula lemondott a zöld dobozkáról, ami egy karácsonyfavillogó vezérlője, úgyhogy fel tudom adni postán neked
Köszönöm! És külön köszönöm Gyula10 fórumtársunknak is! Írok PÜ-t.
Tényleg senkit nem érdekel ez a csomag? Azóta megtoldottam az alábbiakkal. A FLUKE dobozka üres, várja a bele szánt kütyüt. A BT-06 modul működik, de nekem nem jó verzió.
Csak együtt vihető a múltkorival együtt + ahogy írtam, zsákbamacska is jár hozzájuk. A hozzászólás módosítva: Dec 16, 2022
Sziasztok !
Ajtókitekintő ( kukucska ) ingyen elvihető, a kamerát és a monitort összekötő szalagkábel csatlakozója leszakadt. Postára, futárra nincs időm. Kizárólag személyesen vehető át Budapest XVI.-kerületében.
Igényt tartanék a képen láthatókra (is). Örömmel elfogadnám őket. Hová kell mennem értük? De ezt már privátban.
Ez mind elvihető a XVI. kerületből, vagy a IV. kerületből. Kenyérsütő gép, mely szép állapotú, működik, de csak az egyik lapátja forog. Sok apróság, köztük TV-s alkatrészek. Fülhallgatók és részeik. Ha valaki egyben örülne az egésznek, azzal engem annyira boldoggá tenne, hogy a környéken házhoz is szállítanék mindent.
Szia, a jobb oldalon a 3 kék nagy ellenállás az 330MOhm?
300Mohm kereken. De mazsolázni nem ér, csak egyben vihető az egész.
Nekem is az kéne, lézervágó tápegység javításához, műterhelésnek.
Ha csak egyben adod, akkor igen. Ha nem, akkor csak a középső képen.
Ha nem vagy túl mesze, el is viszem. De ezt már privátban.
OK. Akkor minden a tiéd, és boldog is vagyok.
Találtam még egy égett magnetront, elvihető a 15. kerből.
És egy (2) grillcső.
Gondolom - azért dobták ki.
Mellesleg nekem is van egy ugyanilyen Toshibám, de az még működik.
Nem az utcán találtam, hanem egy mikróban.
Elvileg nincsen baja, csak égeget.
Kedves Kollégák!
Rákoskertről elvihető három fényfüzér. Amikor eltettem, még működött mindhárom, most csak a kis rizsszemizzós világít, de a másik kettőhöz van 3 tartalékizzó. Így egyben az egész kupac vihető! Szép napot!
Ha megtennéd, hogy elpostáznád akkor a rizs-szem sor érdekelne.
Bocs, de nem postáznám...
A vezérlő miatt szerettem volna...
Szia,
szerdán mikor alkalmas? Nekem elvileg bármikor jó, szabin leszek. Köszönöm.
Tudom, hogy idén a kóbor kutya is diót árul annyi termett, ráadásul nem is elektronika, de hátha valaki szükségét látja!
1.2kg másodos dió elvihető (egészséges, de barna)
Az én egyik diófám alapból barnát terem, ilyen fajta.
Szia!
délelőtt állatorvos, déltől itthon vagyok. A többit privátban. |
Bejelentkezés
Hirdetés |