Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Elfogadnám, ha ingyen elvihető
Nos az előfordulhat hogy talán 2 db volt sorba kötve + villanymotor. Vagy csak egy és a villanymotor. Így már kijöhet a matek is.
Az tényleg érdekelne. Hol és mikor juthatnék hozzá?
Keresünk Pentium III, (Celeron nem) Coppermine vagy Tualatin magos CPU-t, lényeg, hogy 133Mhz FSB-t tudjon.
Nem ingyen kérjük, de gondoltam itt is sokan tesznek fel mindenfélét, hátha van valakinek.
Gondolom az sem mindegy, milyen foglalatú,vagy igen?
A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2022
De mindegy teljesen
Viszont ahogy nézem már a fél internet ezt keresi. Illetve a nem ingyen mondjuk egy 1.4GHz darabnál inkább olyan összeg, amiből egy 2. generációs i5 félkonfig kijön kb. De mivel ingyen elvihető, ebben a topicban gondolom inkább cserealappal keresi. A hozzászólás módosítva: Dec 19, 2022
Hát, rámoccantam a témára..
Mi olyan különleges ebben?
Mitől más, mint akár a gyorsabbak, hogy ekkora értékkel bír?
Visszább 1 2 oldallal említették, hogy valami konzolban upgradet csinálnak vele.
Sziasztok!
Keresek a képen látható kábelt ha van valakinek egy elfekvőbe.
Ha itt a SATA tápkábel és a 2 PIN-es akármilyen csatlakozó a fontos, akkor azt egy SATA táp hosszabbító vagy elosztó 5 V és GND kábelére szerelt 2 PIN csatival meg lehet oldani, párszáz Ft (Bővebben: Link).
Ha az egyben SATA adat és táp lenne a lényeg, akkor létezik ilyesmi, ami azért meglepett kicsit (Link, Link, Link, Link, Link). Tudom, hogy ez nem a hol kapható topic, de ha esetleg pénzt szeretnél rá költeni, akkor megvehető.
Ez érdekes, ilyen két pinest még nem is láttam. Hol van az alaplapon olyan csatlakozó, amiben 5V van? Ezt max a ventillátor csatira lehet rádugni nem? De az 12V, szóval oda nem ajánlott.
Az előlapi usb portok is tűs megoldáson vannak ott nem 5v található?
De, de annak a két szélső érintkezője a tápfesz, közötte van két adat tüske.
Tehát erre nem tudod rádugni. Legfeljebb csak a két +5V ra, vagy csak a két GND -re. A hozzászólás módosítva: Dec 28, 2022
Én se láttam még ilyet, csodálkoztam is, hogy van, de van (Link). Itt azt írják, hogy pl. Banana Pi, szóval esélyes, hogy egy SBC-hez kellene neki.
Igen a linkedet is láttam, én nem is gondoltam túl, de szerintem igazad lehet, valami SBC lesz az.
A hozzászólás módosítva: Dec 28, 2022
Sziasztok ez egy mini pc be kell nekem mert az enyém el romlot.
Adat kábele kontaktos lett. Csináltam egy másikat csak azt meg nem lelem. Mini pc be pont van rá kimondot csatlakozó. A hozzászólás módosítva: Dec 29, 2022
Sziasztok!
HP Elitebook 6930p-hez (de gondolom másik modellé is jó) nincs véletlenül valakinek pöcökegér-gumisapkája fiókban?
Hány mm a négyzet és a kör amibe elfér? Nem hinném teljesen típusfüggő a dolog (Amúgy alin 184Ft 10db, csak keresd meg a jó méretet Bővebben: Link)
Üdv!
Pici hangszóróba keresnék egy pár valamilyen hangszórót, ami fogjuk rá szélessávú és olyan 3-5 ohm körüli, 4-6W hátsó csavarozású, 62mm átmérőjű a luk amibe menne. Max teljes átmérő pedig 71mm. Bpn lenne a legjobb. Baromi sok ilyenem volt tvkből bontva, de kidobáltam őket. Jobb hangzású kishangszórót vagy valami más elektrós cuccot szívesen adok cserébe. A hozzászólás módosítva: Dec 31, 2022
Helló!
Nekem lenne csaknem az igényeidhez hasonló, de azért egy kissé mégiscsak más. paraméterei /db.: - 4 ohm 3W gumimembrános a hátsó csavaros rögzítés lehetősége - legfeljebb körmökkel a teljes kosár-átmérő: 76 mm a hátsó beültetési "lyuk-átmérője" - 68-70 mm. no meg - ha netán fel tudod a lyukat bővíteni. Kivitele - egyszerű és "szélessávú", és egy hordozható sztereó rádiósmagnóban volt.
Üdv! esetleg típusjelölésed van, ami alapján találok képet? 76mm az biztosan sok lesz, de ha oldalanként 2mm-t le lehet reszelni a kosárból akkor lehet elférne. Csak a keret egy vékony műanyag lap, nem tudom nem pont a gumiperembe érne-e bele.
Aztán ha nem, akkor lomtalanításon nézem majd a szétvert tvket
Annyi van csak a hátuljára írva - pontosan a mágnesén - F E 4 Ω 3W.
Levágni pedig nem igazán lehet belőle, mivel akkor a membránja már a levegőben lesz! A hangszóró-kosár hátsó fele (mivel Te azt kérted) - a beültetési mérete /schublerrel mérve/ alapján - csak 69 mm!
Mellesleg - "belőttem" egy 400W-os számítógép-táppal a Gigabite videókártyát.
Induláskor igencsak megrántotta a tápot, de aztán szépen elindult, de ráadásul nem is olyan "traktor hangú". Még egy jó darabig tesztelgetem az egyik próbagépemen - lenn a pincében. Mindenesetre - ha nem valami brutálisan 3D-s hülye játékot tolok rajta, akkor elég simán szalad.
Ez erősen off ide, de leírtam miért felelőtlenség arról hajtani. Nézd meg a 400W-on belül a 2db 12V-os ág terhelhetőségét. Nem csak az elején rántja meg, hanem túlterheled az adott 12V-os ágat, nem kicsit. Ezt a táp korával és minőségével kombinálva nagyon nem kéne csinálni.
A hangja meg azért nem olyan, mert konkrétan adtam neked egy másik ventilátort... Az a kártya nem gyenge, de hulladék táppal tönkre fogod tenni az egészet, így bőven 1000 eset után igazán elhihetnéd amit mondok. Egy táp ha egy picikét is beesik induláskor, akkor már régen felejtős kategória. A hangszórót így nem találom, egyszerűbb, ha te megkeresed és belinkeled. Hátsó szerelésű, tehát elölről fekszik fel a doboz peremére, ami vékony műanyag perem, nem bővíthető. A hozzászólás módosítva: Jan 2, 2023
Majd holnap reggel lefotózom, mert én nem igazán keresgélem a neten, mivel feltehetően anonym.
A tápot meg csak próbára tettem oda (illetve - az már eleve benne van a próba-gépemben)
Lefotóztam, tehát ilyenek. (Meg amiket eddig írtam róluk ...)
Köszi, szerintem ebből nem tudok 2-2mm-t lereszelni. Inkább picit kisebb hangszóró is jó, ha a 4 sarkán csavaros, akkor kisebbet be tudok fogatni, de nagyobbat sajnos sehogy sem, mert nem fér el.
Ebből biztosan nem. Az már a membrán széle ...
Sziasztok,
Egy PC házba építek be pár dolgot, ehhez szívesen elfogadnék több portos hálókártyát vagy ISDN kártyát. Mindegy milyen, a legjobb, ha hibás, nekem a hátlap kellene csak. Illetve 8 portos patch panel is jó lehet oda, annak is örülnék. Vagy egy (preferáltan hibás) 4-8 portos switch, amiről le tudom menteni a csatlakozósort. De ha valaki tud olyan PC bontót, ahonnan ez relatív aprópénzért beszerezhető, hát nem ugrom el az elől se. Köszi a segítséget előre is, Tamás |
Bejelentkezés
Hirdetés |