Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Alternativ HE találkozó(k)
Puskás börzék időpontjai: Bővebben: Link
Korábbi: » Egri hobbielektronika találkozó - 2023. augusztus 13 (vasárnap) » MVM Paksi Atomerőmű Zrt. látogatás - KÉPTÁR Mostanában aktuális: » ELBAFTA - ELső BAlatonFelvidéki TAlálkozó, 2024. május 11 (szombat), Balatongyörök » Viharsarki tali - VII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó, 2024. június 15 (szombat), Békéscsaba Idézet: „Lesz feltöltési lehetőség” Az kevés, reptér látogatásra is nyitott Topi galériát, mégis csak Kera_Will töltött fel képeket (a macska rúgja meg ).
A galéria megnyitotta kapuit! Feltöltés a szokásos módon.
https://www.hobbielektronika.hu/keptar/paks2022/
Merthát kb ugyana fényképeket tudtuk volna, csak pár %-al másabb szögből. De ha most találok olyant, amit úgy látok, hogy más nem tette fel, akkor (csak akkor) én is odateszem
Pille macska már fent van az égben, és néz le ránk ahogyan etetjük a többieket.
Mondjuk sok jóra nem számítottunk, amikor már másodszorra szedte szét, és rakta össze a doki. A hozzászólás módosítva: Nov 19, 2022
Ha már cicus. A Dunaparton odajött hozzánk egy kormos, csengős fekete cica.
( Sajnos rossz minőség, de ott képen a paca egy cica. )
Paksi galéria szépen gyarapszik
repülőteres meg nem.
Nem vagyok egyedül, aki vissza-vissza néz a galériára, felidézni az élményt.
Tavalyi Paksról meg nincs is fent semmi, szerintem.
Rádióamatőr találkozó előzetes információ.
2023.03.26. Vasárnap, Csorváson a szokott helyen a művelődési házban tartjuk a találkozót. Mindenkit szeretettel várunk. Csorvás Petőfi utca 12. Érdeklődni: Szente Károly /HG8JG/ +36 20 3271nyolcas56 telefonon.
Egyik jóbarátom nagyon rá van menve a traktoros témára, ha hallasz (hallottok) valami ilyesmiről, akkor írjátok plz.
Május 11, szombat: Bokor
Augusztus, Szombat, Kecskemét Szeptember, Szombat, Mezőkövesd Pesti kemény mag egyiken sem vesz részt, mert az egyiknek kizáró ok a korán kelés, a másik meg nem megy olyan helyre, ami hangosabb nála. Kecskemétre vonattal megyek, többire akkor, ha van rá komolyan vehető társaság...
A traktormajális sajnos 2013-as link, nagy bánata hogy évek óta nincs megrendezve. Kecsófalva tervben van kis intenzitással, talán az ottalvást is meg tudnám oldani, a kövesdi témánál pedig még TBD az időpont, de köszi, jelzem is az érintettnek.
Bocsánat, van amikor azt látja az ember amit szeretne, nem azt ami oda van írva.
A benézés simán benne van, és tényleg köszi, a kövesdi traktormúzeumról még nem is hallottunk eddig.
Mezőkövesd, szeptember:
Ha nem a 9-10.-i hétvége, akkor megnézném.
Kedves Fórumtársak!
Az imént kaptam meg az információt, hogy az idei, immáron VI. Viharsarki Hobbi Elektronika találkozót június 10-én tudnánk megtartani. Remélem, újra találkozunk! Üdvözlettel: mohinger
Mivel addig még nagyjából négy hónap van, ezért aki komolyan gondolja az "eljövést", fel tud készülni/el tudja intézni hogy szabad legyen akkor.
Örülök hogy ismét találkozhatunk a szokott módon és helyen. Annak meg különösen (ezen felül), hogy időben kőbe van vésve az időpont.
Tervezek ott lenni idén is
A felhozatalon még gondolkodom, de majd ismét viszek bemutatni érdekes szerkezeteket Idézet: „A felhozatalon még gondolkodom” Ami belefér az autóba B+.
Ami nem fér be, azt nem is tudnàm elvinni
Azt a szép japan iránymèrő vevőt biztosan viszem bemutatni.
Tulajdonképpen akár el is jöhettek, Békéscsabáról Paks sincs messzebb mint visszafelé, majd kaptok egy jó nagy ingyen ebédet ott.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |