Fórum témák
» Több friss téma |
Mérd meg van -e ellenállása? (100 Ohm és 100 KOhm) állásban is. Lehet NTC is.
Ha mérsz valamilyen értéket, kicsit melegítsd meg és nézd,hogy csökken -e a mért érték. A hozzászólás módosítva: Feb 24, 2023
Hello! Létezik ilyen NTC DO35-ös tokozással. Régebben meg 2k PTC volt ilyen tokkal kapható.
Idézet: „szakadást mutat” Micsoda "mutatja" ezt? Multiméterrel, 1Mohm (vagy 200kohm) állásban mérd meg! 180...200kohm-ot kéne mutatnia. A hozzászólás módosítva: Feb 24, 2023
Sziasztok.
Keresek egy MEV gyártmányú HMC-03 típusú vastagréteg hibrid áramkör bekötését, adatlapját. A mellékelt képen látható katalógusban állítólag benne van, de netes adatlap is érdekelne de nem találtam. Előre is köszönöm a segítséget.
A Facebookon már megkapta a választ, 100kohm-os NTC, aminek az ellenállása változik már a kéz melegétől is.
Végülis...kintről behozva 180k-t mértem, de most már a szobában közelít a 100 Kom-hoz a termisztor ellenállása...
Köszi a kisegítést,valamiért nem kaptam értesítést,hogy itt is kaptam választ a kérdésemre. Közben kiderült,hogy egy szimpla kh. volt a bűnös,már müxik a gép. Mindenkinek köszönöm a törődést!
Helló! Nagypapámnál találtam ezt a dolgot, azt mondja nem tudja mi ez, de valami vizzel is kapcsolatos dolog. Valakinek van valami ötlete?
Akár ruszki vízkőirtó is lehet.
Víz közelébe nem tenném, mert a villásdugó egyik ága közvetlenül ki van vezetve... 13 alkatrész van benne, könnyen vissza lehet rajzolni.
Üdv mindenkinek!
Meg szeretném tudni, hogy mi ez a kis dioda szerü alkotrész? Köszönöm a segítséget!
Orosz remegős búvár szivattyú védelme volt valaha.
Köszönöm!
Akkor vólna még egy kérdésem, hogy tudom kimérni, hogy jó vagy nem, mert én amit mértem 1,5 Mega az ellenállása? Mégegyszer köszönöm! Tisztelettel
Ha nem zárlatot mértél akkor rossz cserélni kell .
És milyen szempontból nyújtott védelmet? Motor leégése ellen vagy nem tudom...?
Valami hasonló ,viszont ott csak tekercs volt az remegtette a membránt ,szerintem az áramfelvételt figyelte.
Néhány szovjet búvárszivattyút elhasználtunk, de én még egyikhez sem kaptam ilyen adaptert, nem is értem, hogyan védhette volna, mi ellen. A szivattyúban lévő nyitott vasmagos tekercs közvetlenül volt rákötve a hálózati feszültségre.
Ami biztos, a panelen bal oldalon lévő fehér dobozka egy 24 V-os 1 áramkörös relé. Kondenzátoros táp, 2 db KTxxx tranzisztor, 2 db elektrolit kondi, néhány ellenállás. Behúzott relé esetén, a két szélső vezetéken kapcsolta a bemeneti feszültséget. De mi vezérelte a középső vezetéken keresztül? A hozzászólás módosítva: Feb 26, 2023
A nagy fehér РПГ-8-2510У3 egy reed relé...
Köszönöm!
Ez egy lassan kióldó biztosíték? - vagy még mit lehetne tudni róla? Tisztelettel F.Cs.
Írd be a böngésződbe és mindent megtudhatsz!
Ez vajon mi célt szolgált?
Medicover Budapest
Kvarc lámpának tűnik, valószínűleg 230V-os. Hasonló van itthon.
Hali!
Nekem is van egy ilyen lámpám. Kb 40 évvel ezelőtt vettem ajándékba a barátnőmnek. (most a feleségem) Testbarnítóként árulták. Adtak vele, egy a képen látható szemüveget is. Majd később, mikor próbálkoztam a nyáklap gyártással, ezzel világítottam meg. Elég jó hatásfoka volt.
Sziasztok!
Szénkefe nélküli motorban tönkrement a HALL jeladó. Ennyi látszik belőle. Köszönöm!
Én több mint 30 éve egy átalakított ( A fűtő cekasz helyett fénycsőgyújtó trafó előtéttel. ) ugyanilyen kvarc lámpával világítom le a Positiv20 technikával készített nyákjaimat. Tökéletes a feladatra.
Elnyűhetetlen darab, remélem az is marad.
Sziasztok.
Ezt a modult egy padláson találtam. Az öröm felhőtlen, de nem tudom mi lehetett. Egy valami nyolcadik modulja. Esetleg valaki sejti miből származhat? |
Bejelentkezés
Hirdetés |