Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Ne de én elektromos cuccokat akarok feltenni nem galambokat !
Tegyed fel hátha elkel egyből arra várok hogy feltegyed.
Laptop tápról kérhetek egy közelebbit? Vagy csak egybe vihető?
Az nem laptoptáp , csak 12v táp de nem tudom jó-e , igen csak egyben vihető !
Ok. Köszi a választ. A 12 V kevés lenne.
Oké rendben tied de viszed az egészet !!
Sziasztok.
Sárszentmihályról ingyen elvihető. Működőképes Sony CRT TV, távirányitóval.
Sziasztok, 1995-ös 3cd-s Linux Suse patika dobozában német könyvvel II. kerületből elvihető. Csak telefonon +36302979378
A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2023
Egy műszerdoboz ingyen elvihető Budapestről vagy Békésszentandrásról. Az előlapja meg lett fúrva pár helyen, egy labortápnak lett előkészítve. Természetesen a banánaljzatokat nem szedem ki belőle. Méretei: 180x80x160 mm
Szia
Engem érdekelne ha postázod persze fizetem
Szia! Postázom, privátban keress nyugodtan.
Házimozi erősítőből bontott transzformátor elvihető Békésszentandrásról vagy Budapestről.
Szia!
Köszönettel elfogadnám a trafót Budapesti átvétellel.Működik egyébként? Üdv Attila A hozzászólás módosítva: Ápr 9, 2023
Szia! Rendben, a tied. Évekkel ezelőtt bontottam egy Pioneer erősítőből, akkor rámértem a szekunderre és jó volt. A feszültségekre sajnos már nem emlékszek és kipróbálni most nem tudom.
Felajánlok ingyenesen egy nagy doboznyi Hajdú automata mosógép (Minimat, Energomat, stb.) alkatrészeket. A környékünköün lomtalanítás lesz, de nagyon sajnálnám kidobni. Vannak benne mindenféle alkatrészek, még a programkapcsolója is. És csövek, érzékelők, fedélzár bimetálok, kábelek, stb. Plusz egy komplett alaplap, a szennyvízszivattyúval.
A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2023
Ha esetleg volna közte komplett láb, elmennék érte.
Egyben vihetők a képen látható dolgok.
A fekete nyelű, oldalt világítós LED lámpa új. Foxpost is lehet, vagy személyesen. Sürgős.
Köszönettel elvinném. Bácskai utca játszik még?
Köszönettel elfogadnám.Holnap érte is mehetek, napközben 10-16 óra között.
Szia, Te voltál az első, Bácskai nem van, csak a XII-be jöhetsz érte.
Köszönöm szépen.Magánban megbeszéljük a részleteket.
Ingyen elvihető Bp. XX. kerületből:
-Gorenje háromfázisú villanytűzhely, testzárlatos valahol, a föld és a nulla között műszerrel 3 MOhm ellenállást mértem, ha bekapcsolom a főzőlapjaitnak a kapcsolóját. Párszor megázott már az esőn, de talán még lehet belőle valamit használni, mert nagyon zárt, nem hiszem, hogy vizet kapott volna. A sütőjében van egy lassú forgású, nyársforgató motor, ha más nem, ez biztosan jó még valamire. Ezen kívül elvihető egy Alko bc250-es, osztrák piacra szánt benzines fűszegélynyíró. A gumi alkatrészei mind cserére szorulnak, beleértve a szimeringeket is. Damilfej nincs hozzá és nem is kapható, esztergálni kell hozzá valamilyen adaptert, hogy feltehető legyen rá a bc251-esé, ami hasonlít hozzá. Átvétel a cuccok méretei miatt csak személyesen lehetséges. A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2023
Ha jól tudom a 225 rámegy.De ez nem 100% Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Ápr 10, 2023
Szia! Az Alko bc250 érdekelne engem ha nem gond.
Valójában vannak közte rugós kerekek (ha az tekinthető lábnak), de sajna nem tudom milyen állapotban. Csak az egész csomag vihető egyben, én nem boncolgatom részleteire a dobozt.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |