Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Felajánlás, azaz ingyen elvihető
Ez a téma arról szól, hogy ha valakinek van elfekvő alkatrésze (készlete) ajándékba, akkor legyen hova feltennie, ne vesszen kárba, tehát nem kereső téma, ezért nem írjuk be, nekem erre vagy arra van szükségem. Ami még fontosabb, hogy ha fent van valami, akkor NE privátban írjatok rá, hanem itt, mert úgy a fair!
Fontos, hogy ha az adatlapon a felajánlást tevő lakóhelye nincs megjelölve, akkor legalább a hozzászólásba írja bele, hol található a felajánlott termék, különösen, ha személyes átvétel preferált! A pontos lakcímet, telefonszámot viszont csak privát üzenetben, vagy e-mailben írjátok meg, nyilvánosan, a fórumba ne, mert visszaélésre adhat módot! Ebben a topikban gazdát cserélt árucikkeket tilos az apróhirdetésben meghirdetni.
Döntsétek el mi legyen mert kidobom az egészet !
Oké megnyugodtam , de ne úgy gyere mit korábban azért a nyomtatóért ha emlékszel ?
Nekem semmi nem kell, Gery78 és Granpa rendelkezik hátizsákkal és rendelésekkel...
Márkó/Veszprém helyben, vagy postai úton elvihetőek az alábbiak:
- 2 db 300W Codegen ATX táp (talán működnek) - 1 db hibás GA-8SMML Rev 1.0 Socket 478 alaplap - 1 vagy 2 db ismeretlen állapotú 3.5 floppy meghajtó - néhány E27 led izzó (valószínűleg táphibás) - 1 db lestrapált fekete Sencor morzsaporszívó (akkuja közel nullás) - 1db Silvercrest fehér-rózsaszín hajszárító (hirtelen erősen égett szaga lett, nyugdíjaztuk) Előreláthatólag a hét folyamán valamikor, de csak egyben. MPL automatába elvileg belefér.
Ide írom hátha akad valakinek.
100x50-es L alu idom kellene egy 170mm azaz 17centis darab egy most épülő csodámhoz de ilyen kis darabot sehol sem tudok venni egy szál meg tök fölösleges lenne ezért. Akinél akad és lenne oly kedves hogy tudna adni kérném keressen meg privátban.
Elvihetők a képen látható könyvek. Lehetőleg személyesen, Budapest, XIV. kerületből.
Ha külön csak a PC hardver kézikönyv elhozható azt megköszönném.
Granpa ha elhozza, akkor a maradékot tovább osztjuk Békéscsabán (legkésőbb).
Enyémet nem csípi a csalán.
Hány kiló? Merre található? A hozzászólás módosítva: Ápr 17, 2023
Ez nem az a topic! Ez itt a felajánlások helye. Neked az "Elfogadnám, ha ingyen elvihető" kell...
Nekem ugyan nincs, de ha ilyen problémám lenne, egy darab alulemezből hajlítanék magamnak a satuban.
Ha pesti vagy, esetleg kérdezd meg a Bronzker Bt-t, náluk elég sok mindent lehet centire kapni.
2-3 kiló lehet. Zugló, Egressy tér, Meki.
Rendben, az itt van a szomszédban. Mikor lehet érte menni?
Találtam hozzá még 4db lapozható CD tartót, és 2db "angol" szabványú tápcsatlakozót
Bp XII. kerületből vihetőek egyben.
Cserébe elfogadok USBs billentyűzetet (ha van otthon), az nem baj, ha törött, kopott stb, de működjön.
Úgy látom ez a tv holnap megy a hulladék udvarba.
Bronzker Bt Szabolcs U 30
A hozzászólás módosítva: Ápr 19, 2023
|
Bejelentkezés
Hirdetés |